Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Negative İyon Dedektörü

Başlatan Victory41, 10 Haziran 2016, 20:33:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Victory41

Merhaba arkadaşlar. Negatif iyon dedektörünün similasyonunu yaptım. Ancak anlam veremedim . Tx 1-5 hz. Alıcı 1khz arası çalışıyor . Daha üst frekansları geçirmiyor. Sanırım burada toprak altına inmek için düşük frekans tercih edilmiş ve ayrıca bu çalışma yüksek gerilimdende fena etkilenebilir gibi gözüküyor..... Sizce bununla igili yorumlarınız nedir? [/size]
Linkback: Negative İyon Dedektörü
özel mesajda reklam yasaktır

Victory41

Merhaba arkadaşlar. Negatif iyon dedektörünün similasyonunu yaptım. Ancak anlam veremedim . Tx 1-5 hz. Alıcı 1khz arası çalışıyor . Daha üst frekansları geçirmiyor. Sanırım burada toprak altına inmek için düşük frekans tercih edilmiş ve ayrıca bu çalışma yüksek gerilimdende fena etkilenebilir gibi gözüküyor..... Sizce bununla igili yorumlarınız nedir?

Victory41

Sorun var sayfada sanırım. Bilgileri yazamıyorum.

Karadağ

yazmışsınız ama yazı boyutu küçük kalmış. Ben düzelttim.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

humhum

Negative İon Dedektörün Alıcı katı  max.  1Khz kadar çalışıyor demişsin , bence  bu band genişliği yeterlidir, çünkü İyonlar genellikle taşınmak için Schuman Rezonans Frekansını (Dünya frekansını ) kullanırlar  o da  ''Hz'' ler   civarındadır. Bu alıcı katı genel hertür İyonu almak için tasarlanmış.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious