Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

2s pulse

Başlatan Karadağ, 29 Mart 2015, 00:17:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

walkman

Alıntı yapılan: eserdar - 02 Eylül 2015, 09:44:07
walkman ustanın çizimini de bastım onuda toplayıp bir deneyeceğim.

eserdar usta bu duruma göre benden önce test etmiş olacaksınız. Zira benim pcb Karadağ ustamızın ilgi ve alakasını bekliyor. ;(
Linkback: Ynt: 2s pulse

eserdar

inşallah ustam fakat smd kondansatörleri sipariş ettim onu bekliyorum.
Bir mum diğerini tutuşturmakla, ışığından hiç bir şey kaybetmez.

Karadağ

Merhaba Arkadaşlar,

Wtrk nin yapmış olduğu ve bana tamir için gönderdiği cihazın ufak bir videosunu ekleyeyim istedim. El baskısı ve modülün kablo ile uzatılması biraz parazitlenme yapıyor ama çok önemli değil bence.

Saygılar

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

wtrk

Alıntı yapılan: Karadağ - 03 Eylül 2015, 18:18:00

Merhaba Arkadaşlar,

Wtrk nin yapmış olduğu ve bana tamir için gönderdiği cihazın ufak bir videosunu ekleyeyim istedim. El baskısı ve modülün kablo ile uzatılması biraz parazitlenme yapıyor ama çok önemli değil bence.

Saygılar

Ustam ellerine sağlık ancak video başlığında nick yanlış yazılmış.  :D :D

Galatasarylı Sabri ' nin Sarbi yazılması gibi olmuş.. ;)
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

O kadarını da görmeyin :)

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

tivos

Cok guzel olmus ustam ellerine saglik.

wtrk

Ustam artı sizden birde ricam olacak..

Ledler hangi durumda yanar, sallama modu nedir , diğer mode nedir ?
Bunlarıda detaylı yazabilirmisiniz ? Ben arazide hangi mode de kullanmalıyım 1 metre başlıkla
NoBodY CaN StoP Me.!!!

wtrk

ustam cihazın kullanımıyla iligli + butonlar ve ledler hangi durumda yanıyor ne amaçla eklendiler, bu bilgileri kısaca yazarsanız daha bilinçli kullanırız cihazı.
Ayrıca çekim gücünü artırmak için seri  bir tane daha IRF740 eklememizde sakınca yok değil mi ?
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Merhaba,

Butonlardan biri tune diğeri mod seçimi. Dedektörü açtıktan sonra bobini arama pozisyonuna alıp, eşiği ve minerali en düşüğe alıp tune butonuna basmalısınız. Toprak ayarı düzgün olduğunda bu halde dedektör tık-tık şeklinde ikaz vermeli. Bu halde 1 tl 40 cm yada daha fazla mesafe olmalı. Bu şkaz eşliğinde yada eşiği arttırarak ikazsız şekilde kullanabilirsiniz. Ledlerden biri değerli değersiz ayrım ledi, biri toprak ayar ledi, biri açık olduğunu bildiren led ve en snuncu da batarya ledi. Mod seçim butonu sallama modu yada tıkırtı modu arası geçiş için.

Saygılar

aynuzzaman01

ustam allah kolaylik versin bir sorum vardi resimdeki gibi ana ünite ve kontrol panelini hangi tip konnektorlerle birbirine bagliyoruz resim eklerseniz anlamak acisindan daha guzel olur.
saygilar
Allah var, gam yok.

eserdar

alta görülüyor mike konnektör.

aynuzzaman01

Alıntı yapılan: eserdar - 10 Eylül 2015, 14:01:52
eserdar kardeşim soyledigin gibi aşağıda mike konnektor görülüyor. Ancak ana ünite ve kontrol paneli birbirine bağlanmiş mike konnektor  boş durumda her.gi bir baglanti soz konusu değil.  sordugum bu konumda iki kutu arasindaki  bağlantinin ne ile sağlandiği.
saygılar
Allah var, gam yok.

Karadağ

Alıntı yapılan: aynuzzaman01 - 11 Eylül 2015, 09:35:39
Alıntı yapılan: eserdar - 10 Eylül 2015, 14:01:52
eserdar kardeşim soyledigin gibi aşağıda mike konnektor görülüyor. Ancak ana ünite ve kontrol paneli birbirine bağlanmiş mike konnektor  boş durumda her.gi bir baglanti soz konusu değil.  sordugum bu konumda iki kutu arasindaki  bağlantinin ne ile sağlandiği.
saygılar

Kontrol kutusunun  altındaki konnektör ile arkasındaki 2 adet mike konnektör aynı bağlantıya sahip.

Saygılar

aynuzzaman01

anladım teşekkürler ustam sağolun
Allah var, gam yok.

Karadağ

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün çine gidecek olan 2S nin testi sırasında değerli sinyal aldığım biryeri merak edip biraz eşeledim. 10cm gibi bir mesafeden 5kuruş buldum :)

Saygılar

wtrk

Alıntı yapılan: Karadağ - 21 Eylül 2015, 23:31:45
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün çine gidecek olan 2S nin testi sırasında değerli sinyal aldığım biryeri merak edip biraz eşeledim. 10cm gibi bir mesafeden 5kuruş buldum :)

Saygılar

Yeni 5 kuruş mu ustam ??
Yeniyse değerliyi bulmuşun ☺☺☺
NoBodY CaN StoP Me.!!!

...SİNYALCİ...

5 kuruş olsun bizim olsun  ;) saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

Karadağ

Alıntı yapılan: wtrk - 22 Eylül 2015, 02:43:10
Alıntı yapılan: Karadağ - 21 Eylül 2015, 23:31:45
Merhaba Arkadaşlar,

Saygılar

Yeni 5 kuruş mu ustam ??
Yeniyse değerliyi bulmuşun ☺☺☺

Yeni 5 kuruş. Aynı yerde bir kez de 25 cm de 50 kuruş bulmuştum :)

5 kuruşu ben 1-2 cm de bir metal var sanarak açtım. Çok çok kuvvetli algılıyordu.

eserdar

Çok güzel ustam, çini fethetmeye 2s ile başladık.   :D

onur600

Çinliler,o setti yapmasalardı biz çoktan fethetmiştik.
;)
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious