Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

tüm üyelerin dikkatine

Başlatan Karadağ, 12 Aralık 2007, 01:44:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

SİTEDEKİ BAZI ARKADAŞLARIN, BAZI ARKADAŞLARIN ÇALIŞMALARI ÜZERİNDE YAPTIKLARI HAKSIZ VE HATALI YORUMLAR VE BUNLARI KENDİ YAPTIKLARI ÜRÜNLERE DAYANDIRARAK GERÇEKLEŞTİRMELERİ ÜZERİNE ŞİMDİLİK SİTEDE TÜM İLAN, SATILIK VE BENZERİ MESAJLAR YASAKLANMIŞTIR. YASAĞA UYMAYANLAR SİTEDEN SİLİNECEKTİR. İLERİDE SİTEYE EMEK VERMİŞ GERÇEKTEN EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALMAK İSTEYEN KULLANICILAR IŞIĞINDA ORTAYA KOYDUKLARI PROJELERİNİN REKLAMLARINI YAPABİLECEKLERİ BİR BÖLÜM AÇILACAĞINI SİTE SAHİPLERİ OLAN SİZ DEĞERLİ KULLANICILARA DUYURUYORUM.BU KARAR SİTEMİZİN KALİTESİNİ KORUMAK AMAÇLI ALINMIŞ BİR KARARDIR.SAYGILARIMLA

SİTE YÖNETİMİ KARADAĞ

Linkback: tüm üyelerin dikkatine
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

aladaglihekim

bizler burada üyeler olarak konuları paylaşıyoruz fakat şunu anladım çalı kuşu gibi daldan dala konuyoruz hiç projeler bitmeden yeni konuyla yeni projeye geçiyoruz lütfen bunlara engel olalım projeler daha ışık verici sonunda biten projelerin son hali olsun

Mustafa-

sitedeki yazıları ingilizce gören arkadaşlar forum hesap ayarlarından türkçe kısmını seçerek güncelleyebilirler...

teslacoil

profil düzenleme kısmında ayrı bir bölüm vardı orda olması gerekiyor sanırım
bu kısım benim üyeliğimde yok mesela
diğer bir çok ayarda bundaydı halbuki yok suan

onur600

malesef o kısım gözükmüyor....
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

onur600

bu sorun çözüldü...
şimdi ben sitede kullanıcı ayarlarına nerden ulaşabilirim hüsyin usta kullanıcı ayarlarına gir dedi ben bulamadım :(
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Mustafa-

profile tıklattıktan sonra
tekrar profili düzenle kısmının üzerine fare ile gelince menü açılıyor.
hesap ayarlarına tıklat.

onur600

usta o menü bende yok gözükmüyor....
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

teslacoil

hesap ayarları sanırım  sadece mavi şirin üyelerde gözüküyor  8)
bendeki menünün resmi bu şekilde bendede yok

Mustafa-

mavi renkli üyeler dedektör aleminin baronları  :P

onur600

İleti düzenle, ikonu gümlemiş...
Çevrimiçi üyeler,ikonu da aynen.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

UNIQUE - TA5DF

Bakıyorum en kısa zamanda.. Teşekkürler.
TA5DF

onur600

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

mc_307

Tapatalkta hala konuya abone olamıyoruz. Uzun süre önce bunu dillendirdim ama.bakan olmadı
"Yavaş yavaş ölüyoruz" dedi kaplumbağa.
"Haklısın, ne uzun bir gün" dedi kelebek.

UNIQUE - TA5DF

tapatalk güncellemesi yapıldı. tekrar deneyiniz.
TA5DF

onur600

Sanırım benim sorunum kişisel.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

pro-TR

sitemizin tapatallakı mı var? varsa nasıl aktif edip sitedeki arkadaşlarla irtibata geçebiliriz. zira msn,skype vs siteleri insanı bazen üzüyor bende kullanamıyorum.
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

mc_307

Alıntı yapılan: pro-TR - 30 Haziran 2015, 03:32:16
sitemizin tapatallakı mı var? varsa nasıl aktif edip sitedeki arkadaşlarla irtibata geçebiliriz. zira msn,skype vs siteleri insanı bazen üzüyor bende kullanamıyorum.
Abi burdan indir.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity&hl=tr

UNIQUE - TA5DF

Sitemiz uzun zamandır tapatalk desteği vardır. bildirim ve diğer tüm özellikler çalışıyor . İyi paylaşımlar dileirm.
TA5DF

mc_307

Alıntı yapılan: UNIQUE - TA5IFD - 01 Temmuz 2015, 01:07:19
Sitemiz uzun zamandır tapatalk desteği vardır. bildirim ve diğer tüm özellikler çalışıyor . İyi paylaşımlar dileirm.
Ustam konulara abone olamıyoruz hala. Once abone oldunuz diyor sonra haber almaya yetkiniz yok diyor. Yani tam uyum yok hala

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious