Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

deltada sorun varr galiba

Başlatan senkimsin, 06 Aralık 2007, 20:23:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

senkimsin

deltanın yenii tekk yönlü pcbsine göre potları aynen orjınaline göree taktım sıraladım vede  anlatılan çalışma sistemine göre ayar yaptığımda isee cihazı açıyorum tıkk yokk on-off swıchını acıp kapatıyorum sıkk sıkk yanıı ucc dort keezz terkrarlıyorum ancak sess gelıyor sonrada  tryshold ılee ıncee ayar yapsam bıle sureklı ıkaz sesı  gelıyor yanıı  ennn ufak algılama bılee yokk soylece basıt bırr sekıdle anlatayım;
noise,signal,sens :saat yönünün tersine göre min. satt ynüne göre max.
gain:saat yönün tersine max. saat yönüne min.
thr:  normal
şimdi ilkk açmada noise potunu min. konumuna alıyorum sonra cihazı açıyorum max. konumuna alıyorum signalı min. konumuna alıyorum sens gair ortada buuuu arada devredeki trimpotta ortada thr. ilee ince ayara doğru çeviriyorum hiçç algılama yokk sürekli sess varr.
sonra noise min. konumuna signalı max. konumuna alıyorum  digerleri ortada thr ilee ince ayar yapıyorum sadece 5-10cmden algılama yapıyor vede birr kere algılıyor sonraa sürekli ötüyor susturuyorum  tekrar ince ayar yapıyorum birr metala yaklastırıyorum birr kere ötünce birrr daha susmuyor sizce abuk subuk durum değilmi sizlerinde başına böyle birr  olay geldimi........ 
Linkback: deltada sorun varr galiba

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious