Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

delta pulse 3s nin 3d derinliği

Başlatan azadibb04, 19 Mayıs 2015, 23:01:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

azadibb04

merhaba
1- delta pulse 3s nin 3d videosunu izledim de yerde gömülü iki metal parçanin görüntüsü bilgisayara aktarılıyor. ancak derinlik ne kadar olduğu ile ilgili  her.gi bir şey belirtilmiyor.
2- delta pulse 3s 2. el olarak sanalpazar.com da var. satıcı teknoloji ekibi olarak görünüyor. bu 2. el makineler sağlam mı ve bütün parçaları mevcut mu?
3- royal pulse ile aralarında ne gibi farklar var? hangisi daha iyi?
4- delta pulse 3s bütün ayarlarını açılınca kendisi yapıyor. ayardan hiç düşmüyor mu?
cevaplarınızı bekliyorum.
Linkback: delta pulse 3s nin 3d derinliği

Karadağ

Merhaba,

1- Derinlik konusunda bilgi vermez. Derinliği metalin büykülüğüne ve sinyalin gücüne göre kullanıcı tahmin eder.

2- Bizim 2.el satışımız yok. Bizim ilanlarımızın tamamı sıfırdır. 2. el olarak gördüğünüz ürünlere pek itibar etmeyin.

3- Royal pulseyi gözle hiç görmedim yada arazide hiç kullanmadım. Ama daha önce royal pulse almış ve satıp bizim cihazı alan birkaç müşteriden aldığım bilgi stablite, ayrım ve kullanım kolaylığı konusunda 3s nin daha iyi olduğu. Zaten satanlarda ayrımından şikayetçi ve stablitesinden şikayetçi oldukları için satmışlar royal pulseleri.

4- Ayardan düşme dediğinizi tam anlamadım. Eğer toprak ayarının kaçması derseniz zama zaman kaçabilir ve tune butonuna basarak tüm ayarları otomatik olarak tekrar yapabilirsiniz.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

mehdi06

Alıntı yapılan: azadibb04 - 19 Mayıs 2015, 23:01:02
merhaba
1- delta pulse 3s nin 3d videosunu izledim de yerde gömülü iki metal parçanin görüntüsü bilgisayara aktarılıyor. ancak derinlik ne kadar olduğu ile ilgili  her.gi bir şey belirtilmiyor.
2- delta pulse 3s 2. el olarak sanalpazar.com da var. satıcı teknoloji ekibi olarak görünüyor. bu 2. el makineler sağlam mı ve bütün parçaları mevcut mu?
3- royal pulse ile aralarında ne gibi farklar var? hangisi daha iyi?
4- delta pulse 3s bütün ayarlarını açılınca kendisi yapıyor. ayardan hiç düşmüyor mu?
cevaplarınızı bekliyorum.

azadibb04
Mesajınızı yeni gördüm iletişim kurmak istemişsiniz kişisel iletilerinizi kontrol edin ne zaman isterseniz araya bilirsiniz.
Saygılar.

ŞEYHMUS ÖSÜN

S.a   bana delta pulse 3s in çalışma prensibi hakkında ayrintili bilgi verebilirmisiniz.
YANİ pic ten çıkan pulse nin Bobin e nasıl gittiği metalden yansıyan manyetik alanın sebep olduğu sinyalini
nasıl algilandigi sinyal  modulatorunden bilginin değerlendirilip pic tarafından nasıl algilandigi..... gibi ayrıntılı bir şekilde anlata bilir misiniz...   Özellikle bu işi yöneten kişiler cevap larsa sevinirim .....

makedonyalı

Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

onur600

Alıntı yapılan: ŞEYHMUS ÖSÜN - 08 Temmuz 2015, 12:06:12
S.a   bana delta pulse 3s in çalışma prensibi hakkında ayrintili bilgi verebilirmisiniz.
YANİ pic ten çıkan pulse nin Bobin e nasıl gittiği metalden yansıyan manyetik alanın sebep olduğu sinyalini
nasıl algilandigi sinyal  modulatorunden bilginin değerlendirilip pic tarafından nasıl algilandigi..... gibi ayrıntılı bir şekilde anlata bilir misiniz...   Özellikle bu işi yöneten kişiler cevap larsa sevinirim .....
Bu soruların cevabı sistemin çalışma prensibinde gizli.Bu tecrübeleri kazanmak için basit bir pulse  sistemi incelemeniz sorularınızın da cevabını bulmanızı sağlayacaktır.
Form içerisinde de buna benzer konularda yazılmış makaleler mevcut....
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious