Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

toprak altı 1 mt yi caken bir cihaz şemasılazım lütfen yardımcı olun

Başlatan karacan, 24 Haziran 2015, 03:05:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karacan

daş üstünde taştır .balta gibi sert  topraktır

tivos

Ustacım 1m de ne arayacaksın. 1m de tek para arayacaksan hayal kurma derim. Ama o derinliklere pulse cihazlar iner. Ama malzemenin boyu büyükse . 3s 2s gibi birçok şema var sitede. birini yapabilirsin...

tivos

Ustacım 1m de ne arayacaksın. 1m de tek para arayacaksan hayal kurma derim. Ama o derinliklere pulse cihazlar iner. Ama malzemenin boyu büyükse . 3s 2s gibi birçok şema var sitede. birini yapabilirsin...

karacan

Uştam benim arayacagım başka şey sitede olan 2s ve 3s modül gerekiyor program atmak gerekiyor ben okaxarını yapamam hazır al dersende  maddiyatım cıkmaz

Karadağ

Onları siz yapmıyorsunuz zaten. Biz size hazır olarak progamlanmış entegre ile modül gönderiyoruz.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

karacan

Programsız olan yokmu ustam ben ancak malzeme alabilirim modül felan alamam maddiyatim cikmaz işin dogrusu

kripto55

Alıntı yapılan: karacan - 25 Haziran 2015, 01:00:51
Programsız olan yokmu ustam ben ancak malzeme alabilirim modül felan alamam maddiyatim cikmaz işin dogrusu

Biraz zor olur ama en uygunu dp2 olur sizin için 60 100 TL arası tutar toplamda. Yada bit pazarına bakın çok uyguna yapılmış demondeler var ....

Teknoloji ekibinde çareler tükenmez.

karacan

ceryan3200

Alıntı yapılan: karacan - 25 Haziran 2015, 01:16:14
60 ila 100 lira dedigin hazır kitmi yoksa modül ve entekremi

karacan usta huseyın ustanın 60-100tl dedıgı hazır kıt yada modul degıl  demonte bos kart ve malzemelerden olusuyor alıp kendınız monte etmelısınız onda modul yoktur analog devredır.

bakın eger kafanıza yatan uygun bı sey bulmazsanız elımde kutulu dıjıtal ayrımlı hazır sap ve baslıklı bı ekranlı pulse cıhaz var ıhtıyac fazlası onu sıze 250tl cıkarsa göndereyım yanındada bır ıkı delta pulse kıt var montelı bı kac eksıgı var onlarıda gönderırım sız tamamlar ısınıze yararsa kullanırsınız onlara para ıstemez selam saygı ıle
ceryan3200

macera_07

ceryan usta senin bu 250 liraya vereyim dediğin cihaz tek para bulur mu plajda 10 kuruşu kaç cm den görür, çalışır hazır halde mi, modeli nedir?

ceryan3200

ceryan3200

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious