Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

osmanlı bakır paralar

Başlatan nişancı, 13 Nisan 2015, 14:26:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nişancı

Arkadaşlar resimdeki paralar osmanlinin hangi dönemine ait , yardımcı olursanız sevinirim.
Linkback: osmanlı bakır paralar

...SİNYALCİ...

saygı değer ustacığım bunlar bakır anladığım kadarıyla hangi yıllarda basılmış acaba saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

nişancı

Sinyalci ustam bende onu merak ediyorum bizim köyde kim kaçyılında yaşamiş ,

...SİNYALCİ...

Teknolojiekibi ailesi içinde ne cevherler var yakında ögreniriz saygılar

nişancı

Ustam sanki 1300 1400 yılların parası ama emin değilim , araştırıyorum

_Hektor_

Merhaba

Bunların osmanlı ile alakası yok... Selçuklu olabilecegini düsünüyorum

mammi35

nişancı

fuat_25

:'( :'( :'( :'(  yüzük harika :

...SİNYALCİ...

Güzel paylaşımlar delta pulse 3s farkı saygılar

fuat_25

...SİNYALCİ...

Maşallah maşallah saygılar

acemi-usta

merhaba   ustalar paraların üstündeki bazı yazılar ibraniceye benziyor  yanlış deyilsem makas kesimi olanlar için söylüyorum
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

acemi-usta

Alıntı yapılan: snaypır - 13 Nisan 2015, 14:26:15
Arkadaşlar resimdeki paralar osmanlinin hangi dönemine ait , yardımcı olursanız sevinirim.
hangi bölgeye ayit buluntular  dediğim gibi osmanlı veya islami döneme benzemiyor  ibraniceye benziyor
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

fuat_25

ibranice mi ustam ne yazıyor merak ettim şimdi  ???

nişancı

Fuat ustam benim bulduklarımla aynı paraya benziyor , acemi ustam biz daha cozemedik kime ait olduğunu ama Osmanlı paralarına çok benziyor ,2 . Muradınkilere filan . İşin garibi muzede bilmiyor kısmetse muzeye teslim edince güzel bi fotoğraf paylaşirim .içimiz açılsın  8)

Karadağ

Bunların hepsi çok güzel arkadaşlar.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

adanali

bunlar 700 1000 yılları arası olması lazım murat han zamanı ama kaçıncı murat bilemedim

fuat_25

Alıntı yapılan: snaypır - 15 Nisan 2015, 08:05:47
Fuat ustam benim bulduklarımla aynı paraya benziyor , acemi ustam biz daha cozemedik kime ait olduğunu ama Osmanlı paralarına çok benziyor ,2 . Muradınkilere filan . İşin garibi muzede bilmiyor kısmetse muzeye teslim edince güzel bi fotoğraf paylaşirim .içimiz açılsın  8)
inşallah ustam bunların hiç birini müze beğenmiyor biri hariç onu göstermedim bi babayiğit arkadaşım vardı test oarak güç denemesi yaptı dur demeye kalmadı parçalandı onu birleştireyim siteye yüklerim ustalarım ne oldugunu hangi ustam bilebilecek bakalım bunlar dp3s in ağında takılıp gecemeyenler burdan ilk önce KARADAĞ USTAMA teşekkür ederim böyle güzel bi şahaser inşa ettiği için sonra ustalarıma ondan sonrada güzelim dp3s e  ;D ;D ;D :D :D :D :D :D 8) 8) [size=78%] diğer ustalardanda güzel resimler bekleriz !!!!!!!!!![/size]

...SİNYALCİ...

Ah 3S ah maşallah yine yapmış yapacagını saygılar.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious