Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Bir Dua,Bir Amin...

Başlatan onur600, 01 Temmuz 2015, 04:32:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onur600

Arkadaşlar şu yaşadığımız mübarek ayın yüzü suyu hürmetine;
Dünyanın bir çok farklı noktasında sırf müslüman oldukları için öldürülen masumlara dua etmenizi rica ediyorum...

Linkback: Bir Dua,Bir Amin...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

BERK

Onur arkadaşım Allah azze ve celle tekaddes hazretleri senden razı olsun.İncelik yaparak böyle bir düşünceyi burada paylaştığın için sana ayrıca teşekür ediyorum

onur600

Berk ustam Allah cümlemizden razı olsun...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Karadağ

Onur zaman zaman sosyal medyada yayınlananları görüyorum ve gözlerim doluyor inanı ki.

Arkadaşlar bu konu gerçekten elzem.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

sahbaylar

Cenabı Hakk zalimin zulmune bir son verecek . inşallah bu sonu onlara tattırmayı Yüce Rabbim bana nasib eder. Dostlar ne zaman ki müslümanlar güçlerini kaybetti işte o zaman kafirler dümeni ele aldı. Eskisinden daha güçlü olmayı Yüce Rabbim Ülkemize ve islam alemine nasib etsin.
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

onur600

Arkadaşlar böyle bir video yayınlamak istemezdim ama içlerinden en izlenilebiliri seçtim.Göz yaşı dökmemek imkansız.
Bu çocuğun  başına toplanan insanlığını kaybetmiş canlılar.Güya işkence yapıp ölüm  kusuyorlar.
Korkmasın ki o masum çocuklar;acıları çok sürmeyecek.Ölseler de cennetle karşılanacaklar.
Dili,dini,mezhepi ne olursa olsun kimse bu zulmü hak etmez.
Tarih boyunca merhametiyle,şefkatiyle dünyaya ders veren bu millet.Alahın izniyle yine muzaffer olacaktır...

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Mustafa-

onur600

Bu Yemenli çocuk içinde bir dua edelim...

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

onur600

Suriyeli kızın vasiyeti yürekleri dağladı

Daha ölmeden vasiyetini yazan,Suriyeli bir kız çocuğu.

Canım annecim! Senden benim güzel gülüşlerimi hatırlamanı ve yatağımı olduğu gibi bırakmanı istiyorum. Ve sen ablacığım! Arkadaşlarıma de ki: 'O açlıktan öldü...' Ve sen abiciğim! Üzülme; ama, ikimiz birlikte, 'Biz açız!..' dediğimizi hatırla. Ey Ölüm meleği! Acele et ve ruhumu al ki artık cennete yemek yiyeyim. Ben çok açım. Ve ey ailem! Benim için korkmayın. Ben sizin yerinize de cennete yiyebildiğim kadar çok yiyeceğim" diyerek, okuyanların yüreklerini parçaladı.
[/size](mynet)

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious