Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta Pulse 3s+

Başlatan Karadağ, 22 Mart 2016, 23:06:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ekol71

ceryan3200

Ben bilmem karadağ ustam bilir,benim hiç olmadı malesef :'(
ceryan3200

ekol71

Hocam seninde yoksa biz boşa heveslenmeyelim :)

grasviti

ALLAH KİSMET ederse olur ustam niye olmasin...

GraSviTi

ceryan3200

Alıntı yapılan: ekol71 - 31 Mart 2017, 00:16:54
Hocam seninde yoksa biz boşa heveslenmeyelim :)
Usta grasviti ustanında dediği gibi olmaz diye bişey yok niyet ne ola akibet o ola illaki nasip kısmet imkan meselesi var ama ben hep vlf uğraşınca vlf çeşitlerini gördüm geçirdim hep elektronik çat pat var uraşıyoruz ama arazi bilgisi ve arazi gezmeden anlamıyorum zaten anlasam illaki bi plusta imkan olduğu sürece olurdu bende yani
ceryan3200

ekol71

Yakin olsan gotururdum seni mangal semaveri doldururduk arabanin bagajina :) 

ceryan3200

Teklif için sağolasın ustam Allah razı olsun, piknik işi tamamda gezme işi hastalık tadını aldıkmı bırakamayız ellem ^-^
ceryan3200

sedegor

Karadağ ( Hüseyin bey)  bu plus ın hazır kiti varmı

Karadağ

Alıntı yapılan: sedegor - 31 Mart 2017, 14:03:27
Karadağ ( Hüseyin bey)  bu plus ın hazır kiti varmı

Malesef hazır kit satışı yok.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

acemi-usta

modülü yakmasaydım şimdi bu sayfayı vidyolarlarla donatmıştım  :)

bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

KONY

Alıntı yapılan: coykd - 17 Ağustos 2016, 01:12:29
Alıntı yapılan: mertali34 - 16 Ağustos 2016, 23:20:08
Bitti ama kullanım kılavuzu lazım kitapçığı

Mertali usta bu arada sigaranın biri yanmış bitmiş. Bitane daha yakmışın.  Sen yine iyisin ben biri yanarken bi tane daha yaktığımı hatırlıyorum

eLaLeMBiaLeM

Herkese hayırlı akşamlar dilerim,bir sorum olacak, delta pulse 3s plus ya yeni versiyon (V2) yazılımında 2.sıradaki sallamalı mod çıkartılmışmıydı?

finder

evet çünkü verimsiz ve gereksiz...

onur600

Alıntı yapılan: eLaLeMBiaLeM - 04 Nisan 2017, 21:55:55
Herkese hayırlı akşamlar dilerim,bir sorum olacak, delta pulse 3s plus ya yeni versiyon (V2) yazılımında 2.sıradaki sallamalı mod çıkartılmışmıydı?
Evet.Bence olmalıydı.Ve bu modda DD başlık ile İB çalışma  gerceklesmeliydi.Zil gibi çalışip tek tek toplamaliydik.Neyse artık geçti...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

finder

Alıntı yapılan: onur600 - 05 Nisan 2017, 12:23:11
Evet.Bence olmalıydı.Ve bu modda DD başlık ile İB çalışma  gerceklesmeliydi.Zil gibi çalışip tek tek toplamaliydik.Neyse artık geçti...
DD başlık yeni çıkacak cihazda uygulanmak suretiyle komple yeni bir analog yapılı daha derin bir cihaz yapımı pilanlandı.Plus'taki analog yapının sınırları ölçüsünde birçok yeni değişikliklerde sona gelindi.Basamaklar onar onar çıkılmıyor ki. ;) :) Tek cihazda bütün bunlar Lorenz gibi uygulamaya geçirilecektir.İstenilen beklenen şeyler mantıklı ve kabul edilebilecek sahip olunan teknolojimizin izin verdiği uygulanması mümkün özellikler,  tabiki istikrarlı adımlarla...

KONY

Alıntı yapılan: finder - 05 Nisan 2017, 17:55:53
DD başlık yeni çıkacak cihazda uygulanmak suretiyle komple yeni bir analog yapılı daha derin bir cihaz yapımı pilanlandı.Plus'taki analog yapının sınırları ölçüsünde birçok yeni değişikliklerde sona gelindi.Basamaklar onar onar çıkılmıyor ki. ;) :) Tek cihazda bütün bunlar Lorenz gibi uygulamaya geçirilecektir.İstenilen beklenen şeyler mantıklı ve kabul edilebilecek sahip olunan teknolojimizin izin verdiği uygulanması mümkün özellikler,  tabiki istikrarlı adımlarla...
desene finder ustam ben plusu kullanmadan degiştirecem ;D

finder

Eldeki mevcut cihazın kullanımını iyi öğrenip bütünleştikten sonra artık bir üst cihazıda aynı tecrübelerle performansının en üst seviyede istifade edileceği fikri kanaati uyandıktan sonra cihazdaki değişim ve ek maddi külfeti üstlenmek daha isabetli olur diye düşünüyorum.Pulse cihaz kullanım mantığını tam anlamıyla oturttuğunuza inandığınızda, ne istediğinizinde farkında olarak farklı cihaz tercihleride yaparsınız...

onur600

Alıntı yapılan: finder - 05 Nisan 2017, 17:55:53
Olmayacak işlerle uğraşmayın derim...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

matrix_88

Görüntüler hakkında yorum yapabilir misiniz

Karadağ

Alıntı yapılan: matrix_88 - 06 Nisan 2017, 23:02:36
Görüntüler hakkında yorum yapabilir misiniz

Dataları aşağıdaki linke yüklemeniz gerekli. Bu konuda görüntü yorumlama yapılmıyor.

http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php/topic,5667.2140.html
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious