Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

metal detektor pi 12 reglator

Başlatan mmm3, 07 Aralık 2015, 14:34:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mmm3

Ben 2tane regolator ic ler için ve 3 tane tranzistor(buz11)için yapişim

galaksi

Alıntı yapılan: mmm3 - 07 Ocak 2016, 20:12:31
Ben 2tane regolator ic ler için ve 3 tane tranzistor(buz11)için yapişim
yeni mi yaptınız, yoksa daha önceden mi yaptınız?

Amatör usta

arkadaşlar mmm3 arkadaşın vermiş oldugu bu devreden yapan oldumu yapan arkadaşlar bilgi verirse el atmayı düşünüyom

mmm3

Abiler ben şo devreni yapmşm tbg  şo koydogom pcb sizde yapabilersiniz

mmm3

Arkadaşlar ben şunu 20 gundür yapmişim ...yeşil pcb'ini ki eklemişim sizde aynan yapsaniz emin olun ki de reniz çalişajak... bideki şu devri çok güçludur ve evde test yamaği çok zordür.isteseniz ki evde test edesiz başliki dikey koyün.bideki beni afedin ben kendim turkçeni zor yaziorum bana evde kardeşim yardimcim olur.her kimsede yapsa benim elimnen her ne yardim gelse edeceyim.

mmm3

Selamin alekum...arkadaşlar şu devride 3sira regolatore15var..siz 12tane reglator yerine 6tane kullanin .hepsinin çikişina bir tane direnç 0.33ohm ekleyin.çikişlarin heç biri dirençsiz bir birine deymesin

onur600

Alıntı yapılan: mmm3 - 09 Ocak 2016, 13:53:44
Arkadaşlar ben şunu 20 gundür yapmişim ...yeşil pcb'ini ki eklemişim sizde aynan yapsaniz emin olun ki de reniz çalişajak... bideki şu devri çok güçludur ve evde test yamaği çok zordür.isteseniz ki evde test edesiz başliki dikey koyün.bideki beni afedin ben kendim turkçeni zor yaziorum bana evde kardeşim yardimcim olur.her kimsede yapsa benim elimnen her ne yardim gelse edeceyim.
Video yüklermisin?
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

YAK

mmm3 dedektörün kartının üst ve alt görünüşünü yüksek çözünürlüklü fotoğraf olarak eklermisin.bir kaç foto olsun

galaksi

Alıntı yapılan: mmm3 - 31 Aralık 2015, 00:00:57
Şoni yapin
Alıntı yapılan: mmm3 - 31 Aralık 2015, 00:03:13
Pcb
ikisi aynı devreye benziyor ama farklı pcb. Neden ikisi de birebir aynı değil.
Yaptığınızla paylaştığınız farklı devre mi? neden böyle bir şeye ihtiyaç duydunuz.
çalıştırdığını söylediğiniz pcb nin alt ve üstten çekilmiş resimlerini paylaşabilirmisiniz.
Bulanık suda balık avlar gibiyim. Balık var mı yok mu belli değil.
Şema tam değil, pcbler farklı neyin ne olduğu belli değil.
"Sözüm meclisten dışarı..."
Delinin biri kuyuya taş atmış elli akıllı çıkaramamış.
iyi çalışmalar..

mmm3

Merheba abi pcb 2syde birde ayry deir
Shematic degoyugam

YAK

mmm3 sönümlenme direnci yokmu benmi göremedim.

erolunall

Yeşil renkli  pcb  için lay6 ya kopyaladım. 
pdf te  var  tersini  düzünü  hangisiyse  bakın çıkarın  diye  çift dosya  ekledim.Biri  diğerinin ayna  görüntüsü  ekte zip.

erolunall

mmm3

Merheba abiler.
Ben kendim degişimler yapmişim 12reglator yerine
Yukari amper pilden kullamişim ve ona gore de 9tane reglator yerine pilin negatifini devrie duz baglamişim ki şo zor transistotun beslemesidir.
3 tane reglayor7915 yerine bir tane reglator lm337negatif orginal kullamişim ki şu regulatorun çikiş amperi yukaridir. Yine de pc 'im yok ama jeb telefonda resim çizip gonderirim. Şu pcb'ki ben yapmişim onuda aynan gonderecem ki siz de yapasiz ve regulatorlarin değişimin kendiz pc'de yapin.

mmm3

mmm3

acemi-usta

mmm3 kardeşim elinde yaptığın devre var bi test videosunu eklermisin
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

Mustafa-

mmm3 bu devrenin orijinal kutusuyla birlikte çekilmiş resmi varmı ?
bağlantıları ve elemanları sökülmemiş haliyle fotoğrafları varsa yayınlarmısın...

birde paylaştığınız pcb resimlerinde farklılıklar var...
MODEL LS-396 yazan pcb ile, üstten görünüş malzeme dizilimi olan pcb resimleri birbiri ile eşleşmiyor...
ikiside birbirinden farklı...

onur600

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Mustafa-

Alıntı yapılan: onur600 - 13 Şubat 2016, 23:58:10
Mustafa usta Nirvana yolcusu olmuş...

nirvanaya NANO ile vardık zaten...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious