Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

TE Istifade Amaçlı Geri Dönüşüm Projesi

Başlatan sahbaylar, 21 Temmuz 2015, 15:16:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sahbaylar

Değerli Teknoloji Ekibi Ailesi ! Dizüstü bilgisayarımın parçalarını ücretsiz olarak ihtiyacı olan arkadaşların istifadesine sundum ve böylece ilk icraati  kendim yapmak istedim. Hiçbir arkadaşımız benim elimden birşey gelmez diye düşünmemeli. En azından proje sahiplerine veya proje yapmak isteyen arkadaşlara faydamız dokunabilir.  Zafer için sefer gerek. 
Saygılar.
Linkback: TE Istifade Amaçlı Geri Dönüşüm Projesi
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

Karadağ

"Zafer için sefer gerek"

Doğru söz. Ben de taşın altına elimi koyacağım bu konuda.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

kripto55

Bu konuyla ilgili bit pazarinda geri donusumlu takas sistemini baslatmistim .. Ne kadar basarili oldu bilemiyorum geri donus yapan olmadi ne bir tesekkur ne bir biz takas ettik isimizi gorduk diyen oldu..

Bu islerde samimiyet cok onemli..

Karadağ

Alıntı yapılan: kripto55 - 21 Temmuz 2015, 18:21:28
Bu konuyla ilgili bit pazarinda geri donusumlu takas sistemini baslatmistim .. Ne kadar basarili oldu bilemiyorum geri donus yapan olmadi ne bir tesekkur ne bir biz takas ettik isimizi gorduk diyen oldu..

Takas sistemi çok başarılı oldu bence. Bu takas sisteminin biraz daha değişiği.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

kripto55

Alıntı yapılan: Karadağ - 21 Temmuz 2015, 18:32:17

Takas sistemi çok başarılı oldu bence. Bu takas sisteminin biraz daha değişiği.

Tesekkur ederim ustam begendiginize sevindim bana moral verdi.. Bu projede bende varim elimden gelen ne varsa havuza toplayabiliriz..

wtrk

Bende katılabilirim..
mutlaka birilerine yarayan birşeyler vardır.
Çöpe atacağımıza ihtiyacı olan kullanır..
NoBodY CaN StoP Me.!!!

sahbaylar

Alıntı yapılan: Karadağ - 21 Temmuz 2015, 17:53:30
"Zafer için sefer gerek"

Doğru söz. Ben de taşın altına elimi koyacağım bu konuda.
Karadağ ustam sizin eliniz zaten taşın altında

sahbaylar

Kripto ustam sizin takas sisteminden faydalanmadım ama gayet güzel bir fikirdi ve hala geçerliligini sürdürüyor.

UNIQUE - TA5DF

şahsen 2 -3 takas yaptım çok ta güzel oldu ...

**** HP dv 6000 var elimde ekran kartı çipi sorunlu. xp de kısmen çalışıyor. ekran kasa klavye sağlam. hdd yok 1 gb ram var .t5500 işlemci . nvidia g07400 ekran kartı. şarj cihazı bulabilirsem var.
ihtiyacı olana ÜCRETİZ
**** TOSHIBA a300 anakart sorunlu . sıvı temaslı. amd turion işlemci. ram hdd ekran yok kasa temiz. şarj cihazı yok... İhtiyacı olana ücretsiz.
**** Casper minibook klavye ve alt kasa .. İhtiyacı olana ücretsiz.
**** VİA epia 2mini itx anakart. via 600 mhz onboard işlemci. arka saç var. sd ram kullanır ram yok(bulabirim sanırım.)
         porteus linux kurarak günlük işlerimi yapabiliyordum. xp çalıştırır. seri ve paralel portlu. usb ethernet ve pci var. ÜCRETSİZ::
TA5DF

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious