Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

böyle dedektör gören varmı?

Başlatan pro-TR, 05 Eylül 2015, 19:12:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pro-TR

galaksi ustam, bu sitede yapıp çalıştıranlar oldu, prensip olarak çalışıp çalışmayacağından emin değilim.
sizler vlf'cisiniz cevabını verseniz öğrenmiş oluruz
Linkback: Ynt: böyle dedektör gören varmı?
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

galaksi

Alıntı yapılan: serkan2727 - 08 Eylül 2015, 17:34:04
Galaksi sen cok biliyon.pulselerdede kolektore bobin baglı.elektroniğe baslangıc dıye kitaplar var.bi arastır uygun bir sey bulursun
Allah insana iyiki iki kulak vermiş. İstemediğin laf oldumu ikisini birden açıyorsun birinden girip diğerinden çıkıyor.

Şemadaki çizim hatalı BD135 in ayakları ters çizilmiş. Doğrusu ektedir.
serkan2727 sen boşver..... Bunlarla uğraşma bolca sinir olursun.
Bu sözlerimi dinlerken kulaklarında birini tıka işine yarasın.
Devreyi denemedim. Sadece gözüme takılan hatayı düzelttim. Yapacak arkadaşlara başarılar.

kawizen

Topraktan etkilenirmi.2 devre tek karta birlesirmi

kawizen

saban.ustkaya.1

Merak ettiğim şey bu Karadağ Ile Hüseyin Demir farklı kisilermi aynı kisilermi. Hüseyin Demiri bilirim ama Karadağ Ustası tanimam

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jickata

Huseyin Demir ve Karadag ayni kisiler.Forumda Karadag nicki ile kayItlI.
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

Karadağ

Alıntı yapılan: saban.ustkaya.1 - 11 Eylül 2015, 01:48:24
Merak ettiğim şey bu Karadağ Ile Hüseyin Demir farklı kisilermi aynı kisilermi. Hüseyin Demiri bilirim ama Karadağ Ustası tanimam

Bunu neden burada sorma gereği duydunuz? Bu konu ile ne alakası var?
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

saban.ustkaya.1

Yok daha once sadece h.demir diye telafi edilirken son birkaç yıldır Karadağ diye anılmaya başlaması dikkatimi çekti sebep yok yani.merak işte

beyazkuvvet

güzel bir cihaza benziyor üzerinde uğraşmak lazım...

treasurerman

Alıntı yapılan: pro-TR - 07 Eylül 2015, 20:44:17
Alıntı yapılan: treasurerman - 07 Eylül 2015, 15:18:11
ustam hiç uğraşmana gerek yok 160 dolara ali ekspreste onlarca model var gereksiz yatırım :) )

derdimiz dedektör sahibi olmak olsaydı, yapmak için 15000 tl harcamazdık.

Ustam kusuruma bakmayın biraz geç olacak  sanırım lakin cevabsız bırakmak istemedim. Taktir edersinizki  hepimiz aynı amaç uğruna değişik faktörler veya etkenler kullanarak bişeyler edinmeye veya üretmeye çalışıyoruz şu kesindir ki bir yapılmış ürün üzerinde geliştirme yapmak sadece modifiye anlamına gelir ve onu siz yapmış olmazsınız. Eğer öle olsaydı zaten o ürünü siz yapmış olurdunuz  ve sizin videonuzu izliyor olurduk. Gelelim 15.000 tl kısmına emin olun ben o miktarı 2 ayda çöpe attım geride kalan yılları hiç hesaplama gereği bile duymuyorum Lütfen kabalık ettiğimi veya ukalalık yaptığımı  düşünmeyin sadece  sizin gibi tecrübemi aktardım. SAYGILARIMLA....

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious