Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

ÇEŞİTLİ ŞEMALAR

Başlatan acemi-usta, 22 Mart 2015, 21:18:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aldere42

Us.a ustalar söyle kullanisli bir ıb dedektör semasi varmi turkiyede parcasi bulunan
İnanmak; parça pinçik.
Güvenmek; yarım adam tımarlı hastanem tek yataklık son suçum psikopatlık...

gs78

bu dedektörleri yaparsanız benim gibi gömdüğünüz parayı bile bulamzsınız:))))

aldere42

Yneden ustam yapan yapiyor buluyor.
İnanmak; parça pinçik.
Güvenmek; yarım adam tımarlı hastanem tek yataklık son suçum psikopatlık...

gs78

Ben bu forumda dedektör yapan tek karadağ ustayı gördüm hakkaten yapıyor adam nasıl bir beceri vermiş allah bilmiyorum ama onun yaptığı dedektörletin videolarını görüp hevesleniyorum başlıyorum en sonunda gördüğm bir evcil dedektör yapmışım doğaya daldığım an nerdeyse dedektör kendini bile kaybedecek gibi oluyor moralim bozuluyor

said_jarrah

Youtubeda tesadüfen gördüm sizinle paylaşmak istedim. Cihaz nedir bilmiyorum.
Linkback: Ynt: ÇEŞİTLİ ŞEMALAR
Engineer

UNIQUE - TA5DF

Alıntı yapılan: aldere42 - 17 Ocak 2017, 15:21:45
Us.a ustalar söyle kullanisli bir ıb dedektör semasi varmi turkiyede parcasi bulunan
http://www.geotech1.com/cgi-bin/pages/common/index.pl?page=metdet&file=/projects/clarke/index.dat

1 tl 15-20 cm kadar çeker. tüm parçaları bulunur. çok basittir. 9v ile doğrudan besleyerek kullandım.
TA5DF

Mehmed Kurusiuleyman

Toprakta 5 veya 10 sm fazla çalışmaz !... Vazgeç !

acemi-usta

BAKIN BAKALIM USTALAR İYİ ÇZE BİLMİŞMİYİM BU DEVREYİ
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

acemi-usta

lorenz z5 hakında bula bildiğim bilgiler
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

acemi-usta

acemi-usta

entegrelerin isimlerini ben bulamadım

finder

Paylaşım için tşk.Eksik bilgi çok.Bu pazılı doldurabilecek ustalar vardır muhakkak...

onur600

Z5 değilde x5 olabilir.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

acemi-usta

bunu bulduğum yerde dosyasında z5 diye yazıyordu    lorenz z5 diye kayıtlıydı

finder

Lorenz 5 analog cihaz.X3'ten önceki model bu...

acemi-usta

Alıntı yapılan: finder - 26 Nisan 2017, 21:23:52
Lorenz 5 analog cihaz.X3'ten önceki model bu...

ola bilir ustam

VENOM

ustam kullandığım şema bu.

ayrıca bu konuda yaptığım işlemler bir bir yazılı.
Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

VENOM

Tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir...

acemi-usta

yasarelektronik

usta gerçekten güzel şemalar vermişsin çok teşekkürler bunlardan yaptığın ve derinligi yüksek olan cihaz hangisidir acaba?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious