Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

metal detektor pi 12 reglator

Başlatan mmm3, 07 Aralık 2015, 14:34:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mmm3

şu devre 50cm başlikla  4ohm  tel la bakir fiber 20.20 cm la 2metra kadar derinlik yapior...but11a yerne zor tranzistori tip35 ve ya tip3055 kullanin.
Linkback: Ynt: metal detektor pi 12 reglator

Karadağ

6 metre olası bir derinlik değil malesef.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

hakandemir99

lorens x1 dede var  paralel  regülatör-ayrım  zor bence  ama derinlik iyi ise  4 metre  yeter-mmm3 deneyecem  kesinlikle

mmm3

onur600

Halen bir metal dedektörünün kalitesini derinlikle belirliyor olmak gerçekten ilginç.
Örneğin Lorenzin derinliği delta pulse kadar yoktur.Ama stabil bir chazdır.Bir çok pulse loranzi şamarlar ama hava ve temiz toprakta...
Bazı konulara dalmadan önce iyice terübe sahibi olmak gerekli.En iyi dedektör az ötendir.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

hakandemir99

Alıntı yapılan: mmm3 - 08 Aralık 2015, 12:58:29
şu devre 50cm başlikla  4ohm  tel la bakir fiber 20.20 cm la 2metra kadar derinlik yapior...but11a yerne zor tranzistori tip35 ve ya tip3055 kullanin.
mmm3 usta sen denedinmi bu  devreyi-

mmm3

ustam ben onu daha yeni duzeltirim ama arkadaşlarim duzetmişler onlar bu derinliki onayliorlar...yinede ben duzeltip size soyliajam...çun şu devri gizlidi ona gore .shematik. duz deyil.

erolunall

merhaba

mmm3 usta  bu  devrede işlemci  varmı ? resmin  birinde micro  işlemciye  benzer birşey var. şemada  ne hata  var?

iyi akşamşar

mmm3

merheba...ustam şu devri doru bi devridi hexidda var fakat ses çikişi için....hex ida koyajam.

mmm3

eserdar

Bu dosyada teknoloji ekibine ait f676 ile yapılmış lcd devresi var.  ;)
Bir mum diğerini tutuşturmakla, ışığından hiç bir şey kaybetmez.

YAK

mmm3 şu açık şemayı standartlara göre çizsene.ben bişey anlamadım .şemayı çözen arkadaş varmı?

mmm3

merheba arkadaşlar
devrenin şematicin kendim çizmişim yarin size gonderecem.

Mustafa-

J.Benjamin, bu devrenin gerçek derinliği 10mt. var diyor... :P :P :P

mmm3

mmm3

mmm3

mmm3

mmm3

Merheba
Ben kendim şu devrini 48başlik ,40.40 bakir fiberla değişiklik olmadan yapmişim ki 300cm'a kadar sense edior.
1.hem demiri çikarilir
2.ayrimida çok güzel pi hadinda
Fakat  bir sorunum var benim şu devri gaz yior. cok gozel bir devrede

erolunall

MMM usta Merhaba

Bu  devre  pic  ve  ekran  olmadanda  çalışıyormu  ?

çalışmıyorsa  ekran  bağlaması şema  nasıl

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious