Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

2s pulse

Başlatan Karadağ, 29 Mart 2015, 00:17:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wtrk

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 13 Temmuz 2015, 16:36:51
işlemci hariç hepsi olur... ;)

bobin için Sinyalci ustamızın kendi yapmış olduğu bobin olur...
http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=5708.msg63444#msg63444

Ben 4520 serisi hepsi olur diye düşünmüştüm ustam.
Peki başka bir işlemci önerebilirmisin yoksa illa 4523'mü olacak ?
Linkback: Ynt: 2s pulse
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Mustafa-

evet 18F4523 mikroişlemci olmak zorunda...
mikroişlemci'ye 2S yazılımının yüklenip programlanması gerekiyor...
Karadağ ustadan hazır programı yüklenmiş olarak temin edebilirsin...

wtrk

Tamam ustam teşekkür ederim..
NoBodY CaN StoP Me.!!!

eserdar

Devreyi topladım sadece 100 Ohm eksik o da yarın ki siparişte geliyor, sonra bir tek test etmek kaldı.
Her ayrıntısı ile çok güzel bir tasarım pcb sinden montajına yaparken zevk aldım, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Bir mum diğerini tutuşturmakla, ışığından hiç bir şey kaybetmez.

Mustafa-

fevkaladenin fevkinde olmuş eline sağlık Serdar usta... ;D

Karadağ

Alıntı yapılan: eserdar - 14 Temmuz 2015, 23:33:23
Devreyi topladım sadece 100 Ohm eksik o da yarın ki siparişte geliyor, sonra bir tek test etmek kaldı.
Her ayrıntısı ile çok güzel bir tasarım pcb sinden montajına yaparken zevk aldım, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Vaaay :)

Çok güzel görünüyor. Elinize sağlık.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

eserdar

Karadağ ustam ve M-usta-FA ustam binanın mimarları iyi olunca ortaya çıkan binada güzel oluyor hali ile elinize emeğinize sağlık.

wtrk

Arkadaşlar DP 2s'in ürünlerinin siparişini vermiştim, ürünler geldi..
İşlemci ile modülü karadağ ustadan alacağım..

Ancak içinden çıkan kondansator gerçek mi yanlışlıkla mı geldi anlamadım ?
10000uF kondansator parmak kadar büyük ve şişman mı oluyor...

NoBodY CaN StoP Me.!!!

eserdar

10000 uf normalde büyük oluyor fakat senin kondansatör 50V olduğu için az biraz daha büyük. 10000 uf lerin geneli büyük olur.

Mustafa-

cihazı kutulamada fazla alan kaplıyacak... :(

kripto55

Vay cok guzel gelismeler var ha sitede hellal olsun sizlere. Bizde icraat yok.. ^-^

Karadag ve mustafa ustam......isin ustasi allah razi olsun onlardan video ile senlensin buralar ...herkesin istagi gelsin...

Sloganimizda tam yerinde ins.

Onlar sallar 2 s bulur.
Vlfler cope kampanyamiz artik gururla ilerliyor ...

eserdar

Herkese iyi bayramlar, 100Ohm larda geldi devreyi bitirdim fakat tes videosu bayramdan sonraya kaldı.

kripto55

Arkadaslar surekli soru soruyorlar. Dp2s ile ilgili ... Bildigimce yazim hatam varsa ustalarim duseltsin.

Dp2s alan arkadaslar daha onceden yaptiklari dp3s yada classic dp cihazlarinda kullanilan basliklari rahatlikla kullanabiliyorsunuz.
2 mod var cihazda sallama modu vlf gibi calisma aktivitesi bur diger mod ise classic pi gibi calisma modu ..

Yani dp2s alan arkadaslar cihazi topladiktan yada aldiktan sonra baslik derdiyle ugrasmadan kullanabilirler baska sorular varsa ustalarim yardimci olur..

türkelli

Tüm teknoloji ekibi camiasının bayramını kutluyorum.hüseyin ustamla tanışma fırsatına kavuşanlar kervanına bende katıldım çok şad oldum.2s in demonte kitini aldık şükür.yapmaya başlayacağız inşallah tabii önce pcb sini yapmayı başardıktan sonra.tabiiki ustalarımızın yardımlarıyla

andon80

S.a ustalar herkezin bayramı mübarek olsun.inşallah hüseyin ustamın 2s sayesinde bende vlf leri bırakmayı düşünüyorum çünkü ben tek tek ciyim .ve ülkemize böyle bu dedektör konusunda bu kadar ileri seviyelere çıkartan hüseyin ustamdan ALLAH razı olsun ve siteye katkılarından dolayı herkesin eline emeğine sağlık.sizlerin sayesinde artık yabancılara muhtaç degiliz.herkese saygılar kolygelsin

wtrk

@Karadağ ustam bobinler + işlemci + modül geldi..
Teşekkür ederim bu hafta sonu araziye çıkıp test edecek kadar hızlı toparlamam lazım devreyi. ☺☺
NoBodY CaN StoP Me.!!!

Karadağ

Alıntı yapılan: türkelli - 17 Temmuz 2015, 23:28:59
Tüm teknoloji ekibi camiasının bayramını kutluyorum.hüseyin ustamla tanışma fırsatına kavuşanlar kervanına bende katıldım çok şad oldum.2s in demonte kitini aldık şükür.yapmaya başlayacağız inşallah tabii önce pcb sini yapmayı başardıktan sonra.tabiiki ustalarımızın yardımlarıyla

Artık senden bolca arazi çekimi bekliyoruz :) 3D konusunda eğitim de aldın iş tamamdır :)

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Karadağ

Alıntı yapılan: wtrk - 21 Temmuz 2015, 18:05:12
Teşekkür ederim bu hafta sonu araziye çıkıp test edecek kadar hızlı toparlamam lazım devreyi. ☺☺

Videoları sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Saygılar

wtrk

Alıntı yapılan: Karadağ - 21 Temmuz 2015, 18:31:32
Alıntı yapılan: wtrk - 21 Temmuz 2015, 18:05:12

Videoları sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Saygılar

Daha pcb yi yeni bastım ustam..☺☺
2 yerinde kopukluk var ancak lehimle birleştiririm..

NoBodY CaN StoP Me.!!!

türkelli

hüseyin ustam dedektör kısmı tamamda 3d kısmı biraz zor diyorum

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious