Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta Pulse 3s+

Başlatan Karadağ, 22 Mart 2016, 23:06:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VENOM

Bobinin omajını olçebiliyormusun ustam..
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3s+
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

arif

45 lik başlık ile arazide boşluk testinde kola kutusunu 90 cm den algılamaya başlıyor belki normaldir ama  bana düşük gibi geldi önceki sayfalardaki yorumlara baktıgımda. mesafe ölçüm testi yapan arkadaşların yorumlarına kıyasla böyle bir kanıya kapıldım. sens-7 mod-1 avr-3 freq-8 tune-0 ölçüm bu ayarda yapıldı. yorum yapıp beni aydınlatırsanız sevinirim

mertali34

Usta şimdi de 99 da kaldı :D

VENOM

Usta şimdi dirençte eksik var sanırım.  Bobine metal yaklaştırmayı dene. Yada trimpotu biraz oyna sonra tekrar açmayı dene ustam..

mertali34

VENOM

Ustam sıkıntı mı var kond. Bacağında.. Konuyu tam anlamadım. Telefondan bağlanıyorum.

finder

Alıntı yapılan: coykd - 12 Ağustos 2016, 22:21:33
Bu saatte kargo firmaları çalışıyor olsa gönderecek kadar heveslendim ustam

VENOM

mertali34

görüntüyü aldim usta

mertali34

VENOM

Gözün aydın ilk tebrik benden olsun. Hayırlı uğurlu bol nasipli olsun.

VENOM

Eğriye bakalım ..cihazı menu tuşuyla açarsan eğriyi ayarladın mı tadından yenmez. Bugun rahat uyurum diyecem ama mesai yeni başladı sabaha kadar ayaktayız inşallah..

mertali34

sagol allah razı olsun   şimdi aç kapa yaptım gene dondu O0

mertali34

vd 7 dırencıyle  bobine giden kablo ya avometre ıle degince 99 dan devam ediyo acılıyo fakat degmessem acılmıyo  neden olabilir

VENOM

Hepimizden inşallah..  algılama mesafesi dener gibi metal yaklaştır. Açılacaktır. Eğri için de geçerli aynı durum.. Sönümleme dirençleri ile alakalı.. Bundan sonrası ince ayar..

VENOM

Ben hem bobin çıkışına hemde başlığa taktım direnç.  Başlık değiştirsemde eğri sabit. Ayar gerektirmiyor.. Sen metal yaklaştırmayı yapınca açılıyorsa direnç ayarlamak gerekecek..bundan sonrası sorun değil.

mertali34

VENOM

Başlığı yukarı kaldırıp trimpotu yavaşça çevir ustam.. Parazit var gibi. Tabi ayar da lazım..

VENOM

Ustam olmadı mı. Mola mı verdin

mertali34

S.a yok be Usta olmadı çok ufak basit bi sıkıntı var ama bu kadın  bende işin ehli Huseyin usta ya getirip bıraktım kardeşi ilgilenecek sağolsun salı elimde olur her halde

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious