Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Pazar gezmesi

Başlatan mehdi06, 18 Nisan 2016, 08:41:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehdi06

Sa arkadaşlar
Haftasonu güzel bir yere gittik fazla resim çekemedim şarjm azdı başka zaman inşallah telafi.ederiz
Linkback: Pazar gezmesi

mehdi06

mehdi06

mehdi06

mehdi06

tivos

Sunaklar güzelmiş. Hadi hayırlısı...

mehdi06

Hocam mekan güzeldesinyal alamaadım fazla gezemedim ama başka zaman sabah erkenden gidip akşama kadar gezmeyi planlıyorum saygılar

Ankebut

Sevgili mehdi06 bu bölgede sinyalden önce görsel çalışma yapmalısın? önce yerleri tespit etmelisin yani ihtimali yüksek yerleri bulmalısın, bu bölgede gizli mağara veya bu tarz kaya içine oyulmuş yerler olabilir. Özellikle yıkık binanın yanındaki kayalık ve dere içindeki yüksek kayalıkları iyi kontrol etmelisin, harabe içinde ise hiç sinyal gelmedimi?

mehdi06

Ankebut ustam çok işaret var daha eklediklerim hiç.birşey arazi büyük ben o gün başka bir yere keşfe gitmiştim akşama kadar gezdim makinanın şarjı azaldı sonrasında yakında bu mevkiyi.bi arkadaş söyleyince bi bakalım dedim çalıştıkları bi nokta vardı orayı kontrol ettim yarım saat gezemeden şarjım bitti yakında tekrar gidecem bi noktada 78 sinyal verdi 3s oranın resmi yok ama ordada ana kaya üzerinde delikler var sabahtan akşama kadar bi araştırma yapacam
Saygılar

Ankebut

Hayırlısı dostum dediğim gibi kaya içine oyulmuş yerler olabilir bunların mezar olması şart değil oda tarzı yerlerde olabilir, resim paylaşırsan seviniriz..Saygılarımla

mehdi06

Dikkate alcam hocam resim mutlaka atarım teşekkürler

tivos

Ankebut ustanın dediği gibi baktığın yer önemli. Özerinden geçmezsen sinyal alamazsın. Sunakların derinlikleri , çapları , açıları önemli. Birde derinde 3s bunu kaçırabilir. Manyometre yada gradyometre varsa onları da kullan. Güzel yer kolay gelsin...

mehdi06

Haftasonu gidersem değerlendirecem tivos ustam yorumlarınız için teşekkür ederim
Saygılar

fearless_035

Yer yaşantının göbeği gibi duruyor gusel bı tek tek yapılmalı bnce bide en azından donem belirlenir ve ne tur mezar olabileceği hakkında fikir verır.
"Hayat bir tecrubedir yasamak gerekir.." ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

Ankebut

fearless_035 dostum sesini duymak güzel.

fearless_035

Abı buralardayım BN dışarıda kaldım biraz malum hayat calısıyorm ıs güç zaman kalmıyor.ama takıpteyım seni paylaştıklarını çok gusl ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

mehdi06

Hocam mekan güzel açılmış noktalarda var yaşam kalıntıları var eski gavur mezarı diye atlandırılan bir yamaçı da var araştırma gerektiriyor müsait bir zamanda detaylıca araştıracam
Saygılar

fearless_035

İki dağın arası tam kuytu bi yaşantı Bölgesi burada tek tek yapın çok memnun kalırsınız o karşıda görünen yerler hep ev yikintilari buhhafta gezin burayı bu bakmasını geç kalmissiniz

"T€kNoLojī €kīBī"

Ankebut

Mehdi 06 dostum bu bölgeyi ne yaptın?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious