Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

dowsing rod çubuğuna düşünce gücüyle komut veriyor.

Başlatan YAK, 14 Mayıs 2016, 22:30:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YAK

Arkadaş kendini geliştirmiş altın arama çubuklarına komut vererek saptırıyor.Yildız savaşlarındaki yodanın talebesi olmasın!

Linkback: dowsing rod çubuğuna düşünce gücüyle komut veriyor.

Karadağ

Bu videoyu çekmeden önce ne içmiş acaba. 10. saniyeden sonra izlemeye tahamul edemedim....
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

onur600

Ayrım dediğin böyle olmalı :)

SÖZ DİNLEYEN DEDEKTÖR İSTİYORUZ ilgili kişilere duyurulur :)
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Ankebut

Bende geometriye komut verdim ve sonuç;yana yatmıyorum diyen çubukçumuza bakalım.

1-Kendini çok kasmış olmalı ama kemer tokasının açısı sağa doğru yattığını gösteriyor.
2-Kemerin deri kısmı 2.resimde çizginin çok üstünde kalmış yani sol kenar yukarı doğru yükselmiş.
3-Sol kolun pazu kısmının açısı birinci resimle ikinci resim arasındaki farkı gösteriyor yani vücut sağa doğru hafifçe eğilmiş.
4-Sağ başparmak 1.resimde çizginin üstünde ancak ikinci resimde çizgiden aşağı inmiş yani sağ elde yukarı doğru yükselmiş.
5-Sağ elin orta ve yüzük parmağı 2.resimde üçgenin dışına doğru taşmış yani sağ elde sola doğru eğilmiş.
6-üstteki gömlek düğmesine ve alttaki gömlek düğmesine bakarsak altta çizgi ortaya doğru kaymış yani vücut üst tarafa kıyasla sağa yatmış
7-sağ elde tuttuğu çubuğun üst kısmı beyaz çizgiye doğru hafif bir yükseliş yapmış, normalde sağ el çubuk aşağı inmesi mantıklı olması gerekirken çünkü sağ eli aşağı eğersek çubuk sağa kayar mantığı var doğru ancak burada sağ eldeki çubuğun üst topuzu yükselmiş bunun sebebi vücudu sağa eğerken elleri sabit tutmaya çalışması sonucu ortaya çıkan bir çelişkidir. Yani bir nevi beyin tarafından vücut aldatılmaktadır. Bak elim oynamıyor diyor beyin ama başka her tarafı oynuyor :D :D  Saygılarımla
(Daha çok örnek var bu kadar yeter sanırım)

Ankebut

Düzeltme4.Maddede sağ baş parmak derken resme göre sağ olmuş şahsın sol baş parmağı olacak ..

lionbilgisayar

Hak şerleri hayr eyler
Zan etme ki gayreyler
Ârif anı seyreyler
Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler

Sen Hakk'a tevekkül kıl
Sabreyle ve râzı ol
Tevfiz it ve rahat bul
Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler

Ankebut

Victory41

Ben cesaret edip video ya bakmadım :D Saçma sapan birşey sanırım :D
özel mesajda reklam yasaktır

nişancı

cubuklar aynen oyle dusunceyle hareket eder bizzat yasadim hatta cubuk sahibine yasattirdim burda var derseniz tamamdir  ^-^

Ankebut

ishak

Arkadaşlar çubuklar yetenek işidir kendinizi geliştirmiyorsunuz ondan sonra Burda saçmalıyorsunuz düşünmeniz yetiyor ustam doğru söylüyor yani komutlara gerek yok ustama sonsuz katılıyorum bende de aynı​ şekilde dönüyor o çizim yapan arkadaşada şunu söyleyin herşey matematik değil ben tek tek para buluyorum kardeşim bence elinize alın ve çalışın sizde göreceksiniz bu kadar basit  yalnız basit derken bu kadar basit değil uzun süre çalışma sonucu faydasını göreceksiniz saygılarımla.....

mehdi06

sayın ishak sizinle daha önceki mesajlarınızada yazmıştım sizin yorumlarınızı iyi niyetli olarak algılamak istiyorum ve art niyet aramak istemiyorum sizinle bu konuyu dürüstçe konuşmak istiyorum bahsettiğiniz çubuklarla gerçek real testleri videolayıp neden kanıtlamıyorsunuz bakın ben çok uzun yıllar boyunca gerçekden define işine gönül verdim hemen hemen herşeyi denedim ve piyasa definecilerinden değilim bu işinde ekmeğini çok şükür yedim ve çevremde ismini sayamayacağım kadar çok defineci var belki 1500 belki 2000 kişi hepsi ile zaman içerisinde ayrı ayrı görüşüp ayrı ayrı işler yapıp tanışmışlığım ismini unutmuşluğum vardır içinde bulunduğum binlerce kazı vardır laflarımı çekinmeden sakınmadan konuşuyorum çünkü sizde art niyet aramak istemiyorum kimsenin sözcüsü lafçısıda katdiyen değilim size ve tecrübelerinize saygı duymak istiyorum ben çevremde kendimde dahil çubuk ile yapılan araştırmaların neredeyse tamamı fiyasko çıktı ve çevremde tanıdığım gerçek harbi profesör hoca arkeolog bilmem ne bilmem kimlerin çubuk ile birşey bulduğunu görmedim dedektörle gümüş kap kase nal çivi altın bronz balta kılıç küpe yüzük çalpara oyuncak çekiç kalıp hatırlayamıyacağım kadar çok obje bulunduğuna şahit oldum ama çubuklar ile sadece 2 kere birisi doğal birisi yapı olmak kaydı ile boşluk bulunduğuna şahit oldum bakın ben duyduklarıma kattiyen inanmayan denemeden konuşmayan ve yeterince laflara tok olan birisiyim bu işe matematik sokmayalım kimya sokmayalım bu işe fizikde sokmayalım ama işin gerçeğine bakalım bana bunu kanıtlayan adamın alnını öperim ve bu formda sizin gibi bu tezi savunan arkadaşlara sadece üzülüyorum kendinizi kandırıyorsunuz buna kendinizi inandırabiliyorsunuz çubuk ile Allah cc nasip etmedikçe veya sen mekandan görsel olarak şüpelenip balığına denk gelmedikçe bir emare bula bilineceğine inanmıyorum ve buna inandırın beni laf ile değil dediğim gibi yeterince laflara karnım tok bana iş yapıp gösterin bende her tanıdığıma çubuk ishak ustada iş yapıyor diyebileyim umarım beni anlarsınız amacım sizi kırmak değil ama kendinizle muhasebe yapmanızı rica ediyorum
Saygılarımla

acemi-usta

ben bu arkadaşı az çok anlıyorum  ve birazda hak veriyorum ben çubukçu deyilm yalnız bugüne kadar 2 çubukçu gördüm 2side aynı devre asker emekli ve şu anda yaşıyorlarsa yaşları 70 olması lazım
bunlar metal ayırımı yapmıyordu :D
ama boşluk konusunda yüzde yüz başarılarına şahid olmuşum
yerin 10 metre altındaki  boşluğu ve 3 buçuk metre derinliğindeki boşlluğu birebir tesbit ettiklerini gördüm
bunlardan birisi adanada yaşıyor diyeri ise mardinde

yani demek istediğim çubuk olayı şahısla alakalı bir durum bunu herkes yapamaz
ve bu iki arkadaşın belli bir müddet rusyada bu eğitimi aldıklarını dumuştum
saygılar
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

bkr

Selamın aleykum ustalar şimdi gördüm bir deneyeyim dedim bildigimiz bakır cubugu 1 mm 1,5mm mı ne bakır cubuk duzledim 50cm kadar kıvırdım aynı evde denedim tefon diyorum aklımı tele veriyorum tele gidiyor ne isterseniz ona gidiyor uşenmeyip bir deneyin bana enteresan geldi sizde bir deneyin  :D 
*Bir kimse için söylenen kusûr,onda varsa, bu söz gıybet olur. Yoksa iftirâ olur. Hadîs'i şerîf
*Bir zaman gelir ki, insanlar kazancının helâldan mı, haramdan mı olduğunu düşünmez. Hadîs-i şerîf
*Müslüman kardeşinle mücâdele, münâkaşa ve alay etme! Yerine getiremeyeceğin şeyi ona vadetme! Hadîs'i şerîf
*İhlâs, dünya faydalarını düşünmeyip ibâdetlerini yalnız Allahü teâlânın rızası için yapmaktır. İmâm-ı Rabbani "Rahmetullahi aleyh"
*Saçının ağarmasından ibret almayana, nasihat kâr etmez Abdülaziz bin Ebû Revvâd "Rahmetullahi aleyh"

bkr

lakın arazıde iş yapacagını zannetmiyorum düşündüğüne gidiyor nere odaklanırsan ora gidiyor arazıde burda altın olabilirmi dedin mi dedektörde yoksa yandın kaz babam kaz 10 metre 20 metre oooo  :D :D :D
*Bir kimse için söylenen kusûr,onda varsa, bu söz gıybet olur. Yoksa iftirâ olur. Hadîs'i şerîf
*Bir zaman gelir ki, insanlar kazancının helâldan mı, haramdan mı olduğunu düşünmez. Hadîs-i şerîf
*Müslüman kardeşinle mücâdele, münâkaşa ve alay etme! Yerine getiremeyeceğin şeyi ona vadetme! Hadîs'i şerîf
*İhlâs, dünya faydalarını düşünmeyip ibâdetlerini yalnız Allahü teâlânın rızası için yapmaktır. İmâm-ı Rabbani "Rahmetullahi aleyh"
*Saçının ağarmasından ibret almayana, nasihat kâr etmez Abdülaziz bin Ebû Revvâd "Rahmetullahi aleyh"

wtrk

Bende çubukla birşey bulan görmedim daha, negatif kanı olanlarda iyi çalışır, tezinden tut , pil, neodyum mıknatısı , ekektronik vs vs hepsini denedim, kimsede çalışmıyor bu çubuk. Çalıştığına insanlar inanıyor bence.

Yalnızca su buluyor olabilir, bunu da neye dayanarak söylüyorum, Russel Crowe'ın Son Umut filminde çubuklarla su bulup kuyu yaparak başlamasını hatırlıyorum, demekki eskiden su kuyularını vs yaparken yararlanmışlar bu çubuklardan.
Yoksa ağzına altın almakla, sol eline gümüş almakla olacak iş değil, insanlar neden onbinlerce liralık yada dolarlık yatırım yapıp dedektör vs üretsinler.
Konuyu tartışmayı bile doğru bulmuyorum.
Çubukla tek para çıkaran görmedim ben, ama tek parayı gömüp sonra çubuğu oraya yönlendirip bak ben buluyorum diyen çok gördük.
NoBodY CaN StoP Me.!!!

wtrk

Bu arada ek olarak sosyal medyada hergün görüğümüz çubukla yer tespitiniz yapılır yazan kişilerin sözde bulduğu ve açtığı yerlerdeki fotoğrafları detaylı bir analiz ettim, baktım photoshopla yapılmış.

Örnek.

NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

İnsanlar çelik çomağa inanmaya hazır. Ne kadar anlatsak da fayda etmediği zamanlar olabiliyor.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

onur600

Her işin başı reklam.Dedektör tanıtımından fazla çubuk reklamı var sosyal medyada.Dedektörü ulaşılmaz,kullanılması zor ve derin değil algısı varken çubukçular iş yapar.
Güzel(akdeniz,ege) ve üye sayısının bol olduğu bir memlekette pro videolar çekmek lazım.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

acemi-usta

valla çobuk metali bulmaz  ama boşluk ve su için ?

ağır yazdığım için yazmaktan sıkılıyorum aslında
gözle görülene inanan biri olarak ve 25 yıılık bu işteki tecrübemle
gördüklerime dayanarak  yazdıklarım
metal çubuklar boş iş
ve türkiyede 7 çubukçuvar benim bildiğim bunlardan 2 sini görmüşüm
2side emekli asker olduğunu biliyorum kullandıkları çubuk zeyin ağacında kesilmi çatal şeklinde çubuk
buda metali bulmaz  su ve boşlutta başarını görmüşüm ama  keramet çubukta deyil kullanan insada olduğunu da bilmek lazım
ve işin garip tarafı bu 2 ihtiyarıda eşleri ve çocuklarının onları terk ettiğinide biliyorum :)
ve eklediğim çizim o zeytin dalıyla o ihtiyarın bize bulduğu boşluk 
saygılar
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious