Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

delta pulse 2

Başlatan gökhan, 05 Mayıs 2015, 22:41:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gökhan

merhaba teknoloji ekibi ve forumdaki diyer arkadaşlar delta pulse2 ile ilgili bir sorum olacaktı demonte bir deltapulse2  yaptım ama bi türlü  metali gördüremedim yanlış yerleştirilen bir devre elemanı yok kısa devre yok defalarca kontrol ettim ısınan parça yok entegrelerin kararsız çalışma veya sahte çıkma ihtimaline karşı hepsini değiştirdim  tıkırdama sesi yakalayabiliyoruz leşler doğru şekilde yanıyor ve bobinden zıvır diye bi ses var bobinden bir terslik olabilme ihtimaline karşı başka bobin lerde sarıp denedim bu diyer bobin erdeme zııız sesi var bir türlü metali görmedi yorumlarınızı bekliyorum lütfen yardım
Linkback: delta pulse 2

mc_307

Kısa devre kontolü yap. Sonra bobin direnci kac. Resimler falan at yoksa nasil yorum yapılsın
"Yavaş yavaş ölüyoruz" dedi kaplumbağa.
"Haklısın, ne uzun bir gün" dedi kelebek.

acemi-usta

bobinden ses gelir  ama çok az  bi ses olur 
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious