Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

boş başlık kabı

Başlatan güven akgül, 06 Mart 2016, 01:24:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

güven akgül

Bunun biri size gonderdigim numune biri sonradan yaptigimiz.
Linkback: Ynt: boş başlık kabı

_Hektor_

güven akgül

Şuan bir firmayla görüsüyoruz.kapakli istiyor.anlasirsak yada talep olur sa kapak yaparim

değmenci

Ben kabaca yaptım oluyor

kripto55

Kutu kalibi var sanirim sizde mumkunse gerekli bilgileri paylasirmisiniz.

değmenci

Kutu için kalıp yaptırmak istiyorum fakat 10000 tl gibi yüksek bir fiyat olduğundan bende böle bişey yaptım

tivos

Kalıp olmadan bunu nasıl yaptınız ustam. Merak ettim...

güven akgül

s.a arkadaşlar  45cm kapaklı boş başlık kabı üretimden çıkmıştır.isteyenler arayabilir.05459333467

güven akgül

tivos

Ooo guzel basliklar. Xr-7 yada sniffer basligi gibi. Tebrikler...

güven akgül

onur600

Başlıklar cidden şık görünüyor.Çap ve fiyat karşılıkları hakkında bilgi yazmanız mümkün mü?
Hayırlı işler.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

surge

OOO  başlıklar çok güzel hayırlı olsun herkese
Sizleri tebrik ederim
fiyat yazarmısınız

güven akgül

güven akgül

22cm:20tl.    28cm:25tl.     32 cm:30tl.  Bunlar kapaksiz.hem vlf hem pulse uyumlu.stoktakiler bitince 28 lik ve32 likleride kapaklı yapıcam inşallah.45cm lik olan ise pulse için.kapaklıdır.1takım:55tldir

güven akgül

Birtanesini tarttim 375gr.45lik  kapakli

güven akgül

s.a arkadaşlar kısa birsüreliğine 22cm lik başlıkları çifti 25tlden vereceğim.diğer çalışmalarımı hızlandırmak için

güven akgül

Abi yapıyoruz .biraz maliyetler yüksek bütçeyi zorluyor .arge çalismasida zaman aliyor.aceleye getirip adi ürün yapmak istemiyorum.

güven akgül

Uretime geçince burdan paylasirim  .

güven akgül

kısa bir süreliğine çifti 25tl   22cm boş başlık kabı

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious