Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Multisensör

Başlatan Karadağ, 09 Temmuz 2015, 22:36:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Evet arkadaşlar bu ürün bir gradiometre. Multi gradiometre. 8 adet algılama noktası var. 16 adete kadar çıkabiliyor. Sayın sahbayların ürününde bunu ilk defa denedim. Ben başarılı olduğunu düşünüyorum. İnşallah sahbaylar da ürünü beğenir.
Linkback: Ynt: Multisensör
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

sahbaylar

Alıntı yapılan: Karadağ - 04 Kasım 2015, 11:06:53
Evet arkadaşlar bu ürün bir gradiometre. Multi gradiometre. 8 adet algılama noktası var. 16 adete kadar çıkabiliyor. Sayın sahbayların ürününde bunu ilk defa denedim. Ben başarılı olduğunu düşünüyorum. İnşallah sahbaylar da ürünü beğenir.
Ustam inşallah kullanımda hata yapmayız
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

onur600

Sahbaylar,hayırlı uğurlu olsun öncelikle.
Bu ürünle yapacağınız çekimlerde hata payı en düşük olan bir ürün.
Deneyimlerinizi merakla bekliyoruz.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

sahbaylar

Alıntı yapılan: onur600 - 04 Kasım 2015, 13:32:05
Sahbaylar,hayırlı uğurlu olsun öncelikle.
Bu ürünle yapacağınız çekimlerde hata payı en düşük olan bir ürün.
Deneyimlerinizi merakla bekliyoruz.
Çok sagol sayın ustam.Inşallah güzel paylaşımlara imza atarız.

sahbaylar

Cihaz geldi bakalim. Şimdi karadağ ustamın cihaza kuracagi programı bekliyoruz.

sahbaylar

Alıntı yapılan: Karadağ - 04 Kasım 2015, 11:06:53
Bugün cihazı teste çıkaracaz inşallah .

Ankebut

Sevgili Sahbaylar hayırlı olsun çok faydalı olacağına inanıyorum. Yüzünü güldürsün inşallah. Karadağ ustama başarılarının devamını dilerim.

sahbaylar

Alıntı yapılan: Ankebut - 07 Kasım 2015, 12:39:28
Sevgili Sahbaylar hayırlı olsun çok faydalı olacağına inanıyorum. Yüzünü güldürsün inşallah. Karadağ ustama başarılarının devamını dilerim.
Amin kıymetli ustam. Karadağ ustamı ziyaretçileri ve müşterileri bi rahat bırakmadı ki adamcağız bir program atsın bize

sahbaylar

Karadağ ustam size teşekkur ediyorum. Biraz da zahmet verdik ama kusuruma bakmazsın umarım. Evde  ortamında değildim o sebeple  telefonun internetinden bağlanti yaptim . Sonuç olarak cihaz kullanılabilir duruma geldi ve şimdi arkadaşlar tarafından arazınin yolunu tuttu. Cihazı öğrenecekler. Saygılarımla

türkelli

sahbaylar ustam sonuçları paylaşırmısınız durum nasıl acaba yoksa gidenler geri gelmedilermi ustam?

sahbaylar

Alıntı yapılan: türkelli - 22 Aralık 2015, 20:01:04
sahbaylar ustam sonuçları paylaşırmısınız durum nasıl acaba yoksa gidenler geri gelmedilermi ustam?
Ustam ben cihazın acemisiyim ve zamanım olmadıgı için arkadaşa verdim kullandı ve bir yerde görüntü aldıgindan bahsetti. Şimdilerde orayı açmaya çalışıyorlar. Çok zahmetli bir yer oldugundan bahsettiler. Oda oldugu kanısına vardılar. Boşluk olarak verdi deyip açmaya uğraşıyorlar. Eğer bahsettikleri gibi bir yapıya denk geldiklerinde sizi kesin olarak bilgilendirecegim.mevsim kış toprak buzlu ve sert. Çalışmalar çok yavaş ilerliyor doğal olarak. Siteyi takip ediyorum sayın ustam. Saygılarımla

Karadağ

Şunun gibi bişey yapmak lazım.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

tivos

Sahada kullanmasi biraz zor olur. Ama dememek lazim.

Karadağ

Arazi için değil zaten. Düz bölgeler için.

Ankebut

Ustam aslında biraz değişiklik yapılırsa her türlü arazide gezinti yapılabilir.
Tekerlek sayısı ikiye düşürülür ve tekerlek boyutları ince büyük olursa her yerde gidebilir,
Engebe sorunu, multisensör başlarından iki plastik yuvaya oturtulur (Boş plastik boru dirseğide olur) ve bu yuvalar içinde serbestçe dönebilirlerse ve altına da plastik bir ağırlık eklenirse, multi sensör daima yere paralel olarak duracaktır, böylece görüntü almada bir sorun yaşanmayacaktır. Saygılarımla

kara1453

böyle bir şey daha kulanışlı olurmuki

Ankebut

Sevgili kara1453 bundaki multisensör dizilimi farklı, bu şekilde tutuş değil tarama yaparken sensörün kişiye göre teğet olması gerekir, Karadağ ustanın yaptığında zaten tutma kolu var,,, önemli olan rahat,sağlıklı  ve uzun süreli bir kullanım şeklinin bulunması.Saygılarımla

tivos

Eger tasinicaksa tutma kolu bence kullanisli degil. Uzun sure kullanimlarda yorucu olur. Bence sag yanda tasimak mantikli. Yere paralel olan sensorlerin bulundugu kısım 30xm gecmedigi surece ( T seklinde ) ayaga carpmadan kolayca kullanilabilir. Cok da şık olur bence

kara1453

nokta atışı için su terazisi aparat olarak takıla bilir 180 derece olan sensörlere-

tivos

İnternette gezerken bu özelliklere sahip yerli yapım bir manyometre ilanı gördüm. Yapanı saklamak istedim ama adında firma ismi gizli. Anlayan anlar. En çok hoşuma giden ultrason çekimi yapabilmesi ve  18m derinliğinin olması. Bu makine doğruysa  ben 5 kat yukardaki hamile komşumun bebeğinin görüntüsünü evden görebilirim.  :D :D :D

Hatta ve hatta ebelere hayrına birer tane dağıtsak aynı anda birçok hastayı kontrol edebilirler. Bence bu işi yapan firmayı kutlamak lazım. Çok akıllıca bir iş yapılmış. Bence yılın icadı sayılabilir.

Karadağ ustam , yapılacak 10,000. üye çekilişini iptal edip , bu arkadaşa hediye edelim. Gerçek den hak etmiş bence. :D :D :D :D :D :D :D 

Makine açıklamasından birkaç satır. İsteyen olursa sahibinden.com sitesine ilanı mevcut.

ASV PROTON YENİ YER ALTI GÖRÜNTÜLEME
PROTON V-4 TAMAMEN PROFESYONELLER İÇİN TASARLNAMIŞ EKONOMİK VE YÜKSEK TEKNOLOJİ ÜRÜNÜDÜR
DİYER V SERİLERİ GİBİ ÇOKLU SENSÖR SİSTEMİ ESAS ALMAKTADIR AYGIT 18 MT GİBİ CİDDİ BİR DERİNLİGE NUFUZ ETMEK İLE BİRLİK OLAGAN ÜSTÜ BİR CÖZÜME SAHİPTİR REFLECTION 3D FAZ OKUYUCU PROGRAMI İLE SİZE ÜSÜTÜN ÖZELİKTE 3D GÖRÜNTÜLÜ SAGLAMAKTADIR DİYER YANDAN -LİVE SCAN ÖZELLİLGİ UYGULANAN ALAN ÜZERİNDE HIZLI PERFONMASI İLE ANLIK CANLI GÖRÜNTÜ SAGLAMAKTADIR.
ÖBÜR YATAY CANLI KESİT ULTRASON ÖZELLİGİ İLE noktaLAMAK VE CİSİMİ ULTRASON ÖZELLİGİ İLE DETAYLI GÖRÜNTÜLEMELERİNİZ SAGLAMAKTADIR.
AYGIT BİR DEFİNE YAKALMA UZMANIDIR GÖMÜLÜ BULUNAN HAZİNE ALTIN GÜMÜŞ BRONZ VS GİBİ METALLERİ AYRMLI BİR BİÇİMDE ÖZEL YAZILIMDA SİZE SUNMAKTADIR AYNI ZAMAN SIFIRA YAKIN BİR HATA İLE DERİNLİGİ TESPİT SAGLAMAKTADIR AYGIT AYNI ZAMANDA KUSURSUZ BİR BİÇİMDE ODA TUNEL KAYA MEZARI KARGİR MEZAR GİBİ OLUŞUMLARI TESPİTİNİ SAGLAMAKTADIR BUNLARIN ARASINDA ALKEOLOJİK ARAŞTIRMA ZEMİN ANLİZLERİ GİBİ BİR ÇOK ALANLARDA KULLANILABİLMEKTEDİR
Tanım:
Proton V-4 Serileri manyetik mıcrovaw  sensör dizilerinden gelen verileri gerçek zamanlı olarak görselleştiren  tarama cihazıdır. Tam adını sensör sayısına göre almaktadır.
Proton V-4   Dört sensör barındırır.

Çalışma Modları:
1.   Gaussmetre,
2.   Canlı Çekim (Live Scan)
3.   Ultrason Çekim (Ultrasonography)
4.   Otomatik hafızasız çekim,
5.   Manuel hafızasız çekim,
6.   Otomatik Hafızalı Çekim
7.   Manuel Hafızalı Çekim
olmak üzere 7 çalışma moduna sahiptir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious