Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

TeknoloJi Ekibi Üyeleri için ücretsiz destek amaçlı aksesuarlar.

Başlatan kripto55, 01 Ağustos 2015, 13:21:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kripto55

Arkadaşlar elimde fazlalık başlık kablo aksesuarlar var bunları ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını istiyorum.
Bu linkte elimde olup başkasının ihtiyacına çözüm bulmak adına malzeme aksesuarlar ekleyecegim.
Sitemizin ne kadar değerli ve yardim sever bir forum olduğunu bir kez daha kanitlayalim.
Toplu urun verme olmuyacak herkese tek urun vermeyi düşünüyorum.
Linkback: TeknoloJi Ekibi Üyeleri için ücretsiz destek amaçlı aksesuarlar.

kripto55

Başlıklar.
1.7 ohm 580 un emaye telinden hazır yalıtımlı.
2.4 ohm 570 un cad6 kablo üretimi hazır. Yalıtımlı.
1x1 CAD kablo kaliteli sadece uç kısımları lehimlenecek.

zinco

kripto55

treasurerman

Ustam göstermiş olduğun ince düşünce tarzı umarım hepimize örnek olacaktır  tebrik ediyorum  örnek bir davranış gösterdiniz SAYGILARIMLA ....

kripto55

Alıntı yapılan: treasurerman - 02 Ağustos 2015, 00:11:20
  Ustam göstermiş olduğun ince düşünce tarzı umarım hepimize örnek olacaktır  tebrik ediyorum  örnek bir davranış gösterdiniz SAYGILARIMLA ....

bende size teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı herkes elinden ne geliyorsa gösterse belkide su an forumda sorunu olan kişi kalmamış olurdu. Kablumbağa gibi kafayı kabuğa çekmemek lazım usta...

wtrk

Ustam teşekkürler güzel düşünce..
1x1 e ben talibim eğer duruyorsa..
NoBodY CaN StoP Me.!!!

kripto55

Alıntı yapılan: wtrk - 02 Ağustos 2015, 07:51:43
1x1 sizindir bana adres verin hafta içine ptt ile gönderim. Çok uyguna gelir .. Ozelden yazarsanız iletişim bilgilerinizi..

wtrk

Alıntı yapılan: kripto55 - 02 Ağustos 2015, 10:23:34
Alıntı yapılan: wtrk - 02 Ağustos 2015, 07:51:43
1x1 sizindir bana adres verin hafta içine ptt ile gönderim. Çok uyguna gelir .. Ozelden yazarsanız iletişim bilgilerinizi..

Teşekkür ederim ustam..
Sağolasın , gönderdim
NoBodY CaN StoP Me.!!!

YABGUHAN25

S.a ustam oncelik bu ilginizden dolayi teşekkür ederim...
Elinizde kaldiysa bende 1*1 bobine talibim tabi uygunsa saygilar

kripto55

Alıntı yapılan: YABGUHAN25 - 02 Ağustos 2015, 13:21:22
S.a ustam oncelik bu ilginizden dolayi teşekkür ederim...
Elinizde kaldiysa bende 1*1 bobine talibim tabi uygunsa saygilar
1x1 wrtk ustaya verdım.

2.4 ohm 38 baslık ve 1x1 verıldı...

elimde 90cm baslık kablosu var fazlalık 2.7 ohm 300uh iş gorur fazlasıyla. isterseniz özel ileti atın göndereyim..

YABGUHAN25

kripto55

tüm kablolar tükendı inşallah degerli üylerimize bir faydamız olmuştur olduysa ne mutlu bize.

yine fazlalık olursa ekleyeceğim inş.

kripto55

tüm kablolar tükendı inşallah degerli üylerimize bir faydamız olmuştur olduysa ne mutlu bize.

yine fazlalık olursa ekleyeceğim inş.

YABGUHAN25

Olmaz olur mu hiç kripto usta Allah razi olsun...
İşte bu davranişiniz ve samimiyetiniz teknolojiekibi ailesini farkli kiliyor emeği gecenlerden basta karadag usta olmak uzeri tum ekibini cani gonulden kutluyor ve saygi duyuyorum teşekkürler

wtrk

Tam kripto ustaya mesaj atmıştım, bobini yolladınız mı diye, biraz önce PTT kargo ile geldi bobin..

Teşekkürler ustam.
NoBodY CaN StoP Me.!!!

YABGUHAN25

YABGUHAN25

S.a ustalar kripto ustanin ihtiyac fazlasi olan bobinler tarafimiza ulasti tekrardan tesekkur ederim bir sorum olacak ethernet kablosunda bildigimiz uzere bir cok kablo var bu kablolarin ayni reklerini birbirine baglayip en son kalan turuncu beyaz olani mi olcecegiz ?
Saygilar...

kripto55

Elimde vizorsuz ve bataryasiz fotograf makinesi var ben ugrasirim yaparim diyen varsa gonderebilirim ucretsiz.

eva123

Alıntı yapılan: kripto55 - 28 Ağustos 2015, 09:46:32
Elimde vizorsuz ve bataryasiz fotograf makinesi var ben ugrasirim yaparim diyen varsa gonderebilirim ucretsiz.

ustam elinizde dedektör varsa uygun fiyattan alabilirim bir dedektör sahibi olamadım

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious