Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

2s pulse

Başlatan Karadağ, 29 Mart 2015, 00:17:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muhtar19

Elimde IRFP460 var yer 260 yerine kullanabilir miyim?

Linkback: Ynt: 2s pulse

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

muhtar19

Karadağ ustam SMD 2S için düğme, pot ve led bağlantılarını gösteren bir resim ekleyebilir misiniz? Yanlışlık yapmayalım. Bir de bobin bağlantısının hemen arkasında bulunan iki delik ne için? teşekkür ederim.

muhtar19

Merhaba arkadaşlar, SMD 2S in  düğme, pot ve led bağlantıları için yardım bekliyorum lütfen

Karadağ

Merhaba,

Bağlantılara açık şemadan bakabilirsiniz. Bobinin arkasındaki kısım sönüm direnci için.

Saygılar

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

muhtar19

Teşekkür ederim ustam açık şemadan tam belirleyemedim yerlerini

Karadağ

Baskıdevrede bir üst taraftaki headerde TB yazan tune butonu MB yazan mod butonu M yazan mineral potu T yazan tune potu.

muhtar19

Çok teşekkür ederim ustam

mehdi06

senin dertlerine derman olduda burada bizlemi paylaşıyorsun gardaş sen ekmekçiye ekmekmi satmaya kalkıyorsun anlayamadım derdini senin vlf nerede 3 metreyi görüyormuş manyoto değilde gradyometre ile uğraş biraz bizyıllardır manyeto metre kullanıyoruz

wtrk

Daha önce Karadağ ustayada söylemiştim, en beğendiğim dedektör bu idi. Sonra arıza verdi karıstıra karıstıra bozduk cihazı.
80 cm'den ince tel demir çıkarmıstım küçük başlıkla.
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Elim boşa çıkınca belki bir elden geçirebilirim bu projeyi

tivos

bence tekrardan canlandırılabilecek bir proje

ceryan3200

İyi olur ustam bendede bi dip birde smd monteli var sayenizde eksikleri tamamlar toplar çalıştırırım devreler cihaz olur bi işe yarar saygılar
ceryan3200

muhtar19

Hüseyin ustam çok özür dilerim rahatsız ediyorum ama takıldım kaldım. Açılışta sadece iki led yanıyor, ses yok (uygun jak bulamadım zorunlu mu bilemiyorum). Diğer bağlantılar doğrumu bilmiyorum ama PGC, PGD ve MCLR  bağlantıları  nereye yapılacak? potların 1 ve 3. ayaklarına 560R direnç ekledim doğrumu? Lütfen ilgilenirseniz sevinirim.

mehdi06

PGC-PGD-MCLR programlama ayakları siz yaptıklarınızı bi resimleyin bakalım

muhtar19

Yaptıklarım resimdeki gibi

mehdi06

iyi ozman hocam şema sağlam  ;)

Karadağ

Yaptıklarınız tamamen doğru görünüyor. Soket hoparlöre seri bağlı bu nedenle takmazsanız bile gerekli pinleri kısadevre etmelisiniz. Bir de dedektörü açmak için ne yaptınız?

muhtar19

İlgilerinize teşekkür ederim.

muhtar19

Kullanma kılavuzunu okudum hocam ama uygun kulaklık soketi bulamadığım için onu takmamıştım

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious