Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Yeni moda! Çok dikkatli olun.

Başlatan Karadağ, 04 Nisan 2015, 23:48:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sahbaylar

Karadağ ustam biri size kendi beceriksizligini mal etmeye çalişip canınızı sıkmış . Doğal olarakta haklısınız. Marifet iltifada tabidir derler bu ise iltifatla iftirayı birbirine karıştıracak kadar bilgisizmiş. Sizin birşeyler başarmak için harcadığıniz eforu kutluyorum. Yavuz Sultan Selim ile şah ismail arasinda geçen kıssayı bilirsiniz. Şah ismail yavuz sultan selime bir mucevher sandıgi gonderir. Saraya giren sandiktan pis kokular etrafa yayilir. Sandıgi açarlar ki şah ismailin hediye olarak gonderdigi şey insan pisligidir. Yavuz sultan selim düşünür düşünur bu hakareti nasil bertaraf ederim diye . ve karar verir bir mucevher sandigida o gonderir suleyman şaha. Sandik suleyman sahin sarayina ulaşir. Saray sandiktan sızan mis gibi gül kokulariyla dolar. Şah ismail şaşirir. Sandiği açar sandikta mucevherler gül lokumu ve gül yapraklari vardir iyice şaşirir. Ve bir not görür sandigin bir kenarinda. Şah ismaile yavuz sultan selimin notudur. Notu okudugu an dunyadaki en ağır hakaretle karşilaşir. Şoyle yaziyordur " HERKES YEDIGINDEN IKRAM EDER . " 
  Azizim sen sıkma canıni . sana hakaret etmeye çalisanlarin durumu işte budur ancak. Selametle...
Linkback: Ynt: Yeni moda! Çok dikkatli olun.
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

kripto55

Huseyi ustam konuyu acmis ben bazi seyleri soyleyecegim herkesin umarim durumun ne oldugunu anlar.
Facebook da 2 el dedektor pazari denen hepsinin demek istemuyorum cogunuda tanimiyorum ama teknoloji ekibinde banlanip kovulan bazi kisilerce kurulmusve sadece tek isleri tek. Ekibini karalamak ve basarilarinin onune gecmek.

Neyse 2 el pazari na konya dedektor yazmis teknolohi ekibi cihazlari bir halta yaramiyor ve manyeto ile demir topluyorsunuz yazik size siz demir toplayin ahmaklar gibi konusma yapmis ve duyarli tek. Ekibi arkadaslar cihazi anlatmaya calismis olmamis .olaya el attim.

Su cevabi verdim.
Siz oncelikle sattiginiz cihazlari elinize alip hic denemeden iyi yada kotu oldugu nerden biliyirsunuz. Bir cihazin artisi yada eksisi bilmek icin o cihazi her turlu arazide denemek derinligini test etmek ve ozelliklerini kullandikdan sonra bir tecrube ile iyi yada kotu olduguna karar verir soylersiniz dedim. Ben bu cihazi bir cok arazide denedim ve cok memnunum inanmayan uyelerinize 3000 kisiye tek tek atarim videolari kanit ile dedim ve her gittigim araziyi gps kodlarinida veririm dedim..

manyeto isine gelince de siz manyetonun ne oldugu ve neden uretildigini ve dahasi ne icin kullanildigi ogrendinizmi dedim. Daha manyetonun ne oldugunu ve hangi amacla kullanildigi bilmiyorsunuz ve insanlara yalan bilgilerle manyeto altin bulmuyor altin buluyor diye satiyorlar veryasin edip yalan konusuyorsunuz dedim.
Ve dahasi bu teknolojiyi garret argus lorenz ve bir buyuk firma uretiyor ve satiyor dedim ses sada yok.
Cunku amac belli tek. Ekibine saldirmak ve karalamak sebebi ise teknoloji ekibi sitesinde bit pazarinda satis yapmalarina izin verilmedi. Banlandilar bunun hirsini almaya calisiyorlar halbuki kul hakkina giriyorlar yalan haber ve karalamayla.

Sakin 2 el pazarinda yayinlanan haberlere inanmayin alayi yalan ve karalama tek dertleri menfeaatlerine hangi makine geliyorsa satmak.

İnanin su anda dp3s tam projeleri yayinlansa bu utanmazlar karaladiklari Bu makineyi yani dp3s lorenz diye satarlar.

Ve en bomba konu su konya dedektore ozel ileti attim facbokkda yine suphemde ynilmadim .
Adama iyi niyetle sordum usta derdiniz ne ne sorun oldu birisi makine sattida memnun mu kalmadi yada zararmi gordunuz dedim yardimci olalim dedim insanlik namina . 1 haftadan fazla oldu hic bir cevap yok . iyi niyetli mesajlara bile yanit yok.

Durum su yani bilerek kasti olarak karalama ve yalan haber yapmak bilip bilmeden insanlara tek. Ekibinin basarisini kiskanip elinden geldigince yoluna tas koymak.
Siz siz olun hersey ortada kanitlarimda var ..yalan ve biyerlerde yazilan haberlere inanmayin siz kaybedersiniz ...

Ve bU yqzilardan sonra adam dogruyu ve gercegi soyledigim icin yazilari sildi kacti cunku bas edemeyecegini anladi.
Su an sadece kendisi yaziyor ve kimseye yorum hakki vermiyor ....
Olay bu ...,....saygilarimla.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious