Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

nokta 106

Başlatan emrahemrah, 30 Haziran 2015, 00:08:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emrahemrah

Saygi deger hocalarin nokta 106 cihaz nasil bir cihaz kullann varmi
Linkback: nokta 106

Karadağ

İşinize yaramayacak milletin kurtulmaya çalıştığı bir cihaz.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

emrahemrah

Teskkur ederm hocam gold ghost la tqkaz etmek istiyor bir arkadas

UNIQUE - TA5DF

Yeni ise güzeldir. ben 106 psi idi sanırım kullandım. fena değildi. 6 ay sonra ayarları kaçıyordu. bir dahada araki bulasın.
TA5DF

ceryan3200

ustam cıhaz ıyımıdır kotumudur bılmıyorum da hatta ayarının 6 ay kadar dayandıgınada hıc gırmeden 6 aya kalmaz bel fıtıgı olursunuz bu kacınılmaz ayrıca eyı kas yaptırı :D
ceryan3200

Mustafa-

Bel fıtığında gelinen son nokta.. :P

devran55

Bendede MTA 103 vardı cihaza bir toprak ayarı koymuşlar çözen çıkmamıştır cihazın agirligida cabasi hiç MTA 106 golden king cihazlarını hep kullandım hepsi boş para tuzağı zamana yazik

UNIQUE - TA5DF

zamanında 106 dan ekmek yemişliğim var. hakkını vereyim. ağırlığı kullanımı pek iyi değil ama vlf ortalamasına göre kullanılır bir cihaz. başlık imal kalitesi kötü olduğundan zamanla bozulup ayarı kaçıyor. sonra ne toprak ayarı tutuyor ne de taşa toprağa ötmesi kesiliyor.
TA5DF

emrahemrah

Saygi deger hocalarim verdiginiz bilgiler icin tessekur ederin bel fitigi olmayayim ben  bali  :D

hüseyin31

s.a mta 106 cihazı birdefa kullandım evet biraz agır cihaz eger ayarlarıyla oynanmamışsa vede arama başlıgı darbe hasar görmemişse cihazıda kullanmayı iyi çözersen güzel cihaz kullanmayı çözemezsen kötü bir cihazdır 1.ci püf noktasını söyleyeyim batarya azbişey zayıfladımı bataryayı hemen degiştir 2.ci püf nokta toprak ayarı yaptıktan sonra başlıgı topraga 10cm den aşagı indirme 3.cü püf nokta bir nesle buldugunda neslenin üzerinden çok yavaş geç ve tam üstünde durmaya çalış tam üstünde dururdugunda iyi sonuç alırsın yanında yedek batarya mutlaka bulundur veya 4amp akü tak

Karadağ

Alıntı yapılan: hüseyin31 - 02 Temmuz 2015, 21:39:09
s.a mta 106 cihazı birdefa kullandım evet biraz agır cihaz eger ayarlarıyla oynanmamışsa vede arama başlıgı darbe hasar görmemişse cihazıda kullanmayı iyi çözersen güzel cihaz kullanmayı çözemezsen kötü bir cihazdır 1.ci püf noktasını söyleyeyim batarya azbişey zayıfladımı bataryayı hemen degiştir 2.ci püf nokta toprak ayarı yaptıktan sonra başlıgı topraga 10cm den aşagı indirme 3.cü püf nokta bir nesle buldugunda neslenin üzerinden çok yavaş geç ve tam üstünde durmaya çalış tam üstünde dururdugunda iyi sonuç alırsın yanında yedek batarya mutlaka bulundur veya 4amp akü tak

bir vlf dedektörün bu kadar aküye duyarlı olması çok garip
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

hüseyin31

bu cihaz pulseler kadar akım çekiyor o nedenle üzerindeki 12v 1.2 amp akü bence yetersiz kalıyor onedenle 4amp akü daha dayanıklı oluyor

emrahemrah

Hocam tesekkur ederm verdgnz blgi icin minelab advantec ile takaz ettm ustune bir miktar para verip

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious