Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

SU GARİBE Bİ YARDIM :(((

Başlatan garibim66, 18 Kasım 2015, 14:56:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onur600

Alıntı yapılan: Karadağ - 24 Kasım 2015, 11:04:35
Alıntı yapılan: garibim66 - 24 Kasım 2015, 09:51:39
hocam oraya 2 kişinin tuttuğu cubukla bakılmış sadece metresine kadar bilmişler .söylenen bundan ibaret.

Bi adam çubuğa inandıysa hezimete uğramadan inancını değiştiremezsiniz.
Cubuguna  gore degisir.Cubuk var cubukcuk var.Birde cubukla1tl deneyenler var....
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

garibim66

garibim66

garibim66

ARKADAŞLAR BU ARADA BEN ONBAŞI OLMUŞUM... SAGOLUN VAROLUN.. LAKİN BEN ÇAVUŞTUM ASKERDE :(    -24 YIL ÖNCE :(- BU ARADA YAŞ ORTAYA CIKTI SANIRIM

Karadağ

Alıntı yapılan: pro-TR - 25 Kasım 2015, 15:46:21
keşke inançlarım o kadar güçlü olsa, çubuklara inandığım gün define cihazlarının peşini bırakırım. keşke itiraf edecek kadar iki çubuğum olsa, işin kötüsü manyetoya ait tablette arızalı gönderdim servise 1 aydır yatıştayım. ne olacak bu memleketin hali

Doğru diyorsun 2 değil birçok çubuğun  var :) Ben sana fotoğrafın var demiştim :)

Evet arkadaşlar karşınızda son çubuk bükücü Selami usta :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Karadağ

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

pro-TR

şu yaratacılığınıza hayranım yalnız bu işte mustafanın parmağı olduğu kesin. keşke bendeki inanç o adamdaki inanç gibi olsaydı.
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

pro-TR

mukadder

Yıllar önce Denizli ilinin bir ilçesine bağlı bir kasabadan Almanya'da çalışan bir kişi tatilde kasabaya döner ve tarlasını sulamak için sondaj yapmaya karar verir. Bir çubukçu bulur ve suyun tespit edildiği yere sondajı vurdurur.  Sondajın vurulduğu yerden 10 metre yükseğe su fışkırır. Çalışmayı sona erdirip çay demlerler ve içerlerken adam fışkıran suya bakarak "Artık konu komşuda bu sudan istifade ederler" diye mutlulukla sevincini dile getirir. Biraz sonra kasabanın belediye aracı tarlaya gelir. Adam sorar "Niye geldiniz?" Belediye çalışanı "Kasabanın su borusu patlamış, sular kesildi. Tamir etmeye geldik." diye cevap verir.

garibim66

kıssadan hisse ..demekki cubuklar iş yapıyo :)))))

mukadder

Bu bana su konusunda anlatılan bir olay. Rahmetli büyük dayım tam kırk yıl bakla attırarak ve okunmuş çubukla aradı. Bir dedektörün bir haftada yapacağı işi 40 yılda yapamadı. Hatta eski Yunanlılardan kalma bir ev yerine yeni bir ev yapmıştı. Eski ev sahibi ziyaretine geliyor ve temel duvarına yerleştirilmiş eski bir antika taşa dikkatlice bakıyor.Tamam diyor dayım define burada gömülü. Adam gittikten sonra hanımını çeşitli bahanelerle evden gönderip başlıyor kazı yapmaya. Durumundan şüphelenen hanımı eve erken dönüp gizlice bunu izliyor ve evin temellerini kazdığını görünce " İyi ki ev tepemize göçmedi. Şu çukurları çabuk kapat yoksa seni polise şikayet ederim." diyerek kazı yerlerini kapattırıyor. Takıntılı olma derim. Denenmiş doğruluğu bilinen tekniklere bak.

garibim66

YÜZBAŞI GÜNAYDIN ....

yaklaşık 2 aydır bu siteye üyeyim ve bir kaç aydır da araştırma bilgi toplamakla meşgulüm. bir karınca boyu yol alamadım. gördüm ki bu konu aynı avcılık gibi atanıda bol tutanıda...

tivos

Bu işi dediğin gibi avcılık gibi görmek lazım. Amaç spor yapmak , temiz hava almak ve stres atmak. Bu işi herşeyin üzerinde tutarsan herşeyini kaybedersin. Önemli olan dengeyi bulmak. Bu işi hobinin üzerine çıkarmamak. Birşeyler bulursan oda işin keyif kısmı olur. Kolay gelsin...

Karadağ

Alıntı yapılan: pro-TR - 25 Kasım 2015, 23:12:53
şu yaratacılığınıza hayranım yalnız bu işte mustafanın parmağı olduğu kesin. keşke bendeki inanç o adamdaki inanç gibi olsaydı.

Yapma böyle Selami usta o surat sana ait değil mi? Bak çubuklarla poz vermişin :)
Linkback: Ynt: SU GARİBE Bİ YARDIM :(((

wtrk

Alıntı yapılan: pro-TR - 25 Kasım 2015, 23:30:15

işte adamım bu

Bildiğiniz herseyi unutun bence  :( :( :(

Manyotik tepki nedir yav ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
NoBodY CaN StoP Me.!!!

mukadder

Kayın biraderim bir çubuk tutan geldi ve sel mili altında kalmış eski kilisenin oralarda define arayalım dedi. Bende inanmadım ve parmağımdaki yüzüğü iki defa sakladım adam nereye sakladığımı görmediği halde yaklaşık yüz metreden buldu. Üçüncü bir arkadaşla beraber arazide çubuğun gösterdiği her yeri kazdık. Hiç bir şey bulamadık diye anlattı. Ben yaşanmış olan şeyleri ders alınabilir diye anlattım.
Bana göre manyotik tepki berber sakal tıraşı yapmak için usturayı eline aldığında " Yarım kilo kıyma." diye seslenen arkadaşımıza insanların verdiği tepkidir.

garibim66

tivos   örnegin  karadağ kardeşimden  dedektörümü aldım elime , cıktım dağlara geziyorum, spor yapıyorum ter atıyorum ..hoop jandarma yada polis cıktı geldi. bu olayın bana bir sucu varmı ? yani dedektorle gezmek yada  arama yapmak hukuki acıdan suç teşkil edermi.  SAYGILAR[/size]

garibim66

tivos   örnegin  karadağ kardeşimden  dedektörümü aldım elime , cıktım dağlara geziyorum, spor yapıyorum ter atıyorum ..hoop jandarma yada polis cıktı geldi. bu olayın bana bir sucu varmı ? yani dedektorle gezmek yada  arama yapmak hukuki acıdan suç teşkil edermi.  SAYG
Alıntı yapılan: tivos - 26 Kasım 2015, 10:07:31
Bu işi dediğin gibi avcılık gibi görmek lazım. Amaç spor yapmak , temiz hava almak ve stres atmak. Bu işi herşeyin üzerinde tutarsan herşeyini kaybedersin. Önemli olan dengeyi bulmak. Bu işi hobinin üzerine çıkarmamak. Birşeyler bulursan oda işin keyif kısmı olur. Kolay gelsin...
[/size]ILAR[/size]

tivos

Eğer sit alanında değilseniz ve elinizde kazma kürek gibi malzeme yoksa. Yada çıkardığınız herhengi bir malzeme yoksa suç unsuru sayılmaz. Ayrıca dedektörün faturasını da ibraz etmeniz gerekir. Avrupa da ruhsata tabii ve yasal bir olay. Bizde ise tüfek var , ateş etmek ( yani aramak ) serbest ama vurmak yasak. Türk kanunları böyle...

pro-TR

Alıntı yapılan: garibim66 - 26 Kasım 2015, 09:47:56
YÜZBAŞI GÜNAYDIN ....

yaklaşık 2 aydır bu siteye üyeyim ve bir kaç aydır da araştırma bilgi toplamakla meşgulüm. bir karınca boyu yol alamadım. gördüm ki bu konu aynı avcılık gibi atanıda bol tutanıda...

maşaALLAH 2 ayda epey ilerlemişsiniz biz 18 yıldır bişey elde edemedik. bu iş nasip işi...
yalnız daha önceleri de defaatle tekrarlamama rağmen hep aynı hatalar yapılıyor. dileğim o ki bu tip arayışta olan insanların bu yazılarımı okumaları ve dikkate almalarıdır. yineliyorum....

define-definecilik ellerine 1-2 cihaz alıp ucuz ve basit yoldan zengin olma hayalinde olan insanların yapabileceği bir iş değildir.hele hele bu işi tamamen bir cihaza bindirmek mutlu sona ulaşmak hayalden öte bişey değildir.

define bulmada başarının sırrı (ki kendim define bularak başarılı olan bir insan değilim)

1. arazi bilgisi (coğrafya)
2.tarih bilgisi
3.Arkeolojik bilgi
4.tecrübe
5.sabır
6.cihaz
7.nasip

yukarıda ki cihaz kısmına değinmek istiyorum. her define arayanın ortak bir hayali var. o da bir cihaz edineyim onunla başarıya gideyim. tabi kurduğu hayal olduğu için
bir adım öte gidemiyor.
gelelim doğrusu nasıl olmalıdır.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious