Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta Pulse 3s+

Başlatan Karadağ, 22 Mart 2016, 23:06:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehdi06

Karadağ ustam konuyu sabitlesen sayfada aşşağılara düşüyor Önemli bir konu
:)
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3s+

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Ankebut

işte cihazı doğru kullanan kişinin sonucu da görüşü de böyle olur. :D

Karadağ

Facebook grubumuzda bunun gibi onlarcasını görebilirsiniz.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Ankebut

Ustam be o altınsa görmesem daha iyiydi. >:(
Hani kendi elimizde görsek neyse de....
Demek ki, çalışan kazanıyor.

mehdi06

Maşallah Allah herkesin nasibini açsın

_Hektor_

Hiç üşenmeden ilk 112 sayfayı okudum. Güleyim mi, ağlayayım mı bilemedim.

onur600

Alıntı yapılan: _Hektor_ - 08 Ağustos 2017, 02:13:16
Hiç üşenmeden ilk 112 sayfayı okudum. Güleyim mi, ağlayayım mı bilemedim.
Okumaktan sıkılmayacağimiz tek forum burasi sanirim ondandir.
Ara,ara bende gecmisi okup kafa dağitiyorum.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

mehdi06

Hektor usta kontrast gelmezse 2.2 k yı 1k veya daha düşük tak sorun çözülür

_Hektor_

5.6 k sabit kalacak
2.2 k  ile oynayacagim 1 k civari dogrumudur usta

durmaz

Usta 600-700 R arası bir direnç tak sorun çözülür.
Ben 580R taktım.

Karadağ

bkr

Maşallah bir gün bizede nasip olur inşallah
*Bir kimse için söylenen kusûr,onda varsa, bu söz gıybet olur. Yoksa iftirâ olur. Hadîs'i şerîf
*Bir zaman gelir ki, insanlar kazancının helâldan mı, haramdan mı olduğunu düşünmez. Hadîs-i şerîf
*Müslüman kardeşinle mücâdele, münâkaşa ve alay etme! Yerine getiremeyeceğin şeyi ona vadetme! Hadîs'i şerîf
*İhlâs, dünya faydalarını düşünmeyip ibâdetlerini yalnız Allahü teâlânın rızası için yapmaktır. İmâm-ı Rabbani "Rahmetullahi aleyh"
*Saçının ağarmasından ibret almayana, nasihat kâr etmez Abdülaziz bin Ebû Revvâd "Rahmetullahi aleyh"

wtrk

NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Valla ne tepsisidir bilmiyorum. İrandaki bayimizin çektiği video. Sens 4 de çekim yapmış. Sens 9 da olsa 4 metreyi geçerdi.

Ankebut

Karadağ ustam tepsi pek dikkatimi çekmedi.senin pulse için 3 metreden o tepsi çerez sayılır.hatta 3 metre az bile kalır. Ben iranda bayiliğin varmış ona dikkat ettim. Haberim bile yoktu. :D

Karadağ

Alıntı yapılan: Ankebut - 09 Ağustos 2017, 15:44:34
Karadağ ustam tepsi pek dikkatimi çekmedi.senin pulse için 3 metreden o tepsi çerez sayılır.hatta 3 metre az bile kalır. Ben iranda bayiliğin varmış ona dikkat ettim. Haberim bile yoktu. :D

Yukarıda da yazdım adam hassasiyet 4 te denemiş. Hassasiyeti yükseltse 4 metreden falan algılar. Ama bu test daha iyi. Acemi kullanıcı bile bu şekilde bu mesafeden metal bulabilir.

İran bayiliğimiz neredeyse 1.5 senedir var. Bizim Çinde dahi bayiliğimiz var :) Millet hala usta şu kitte arıza var bi tamir et diye bana gönderiyor ama 1,5-2 senedir bizim üretim seriye geçti ve teknik servisimizde teknisyenler bu tür tamirlere bakar oldu :) İstenirse çince test videosu da yayınlarız :)

mehdi06

Başlığı betona bindirmese biraz boşluk verse daha iyi olurdu be hassasiyet düşük olmasına rağmen plus Hakkı'nı vermiş Maşallah

onur600

Gayet basarili bir test olmus.
Baslik hareketlide olsa ilk iki cebi rahat gorurdu 3.de es gecilebilrdi.
Birde yapi beton,taş karisimi sert zemin içinde gayet güzel.Ayni cepte farkli metal testleride yaparlar insallah
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

mitology

Karadağ ustam sanırım 3s plus için monte ve demonte kit satışını artık yapmıyorsun. PCB, işlemci ve modül satın alma ihtimalimiz var mı? Ben de bir tane 3S Plus toplamak istiyorum.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious