Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

HAMMER HEAD YAPAN ARKADAŞLAR Bİ BAKARMISINIZ

Başlatan cihan19, 04 Aralık 2007, 15:36:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Avci26

Dirençler metal film bulamadığım (bizim esnafa metal film dediniz mi suratınıza tuhaf tuhaf bakıyorlar) için tek tek ölçerek değerleri en yakın olan dirençleri taktım. Bugün potları değiştirdim daha iyi oldu şu an 1 TL yi 20 cm den rahat algılıyor fakat LF356 nın 6. ayağında voltajı R18 ile sıfırlayamadım eksiyi şase alıp tp4 te ölçüm yaptığımda 14.78 volt okuyorum.

Linkback: Ynt: HAMMER HEAD YAPAN ARKADAŞLAR Bİ BAKARMISINIZ

tivos

avvı 26 arkadaşım birde başlığını kontrol et istersen.düzdün bir ayarla havada tek parada 38 40 cm'e kadar çıktım.topraktada 30 cm e kadar düşebiliyor.ama topragın yapısınada bağlı.kolay gelsin...

Avci26

Teşekkür ederim Tivos, başlığı değiştirip deniyecem birde dirençleri metal film dirence çevireyim bakalım durum ne olacak. Deneme yaparkan bir ara 1TL yi 40 cm civarından algılattım fakat birdaha aynı ayarı tutturamadım, üzerinde biraz daha uğraşalım bakalım.

tivos

Bazen sinyal kayması yapıyor.Bu yüzden arazide insan bazen şüpeye düşüyor ama 2-3 cm den fazla değil.birde başlıktan hemen önceki dirence dikkat et.tam değerinde olsun.bulamazsan ayarlı direnç kullan.ne kadar değerler stabil olursa kararlılıkta o kadar artıyor.kolay gelsin...

keçelerli

hammer headla bobini iyi saramassanız taş direnç ısınıyor bilgiize 4 sene önce yap ıştım ordan biliyorum
(ᵔᴥᵔ)◖⚆ᴥ⚆◗ʕ·ᴥ·ʔ(◕ᴥ◕)

mukadder

theplot1978

Elimde eskiden kalma 20 - 30 adet hamerhead pbc var istiyen arkadaslar varsa buraya yazsin gonderiyim pbc benden kargo sizden

theplot1978

Arkadaslar adres olmadan nasil yollicam adreslerinizi yazin lutfen

theplot1978

Tel numaralarini da alaiyim kargo icin arkadaslar sakincasi yoksa

theplot1978

Ilk partiler yola cikti arkadaslar sizden ricam isim soyisim adres ve telefon numaranizi acikyazin bide adetli siparis vermeyin ticari bir amacimim yok sadece elimde olanlari sizinle paylasiyorum

thunderbolt

Oğuzhan arkadaşım,
az önce PCB'yi aldım
çok teşekkürler, iyi çalışmalar

theplot1978

teslacoil

selam theplot1978 cihaz hakkında yorumları biraz göz gezdirdim başarılı bir çalışma gözüküyo
daha yeni dp3 yaptım yapmasaydım yapmayı isterdim o yüzden sanki almış gibi sayıyorum kendimi  ALLAH her işinde kolaylık versin rızkını artırsın bir çok kişiye vesile oluyosun
nacizane bir şey söylemek istiyorum kargo firmalarını bildiğimden gönderdiğin arkadaşlara postaneden yollayabilirsen daha iyi olur kargolar ufak büyük faketmez plaket devrede olsa bakmadan aynı parayı alıyolar kolay gelsin

theplot1978

Tesla kardesim tesekkur ederim adresini verirsen sanada bitane yollarim musait oldugun  bi zaman yaparsin postane olayi na gelince arkadaslar aceleci arti karsi taraf odemeli oluyormu postanede bilmiyorumbi arastiriyim

teslacoil

hem karşı taraf ödemeli oluyo hemde gönderdiğim ürün karşılığında karşı taraftan ücret alıcaksan
şu kadar ücret karşılığı ürün teslim şeklinde not düşüyolar senin adına alıyo parayı istanbul içi 5 tl mesela ağırlığa göre ücretlendiriyolar sanırım kargolar iki katı alıyo onlar ürüne bakmadan dire fiyat veriyo nasıl işine geliyosa yani herkeze kolay gelsin şimdiden

galaksi

theplot1978

Sanirim bu ammerheadle ilgilenen baska kimse yok

durmaz

Sayın theplot1978 merhaba
Hammerhead iyi hızlı bir cihaz yalnız ayarı çabuk bozuluyor.
Kısa aralıklarla ayarlaman lazım.1 TL yi 40 cm den rahat alır.
Ayar sorunu olmasa güzel cihaz.

tivos

ben arazide 35 cm den bakır para aldım bu chazla fakat yaklaşık 5 dak ara ile ayar yapmak gerekiyor.maknayı arazide 4-5 ay kullandıktan sonra ayarının bozulduğu zamanı anlayabilyorsunuz. buda zamanla insanı yoruyor.

theplot1978

Valla hocam ben bu makinayi cozememdim o tek tarafli olan pbc den yirmi tane falan yaptim bitanesini bile calistiramadim cozemedim bir turlu olayi beceremedigim tek cihaz da bu oldu elimi attigim cihazi tek seferde calistiriyorum velhasil bu makinaya acayip derece kil oldum :-)  beni sinir krizlerine soktu herkes calistirdim cok guzel falan dedikce sinirlerim bozuluyor  :-)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious