Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Site içi dayanışma (Fazlalık malzemelerin ihtiyacı olana ücretsiz verilmesi)

Başlatan Karadağ, 09 Nisan 2016, 23:35:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Arkadaşlar Mehdiye dün gönderdiğim kargoyu bir başka arkadaşın kargosu ile birleştirmişler ve başkasına göndermişler. Aldığınız kargo 2 paket halinde ise birinin üzerinde Mehdinin adresini göreceksiniz. O kargoyu Mehdiye göndermenizi rica ediyorum.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

mehdi06

Hüseyin ustam böyle sorunlar.hep beni buluyo geçende korgocular kargoyu bulamamışlardı hayırlısı 3s plusu dizdim işlemci bekliyorum malzemeler için sabırsızlandıkça malzemeler gelmiyo hayırlısı olsun geç olsun önemi.yok acelemizde yok senin gibi ustalarımız var olduğu sürece sıkıntıda yok
Saygılar

türkelli

Hüseyin ustam kargo için öncelikle teşekkür ediyorum.Birde başkası talip degilse fotoğraf makinasını benim istemeye yüzüm yok ama ağanın elide tutulmaz yani selamlar sevgiler

Karadağ

Alıntı yapılan: türkelli - 23 Nisan 2016, 21:25:05
Hüseyin ustam kargo için öncelikle teşekkür ediyorum.Birde başkası talip degilse fotoğraf makinasını benim istemeye yüzüm yok ama ağanın elide tutulmaz yani selamlar sevgiler

abi foto makinasını bugün talip çıkmayınca hurdacıya verdim sanırım. Yarın bi bakayım eğer vermedi isem senindir.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

türkelli

İnş vermemişsindir hüseyin ustam onunla işaretlerin fotolarını çekeriz

umut2020

sayın karadag ustam elinde fazla kol ve baslık var sa ben de talibim saygılarla

Karadağ

grkn

umut2020

KARADAG ustam sizde fazlalık baslık ile kol arasındaki baglantı aparatı varsa yada nasıl yapacagımıza bir söyleseniz sevinirim.

acemi-usta

bu çalışıyorsa buna talibin tabi  uygun börürseniz
O0 başka bişey bulamadım
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

acemi-usta

bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

kuzen_212000

Ölen Hayvan İmiş.Aşıklar ölmezmiş....

kaptan

selam usta banada bir kol lazım son resimdeki kola talibim saygılar
hayır da şer de ALLAH tandır

ALİİHSANKUZ

HÜSEYİN USTAM Kargonuz tarafıma  ulaştı her şey için teşekkürler. SAYGILARIMLA

tivos

Benimde kargom geldi. Abartısız bir cuval malzeme geldi. Cok teşekkürler.

mehdi06

Elimde fazladan kalabalık yapan parcaları ihtiyaç sahiplerine ücretsiz yollaya bilirim veya dedektör parçalarıyla takas yapabilirim
Saygılar

bedri

Iyi aksamlar ustam ben
bedri pulsededektorum var ona bi sap varmi
Varsa eskisehir tepbasi yurtici kargoya yollarmisin

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious