Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Karadağ ustamiz hastaymis!!!ar

Başlatan kripto55, 17 Mart 2015, 16:58:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

makintel

Sayın Karadağ Ustam,Allah acil şifalar versin.
Grip denilen koca kafalı,abus bakışlı inadı boyundan yüksek, herşeye kendisinin hükmedebileceğini zanneden suratsız nesne. geçtiğimiz haftalar benim de kapımı çaldı >:( ... kapıverirsin eline baba yadigârı kazma küreği; işlem görmesi gereken yerlerde  toprağın altını üstüne getirdim.. (define amaçlı değil ama)...o yat dedikçe ben kalktım...pes et dedikçe ben diklendim...onu, lime lime kodese tıkmıya başladım... baktıki pabuç pahalı; dediki yanlış taşa tosladım ;) ... tası tarağı toplayıp dört nala,  ardına bakmadan defolup gitti :D ;) ...
Buna derler, çiviyi çiviye söktürmek :D ...
Nasıl da büyük konuştum amma ;D ;D ;D ...
Karadağ Ustam ve arkadaşlar, bu bir lâtife idi; kusurlar ettikse affola...
Linkback: Ynt: Karadağ ustamiz hastaymis!!!ar
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

Karadağ

Alıntı yapılan: makintel - 20 Mart 2015, 13:47:44
Sayın Karadağ Ustam,Allah acil şifalar versin.
Grip denilen koca kafalı,abus bakışlı inadı boyundan yüksek, herşeye kendisinin hükmedebileceğini zanneden suratsız nesne. geçtiğimiz haftalar benim de kapımı çaldı >:( ... kapıverirsin eline baba yadigârı kazma küreği; işlem görmesi gereken yerlerde  toprağın altını üstüne getirdim.. (define amaçlı değil ama)...o yat dedikçe ben kalktım...pes et dedikçe ben diklendim...onu, lime lime kodese tıkmıya başladım... baktıki pabuç pahalı; dediki yanlış taşa tosladım ;) ... tası tarağı toplayıp dört nala,  ardına bakmadan defolup gitti :D ;) ...
Buna derler, çiviyi çiviye söktürmek :D ...
Nasıl da büyük konuştum amma ;D ;D ;D ...
Karadağ Ustam ve arkadaşlar, bu bir lâtife idi; kusurlar ettikse affola...

Hastalığın bedenimle işi olsa bende tepelemeye kalkacağım :)

Ama benim bedenimi değil beynimi etkiliyor. Narkoz almış gibi yarı uyur yarı uyanık oluyorum.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

makintel

Ama benim bedenimi değil beynimi etkiliyor. Narkoz almış gibi yarı uyur yarı uyanık oluyorum.
...
Anlıyorum Hüseyin Ustam; aynen öyle. Çok nalet bir şey... çaresiz bırakabiliyor insanı...ama, bir süre sonra şifası geliyor ve herşey eski halini alıyor. Moralleri yüksek tutmak ise, bu süreyi tamamen çabuklaştırıyor.
Tekrar geçmiş olsun der, saygılarımı sunarım.
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

Karadağ

Bugün akşama doğru biraz ayaklandım. Evden çıkmadım gene ama en azından yatmıyorum.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

makintel

Bugün akşama doğru biraz ayaklandım. Evden çıkmadım gene ama en azından yatmıyorum.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Sitemizin ailesine verilebilecek en güzel haber bu işte :D ...

sahbaylar

Karadağ ustam Allah acil şifalar versin. Biraz geç oldu ama kusuruma bakmayin. Yogunluk sebebiyle siteyi takip edemedim. Diger arkadaşlarima da sivastan selam gönderiyorum . kendilerine çok dikkat etsinler. Malum yine domuz grıbi aktif duruma geçti. Allah korusun. Selam ve dua ile...
Olduğu kadar , Olmadığı da kader.( mevlana)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious