Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

boş başlık kabı

Başlatan güven akgül, 06 Mart 2016, 01:24:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

güven akgül

güven akgül

22cm =20tl     28cm25tl      32cm=30tl      45cm kapaklı=55tl adeti toplu alımlarda iskonto yapılır

güven akgül

45 cm deneme üretimi yapıldı 10 güne kadar seri imalata başlıyoruz inşallah

kripto55

Alıntı yapılan: güven akgül - 09 Mayıs 2016, 23:13:08
45 cm deneme üretimi yapıldı 10 güne kadar seri imalata başlıyoruz inşallah
Ustam cok uygun bir fiyata veriyorsunuz masallah .. kacirilmayacak fiyatlar..

güven akgül

S.a. arkadaşlar maliyetler belli  .hammadde euro ile aliniyor..amacim kârımı düşük tutarak herkezin ulasabilecegi sekilde olmasini saglamak.kimsenin isini bozmak gibi bir niyetim de yok. Bu ülkede yapılabilecek seylerin disaridan gelmesi beni üzüyor.insallah bu isle ugrasanlara fayda verebilirim.saygilar

Ankebut

Hayırlı satışlar, uygun fiyatlar ;D

güven akgül

değmenci

usta siz dedektör kutusu yapıyonuzmu  yada sitede dedektör kutusu satan bi arkadaş varmı

mehdi06

Hüseyin hocamda var dpulse serileri için ekranyeri film kesilmiş ama elektronik cilerdre boş cihaz kutuları bulunuyor istediginiz ebatlarda vardır bulamazsanız yardımcı olurum
Saygilar

değmenci

bana vlf cihaz kutusu lazım şu ghost lar var terinatör kutusu felanda olabilir  sitede bi arkadaşda var ama arkadaş 40 tl istiyo kutuya bana 100 adet lazım hiç pazrlık yok  diyo

mehdi06

Resim atarsaniz burda kutucular var sizin için bakayim

değmenci

değmenci

arkadaşlar eğer benim gibi bu kutuya ihtiyacı olan arkadaşlar varsa kalıp yaptırım bastıra biliriz 40*100=4000tl eder kalıp ta bu fiyata yaptırılır

güven akgül

Bana numune gönderin yapayim

güven akgül

Daha iyisinide tasarlayabiliriz

güven akgül

Arkadaslar 45 cm başlık kalıplarımız herşeyiyle hazır inşallah.hammadde siparişi verildi geldiği gibi üretime baßliyoruz insallah.bundan sonra sirada tutma kolu ,pil ve aküyatagi, cihaz kutusu üretimidir.yaklaşık 1aydir kol üzerinde çalisiyoruz.deneme fiber karbon cekildi.insallah cok kaliteli bir tutma kolu olacak.

güven akgül

Bu ürünlerle ilgili  her fikire ve istişareye açıgız.

güven akgül

Ayrıca 28cm ve 32cm basliklara kapak yapmayi dusunuyorum.bazi arkadaslar kapagin iceri girmesini bazilari disina girmesini istiyor.benim gorduklerim.hepsi basligin disina geciyor.en kullanisli bu sekilde olur diye düsünüyorum.

güven akgül

Birde pil kutusu üzerinde çalisiyoruz.şöyle profesyonel olsun istiyorum.bizşarjör gibi tasarliyoruz.tutma koluna takilmasi kolay,pil degiştirmesi kolay olacak.aku ile calisan cihazlar icinde bir calisma yapilabilir.

güven akgül

Hüseyin ustam size gönderdigim numuneler ilk basilan numunelerden.parlak malzemeden yapilmişti.sonradan yaptiklarimiz deri desenli ve mat isterseniz numune göndereyim birtane.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious