Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

hammer yapım aşaması

Başlatan keçelerli, 19 Aralık 2007, 20:41:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keçelerli

http://www.savefile.com/files/1273822
yerleşim planı

ve yapılmış hali

yapmak isteyen arkadaşlara kolaylık olsun istedim
ve malzeme listesi
http://www.savefile.com/files/1273866
Linkback: hammer yapım aşaması
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

yeraltıcı

teşekkürler keçelerli arkadaş. tüm detaylarıyla cihazı resmetmişsin. :)

yilmazoktay

keçerli hammer için verdiğin linkler ölmüş tekrar kontrol etmen mumkunmu

night

siberci7

keçelerli, resimdeki hummerhead ile, pcb si görünen hummerhead farklı versiyonlar galiba, yanılıyormuyum?

durmaz

keçelerli mrb
resimdeki farklı çift yüzlü

deep max

selam arkadaslar  ben yeniyim bu guzel forumda  bende hamerhead dedektor var sorum, acaba gosterge neresine takila bilir herkese cok tesekur ederim

keçelerli

slm arkadaşlar hammerhead dedektöre sahip olmak isteyenler bu yazdıklarımı dikkatle okuyun lütfen .ben 5 aydan beri hammerhed kullanıcısıyım bu dedektör hakkında yaşadıklarımı sizinle PAYLAŞAYIM.
1. hammerhead mineralden etkilenmiyor.
2. her 5 yada 3 dakkada bir ayar yapman gerekiyor ayarı kaçıyor arazide.
3. bide hammerheadla arazide arama yaparken başlığı nezaman sola  sallasam dedektör ötüyor sağa sallarken ötme yok sola sallarken var.
4.derinlikte üstüne yok bu hammerheadın ben arazide kullandığım için bu sorunları yaşadım .
5.bide dedektörün kendi devresinden kaynaklansa gerek Icl7660 1 ayda deiştirmeniz gerek.araziye 3 kere çıkarsan 4 cüde çıkamassın 7660 entegresi arıza yapıyor.devre çalışıyor ama sesi traktör sesi gibi çıkıyor 7660 deiştirince aramaya devam yine.
6.bide arıza yaptımı çok uğraştırı 10*10 cm plaket ama ter döktürü adama uğraştırıken .
7.tel,çivi,sigara kutusunun folyosunu  bulmakta 1 numara .sigarasını kaybeden bulabilir.
birde kurşun toplamaya bıkarsın .
8. eee bide şunu söylüyem  arama yaparken çiviyi es geçebilirsin  civiye kısa tiiiii sesi veriyo .
benim  hammerla yaşadığım bunlar . herkeze kolay gele .bide elinde dedektör olanlar varsa sitede bi arkadaş şeması cizsin taklit edelim başka türlü biyere varamayız.
   bende metadec dedektör var sitede yayınlıcaktım ama 2 paket  çok uğraştırı
                       ...............Bilgi paylaştıkça çoğalır............
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

UNIQUE - TA5DF

Alıntı yapılan: keçelerli - 17 Eylül 2008, 17:01:10
.bide elinde dedektör olanlar varsa sitede bi arkadaş şeması cizsin taklit edelim başka türlü biyere varamayız.
ben jvn ni fotoğraflarıyla başladım. şu an forumda çalışan jvn şeması mevcut.
metadec in iç ve dış fotoğraflarını yayınla belki birşeyler çıkar.
TA5DF

keçelerli

metadec teknolojiekibi toplansa yapamaz çift kart 2 side çiftyüzlü 
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

OLDMAN

keçelerli biz hammer i yapalı yıllar oluyor.bu kartları insan yaptı ise biz haydi haydi yaparız.

mukadder

ICL7660 en fazla 10,5 V ta, ICL7660A en fazla 13,00 V ta, ICL7660SCPA en fazla 13,00 V ta çalışır.
ICL7660ACPA ve ICL7660SCPA olması ve gerilimin 13 voltu aşmaması cihazın arıza yapmaması açısından önemli.

Karadağ

Birisi şu devreyi dijitalize etsede forum şenlense.

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

gurdal

Alıntı yapılan: UNIQUE - 18 Eylül 2008, 12:20:02
Alıntı yapılan: keçelerli - 17 Eylül 2008, 17:01:10
.bide elinde dedektör olanlar varsa sitede bi arkadaş şeması cizsin taklit edelim başka türlü biyere varamayız.
ben jvn ni fotoğraflarıyla başladım. şu an forumda çalışan jvn şeması mevcut.
metadec in iç ve dış fotoğraflarını yayınla belki birşeyler çıkar.
s.aleyküm dostlar,ferudun ve diğer ustaların başarılı çalışmasıyla çizilen çift yönlü pcb yi çalıştırmıştık hatta emekli amcama göndermiştim o bizzat video çekip eklemişti.arazide denemedim ama orjinal whites clasik3 başlığıyla çok iyi çalışıyordu 1tl 30cm civarı ayrım derinlik iyiydi.tabi bu makinayı ferudun ustam arazide kendisi bizzat denediği için yaşadıklarını jvn projesinde aktarmıştı.eğer bobin benim için problem değil diyen varsa jvn projesinden başka proje aramasına gerek yok.tabii sallamasız model olarak.
Amatör

bitkici şakir

Alıntı yapılan: keçelerli - 18 Eylül 2008, 18:22:06
metadec teknolojiekibi toplansa yapamaz çift kart 2 side çiftyüzlü 
ben keçerelli arkadaşıma hak veriyorum. çok katlı pcb leri 7 sene önce ankarada bir firmaya danıştılar bir boyahane ram,ının  3 katlı arızalı kartını açmak için adamlar o günün parası ile 3 milyar istemişlerdi,  yani kartı açmak çok kolay birşey değil, hani moralimiz bozulmasın ama bunu teknik olarak başaran arkadaşlarımızın dedektör yapmaya falan ihtiyacı kalmaz,zaten hazinenin tam üstüne oturur.fikir versin diye yazdım...

theplot1978

Metadec bende var ic yapisi elsan dedektorle hemen hemen ayni :-)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious