Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

foruma yeni üye olanların dikkatine

Başlatan asenkron, 11 Aralık 2007, 22:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asenkron

forumda son günlerde soguk rüzgarlar esiyor olmamalıydı oldu.
burası elektronige gönül verenlerin bulustugu kaynastıgı yardımlastıgı esi benzeri olmayan bir platform acıldıgından bu yana aile gibi olduk.her ailede kardesler arasında kırgınlıklar satasmalar olur.fakat bu büyümemeli emege saygı diyoruz her zaman .bir kardesimiz yanlıs yaptı ve bir digeride bu gün .
uykusuza karadag satasarak bir yerlere varamazsınız .forumun eskilerinden ve moderator olarak ve magdurların adminlerimiz ve kardeslerimiz olması sebebi ile olaya el koydum.yeniler eger kardesimiz olacaksanız mesajımın ardından onlar kendini bilir dürüst olsunlar özür dilesinler .bizde onları  bagrımıza basalım ve bir daha kırgınlık olmasın teknoloji ekibinin bir üyesi olarak bu yazıyı yazmaya kendime hak olarak gördüm ve yazdım.
bir daha tekrarlanmaması dilegiyle tüm kardeslerime selamlar.
                                                                      asenkron
Linkback: foruma yeni üye olanların dikkatine

serkan2302

mrb.
eğer kastettiğiniz kişi bensem (büyük ihtimalle benim.çünkü size bu gün ben e-mail attım).e-mailimde hiç bir sataşma, lafatma vs yoktu.sadece siz forumda eski olduğunuz için ve adminleri tanımadığım için,bilgi almak maksadıyla size açtığım 2 konununda neden silindiğini sordum.eğer konu yanlış yere açıldığı için silindiyse master_hunter da aynı yere açmış neden onunkiler silinmedi diye sordum.eğer bizim satış yapmamız yasaksa haberimiz olsun.yasak değilsede nerde açabileceğimizden haberimiz olsun.mesajımda bundan farklı şeyler yazıyosa lütfen düzeltin.

ayrıca attığınız e-mail de beni Ahmet(uykusuz) arkadaşımızın videolarını kullanan arkadaşla karıştırmışsınız.bunuda burdan belirtmek istedim.

saygılar
iyi geceler.

asenkron

serkan aramıza hos geldin dile getirdigin sıkıntılarına cözüm bulunacaktır bu konuda müsterih olunuz.mesaj silinmelerinin teknik nedenlerden dolayı olduguna inanıyorum kisisel bir tavır bu güne kadar olmadı olmayacaktır.
cihaz satısı ile ilgili bir bölümün acılmasını aynı sıkıntıyı ceken arkadaslar namına talep ediyorum.senin mesajın vesilesiyle bu yazıları yazdım  senin söylediklerinde samii olduguna inanıyorum asenkron abiniz eserde kükrerde severde tekrar hosgeldin aramıza.
ayrıca satasma  ve video ile ilgili sorunlarla sen ilgili degilsin seni kasdetmedim .aynı tür olaylar üst üste geldigi icin bir mesajda dile getirdim.
kardeslerim sıkıntısı olanlar burada dile getirsin kırgınlık olmasın.cekinenler imzamdaki mailmede sorunlarını iletebilirler. ben elimden gelen yardımı yaparım.saygılar asenkron.

elaass

Ben olayları takip edemedim fakat Serkan arkadaşımızın konuları satış yaptığı için silindiyse bence yanlış.Arkadaş belirtmiş satış yapılamaz uyarısı yok.
Asenkron dediğin gibi herkese açık bir proje bölümü açılmalı.

Uykusuz

Serkan arkadaşımızın reklamı yaptığı gün böyle bir duyuru yapmamış olmamızdan dolayı Master Hunter ve serkan2302 arkadaşların mesajlarını silmiyoruz. Forumumuzun Kalitesini arttırmak amaçlı birtakım kurallar oluşturmaktayız. Bu süreç içinde bu tür olayları mazur göreceğinizi düşünüyoruz.

Reklam konusu hakkında forumumuzun duyurular bölümünü okuyunuz.

http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=659.0

Teknoloji ekibi olarak kimsenin kimseye bir tavır alması söz konusu değildir. İleride, sitemize gerçekten emek veren ve bilgi paylaşımı yapan üyelerimizin tasarladıkları kendi cihazlarının tanıtımı için bu üyelerimize özel bir proje bölümü açılacaktır. Böylece forumumuzun sadece bir reklam alanı değil gerçekten kaliteli paylaşımların yapıldığı bir ortam olması amaçlanmaktadır. Herkese bol paylaşımlı iyi forumlar  ;)

elaass

Evet duyuru dün yayınlandı.Mesajlar tekrar yüklenmiş.

asenkron

mesaj yazarken büyük font kullanmak bu alemde bagırmak anlamını tasıdıgından kücük harfle takılın tesekkürler.
   her türlü sorununuzda özel mesaj yada maillime mesaj atabilirsiniz.
bu mesajı okudugunuz için tesekkürler.
bir daha takısan olursa kullaklarını cekicem benden söylemesi.

asenkron

yakomoz arkadasım sorunu delta pulse bölümüne yazsan daha sık olur.duyuru bölümüne olmaz gülüm.

çavuş

hocam bu yanıtla bölümüne nasıl resim ekleniyor acaba?

asenkron

resim yükleme sitelerinden birine resmini yükle linkini bu bölüme yapıstır.

bitkici şakir

selamünaleyküm ya uzun süredir formunuzu takip ediyorum ama banada böyle bir ortamda üyelik nasipmiş,neyse olur kardeşler arasında böyle sıkıntılar,işi zamana bırakmak en iyi çözüm olur.aranıza katıldım bu illet elektronige çocukluğumdan beridir meraklıyım,ama rahatsızlıklarım nedeniyle okuyamadım okulum yarım kaldı.nasip olmayınca,kuşa süt anadan nasip olmazmış.ben bilğisayardada yeniyim siteyede giriş yapmakta zorlandım,inşaallah yardımlarınızı göreceğime inanıyor en kalbi sevği ve muhabbetlerimle sizleri selamlıyorum :şakir türk.

Uykusuz

Aleykümselam. teknolojiekibi'ne hoşgeldiniz.

Karadağ

Aleykümselam.
Teknolojiekibine hoşgeldiniz.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

elaass

Alıntı yapılan: bitkici şakir - 18 Mart 2008, 15:45:00
selamünaleyküm ya uzun süredir formunuzu takip ediyorum ama banada böyle bir ortamda üyelik nasipmiş,neyse olur kardeşler arasında böyle sıkıntılar,işi zamana bırakmak en iyi çözüm olur.aranıza katıldım bu illet elektronige çocukluğumdan beridir meraklıyım,ama rahatsızlıklarım nedeniyle okuyamadım okulum yarım kaldı.nasip olmayınca,kuşa süt anadan nasip olmazmış.ben bilğisayardada yeniyim siteyede giriş yapmakta zorlandım,inşaallah yardımlarınızı göreceğime inanıyor en kalbi sevği ve muhabbetlerimle sizleri selamlıyorum :şakir türk.
Aleykümselam
Hoşgeldin Şakir Kardeş
Sıkıntılarımız artık kalmadı
Yönetici arkadaşlar durumu düzeltti

bitkici şakir

arkadaşlar ben bu meret deltayı yapamadım.yaptım çalışmıyor yani.dağda çobanlık yaparken delta bir radyom vardı arasıra düşürüp bozardım sonrada kamelya çay poşetini eritip lehim yerine kullanırdım,gülmeyin mahrumiyet bölgesinde-dağda hayat çok zordur,anlayacağınız ben dağda bu işi daha iyi beceriyordum gibi sanki ?...

erolunall

Selam Site yetkilileri

Acaba neden resim ve şema ekleyemiyoruz.

bence olsa çok iyi olur.

Erol

Uykusuz

Merhaba sayıl Erol, bu hafta sonu bu konuda sabit bir konu hazırlayacağız. Saygılar.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious