Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Alınık benzinli hilti...…

Başlatan romAntik, 28 Mart 2016, 09:31:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

romAntik

wtrk

İkinci el bulacağını zannetmiyorum..
Kaç kg'lık bakıyorsun, 7 ve 15 KG'lıklar mevcut, almak istersen tavsiye edebileceğim bir yer var, ben aldım kullanıyorum
NoBodY CaN StoP Me.!!!

romAntik

Alıntı yapılan: wtrk - 28 Mart 2016, 10:51:38
Kaç kg'lık bakıyorsun, 7 ve 15 KG'lıklar mevcut, almak istersen tavsiye edebileceğim bir yer var, ben aldım kullanıyorum
15 kg kirici delici  iyi olur diye düşünüyorum..kullanici olrak ne tavsiye edersinz..?

wtrk

Alıntı yapılan: romAntik - 28 Mart 2016, 14:48:29
15 kg kirici delici  iyi olur diye düşünüyorum..kullanici olrak ne tavsiye edersinz..?

Ben 15Kg'lık Bosch -Stahlman aldım kardeşim, çokta memnumum 1 yıldır kullanıyorum. 3000 Liraya Ankara'dan almıştım, Sakarya'dada satan yer var. Almayı düşünürsen özelden yazarım firmayı.
7Kg'lıklar biraz daha ucuz sayılır 1500 civarında ama iş yapıp yapmayacağını bilemem
NoBodY CaN StoP Me.!!!

romAntik

Alıntı yapılan: wtrk - 28 Mart 2016, 16:03:43
Alıntı yapılan: romAntik - 28 Mart 2016, 14:48:29

Ben 15Kg'lık Bosch -Stahlman aldım kardeşim, çokta memnumum 1 yıldır kullanıyorum. 3000 Liraya Ankara'dan almıştım, Sakarya'dada satan yer var. Almayı düşünürsen özelden yazarım firmayı.
7Kg'lıklar biraz daha ucuz sayılır 1500 civarında ama iş yapıp yapmayacağını bilemem

[/size]Firmayı yazarsanız makule geçer...[size=78%]
[/size]Usta 1 metrelik kalinliğin delinmesi uzun sürüyormu?[size=78%]
[/size]Ayrica akfil mağazası da stalhman satiyor prh 52 diye bir ürun var..
[size=78%]

Ankebut

romAntik

Delicide nasıl usta iyi mi?

wtrk

Alıntı yapılan: romAntik - 30 Mart 2016, 12:38:27

Delici ve kırıcı olarak çok iyi. Özellikle fiyat iyiymiş bende aynı markayı aldım. Tarımmakinasındaki fiyat iyi. Ama o fiyata 7kg'lık veriyorlar, iyice sorup araştırın.
NoBodY CaN StoP Me.!!!

wtrk

Alıntı yapılan: romAntik - 28 Mart 2016, 16:13:02

Firmayı yazarsanız makule geçer...
Usta 1 metrelik kalinliğin delinmesi uzun sürüyormu?
Ayrica akfil mağazası da stalhman satiyor prh 52 diye bir ürun var..

Bende Akfil mağazsından aldım kardeşim. Tarım makinasındaki fiyatı 7kg'lıklar için yazmışlardı. Eğer o fiyata ise çok  uygun. 1 metre kalınlık ama neye göre ?
Bizim köydeki kayalar volkanik kayalar ve 1 metrenin delmesi yaklaşık 15 dakika alıyor.
Ayrıca iyi uç kullanmalısın. SDS olmalı yada daha kaliteli. 1 metre SDS delici uç : yaklaşık 350-400TL civarı - Makita ise  500+
bunlarıda göz önüne al
NoBodY CaN StoP Me.!!!

romAntik

romAntik

Alıntı yapılan: wtrk - 30 Mart 2016, 13:42:09

Delici ve kırıcı olarak çok iyi. Özellikle fiyat iyiymiş bende aynı markayı aldım. Tarımmakinasındaki fiyat iyi. Ama o fiyata 7kg'lık veriyorlar, iyice sorup araştırın.
Son olarak honda almaya değermi...?

wtrk

Alıntı yapılan: romAntik - 31 Mart 2016, 08:50:32

Değmez honda 1.6 motor, stahlman 2.0 motor.
Bosch bence daha iyi
NoBodY CaN StoP Me.!!!

romAntik

usta stalhman 15kg prh52 aldık..senin tavsiyenle.az kullanılmış 2.el..abi bu ne delicide nede kırıcıda bi işe yaramıyor ki çalıştığımız kaya yumuşak bir yapıda..kullanmayı tam bilmiyoz  kullanma klavuzuda yok ..acil yardım neyi yanlış yapıyoruz..?

romAntik

Alıntı yapılan: wtrk - 31 Mart 2016, 20:40:36
Alıntı yapılan: romAntik - 31 Mart 2016, 08:50:32

Bosch bence daha iyi
usta stalhman 15kg prh52 aldık..senin tavsiyenle.az kullanılmış 2.el..abi bu ne delicide nede kırıcıda bi işe yaramıyor ki çalıştığımız kaya yumuşak bir yapıda..kullanmayı tam bilmiyoz  kullanma klavuzuda yok ..acil yardım neyi yanlış yapıyoruz..?

romAntik

[/quote]
[/quote]

Bosch bence daha iyi
[/quote]

usta acil yardım..

haylaz36

Kardeş benzinli matkaba gerkyok zannedersem kaya kırcan şöyle yap ben öyle yapıyorum bitane akü invertör bitane matkap del taşı kardeş akfili koy patlat bu kadar basit

romAntik

Alıntı yapılan: haylaz36 - 13 Haziran 2016, 02:15:33
Kardeş benzinli matkaba gerkyok zannedersem kaya kırcan şöyle yap ben öyle yapıyorum bitane akü invertör bitane matkap del taşı kardeş akfili koy patlat bu kadar basit

kaçlık bir invertor...akü taşımak  zor olmuyormu..?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious