Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Arkadşlar Tesoro Eldorada yapan var mı?

Başlatan asahin58, 15 Ekim 2015, 22:14:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asahin58

Elimde birden çok devre şeması ve pcb mevcut hepside aşşağı yukarı aynı küçük değişiklikler yapılmış. aramızda bu cihazı yapan ve eğer yaptı ise hangi şema ve pcb ile yaptığını paylaşır ise kısmetse ben de yapmaya başlayacağım elimde olanlar

1.
Linkback: Arkadşlar Tesoro Eldorada yapan var mı?

asahin58

asahin58

asahin58

ayrıca buradan tüm teknolojiekibi.com ailesine ve bilgilerini burada bizlerle paylaşanlara teşekkür ederim
ben buradaki bilgiler ile iki dedektör yaptım bunlardan ilki ratsos ikincisi delta pulse 2 deltayı ikinci denememde yapmama rağmen tarsosu ilk denememde çalıştırdım şimdi tesoroda sıra diye düşünüyorum
delta pulse ile yaptığım çalışmalarda mürüvvetini az çok gördüm boş bir cihaz değil hani tarsosu sahilde denedim ve denemeye devam edeceğim teseroyu da sahilde denemeyi planlıyorum eğer tam bir ayrım modunu yakalarsam çok güzel olacak
bir de TerminatorTRIO diye bir cihaz var o da çok güzel ama pcb sine henüz ulaşamadım şu videoyu izlemenizi öneririm

asahin58

Karadağ

Paylaşım için teşekkür ederiz asahin58
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

erik1

s.a bu teseroyu yapan arkadaşlar varmı yapan varsa devre ile ilgili bilgi verirlerse memnun olurum bende yapıp denemeyi düşünüyom
Deneysiz icad olmaz Fakirlik adamı mucit yapar

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious