Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta Pulse 3s+

Başlatan Karadağ, 22 Mart 2016, 23:06:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VENOM

Geldiii geldiiii kıymetlimisss geldii
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3s+
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

...SİNYALCİ...

Hayırlı olsun.Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

VENOM

Sağol ustam.. Allah razı olsun.. Akü şarjda şuan.. Mantar aramaya gideyim diyorum

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

VENOM

Bissde kıymetlimissle çekerükk

durmaz

Şimdi tam mantar zamanı. ;)

VENOM

VENOM

Mantar aramaya gittüm.  Video da çektümm

VENOM

VENOM

Eski kapılardaki büyük çivilerden sanırım.. Ferro39 değerini verdi.  Tık tık sesi harika.. Ve boşa ötmüyor.. Bottaki çelik burunu algılayınca birkaç defa denettiriyor .tutma kolu yok fırça sapı var

wtrk

Alıntı yapılan: coykd - 13 Nisan 2017, 19:59:54
Eski kapılardaki büyük çivilerden sanırım.. Ferro39 değerini verdi.  Tık tık sesi harika.. Ve boşa ötmüyor.. Bottaki çelik burunu algılayınca birkaç defa denettiriyor .tutma kolu yok fırça sapı var
NoBodY CaN StoP Me.!!!

VENOM

Sağol ustam...Asıl mevzu fırça sapını alınca buna uygun plastik boru t si istedim.. Hırdavatçının eleman dayı nerdeyse t yi satmayacaktı.. Nerde kulanacan bunu sen diye.. En son pes ettim anten yapacam dedim.. Bu defa da ne anteni demeye başladı.. Sapın oturduğu yer plastik boru t si.. Usta bide fırça sapı dikkat çekmiyor. Sopa gibi dolaşabiliyorsun boştayken..

KONY

VENOM

Haklısın ustam.. Ama ilk anda halkası yamulmuş bir yüzük

Karadağ

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ama videoyu göremiyorum :)

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

VENOM

Sağol ustam senin sayende.. Teşekkür ederim.. Yukarı doğru 6. Mesajda link var.. Bu şekilde atabildim..

Karadağ

Alıntı yapılan: coykd - 14 Nisan 2017, 09:56:01
Sağol ustam senin sayende.. Teşekkür ederim.. Yukarı doğru 6. Mesajda link var.. Bu şekilde atabildim..

Videoyu gizli olarak yüklemişsin :) İzleyemiyoruz ki :) Video ayarlarından herkese açık yap da izleyelim.

VENOM

Ustam Plus la ilkleri yaşamaya devam ediyoruz. Yoksa bugüne kadar video yüklemişliğim de yok

wtrk

Dün sağoalsun karadağ ustam pcb,işlemci ve modül yolladı hemen toplamaya başladım. yalnız takıldığım bazı konular var, eğer benim gibi takılan olduysa şu bilgilere ihtiyacım var..

1. sayfadaki çizim olan pdf'i indirdim ancak yine de bazı takıldığımız yerler oldu ;

R56  ?
2.2 K kaç watt ?
560R kaç watt ?
D40 hangi zener ?
16 tur bobin ?

LCD display128*64 grafik lcd display mi olacak ?
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Alıntı yapılan: coykd - 14 Nisan 2017, 10:44:22
Ustam Plus la ilkleri yaşamaya devam ediyoruz. Yoksa bugüne kadar video yüklemişliğim de yok

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious