Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Buna eletacak arkadaş

Başlatan makedonyalı, 27 Şubat 2015, 16:06:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

makedonyalı

Yorumlarınızı bekliyorum ustalar  ;)
Linkback: Buna eletacak arkadaş
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

acemi-usta

doğal  bi şekil bundan bişey çıkartamadım ben
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

Ankebut

Güzel bir suret, baktığı yönde tepe veya farklı bir şeyler varmı?

fearless_035

Gercektn guzl karsi yonun fotolarini da eklersenz guzl olr
"Hayat bir tecrubedir yasamak gerekir.." ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

ercenk

Göz kısmının üstünde paralel sekilde kaş yuvaları varmı ? egerki varsa Göz kısımlarıda horasandır,horasanda varsa gerisi malum usta :)
Fısıldanan sözler, yüksek sesle söylenenlerden uzaklara gider..

makedonyalı

Alıntı yapılan: Ankebut - 27 Şubat 2015, 20:24:29
Güzel bir suret, baktığı yönde tepe veya farklı bir şeyler varmı?

baktığı yönde tepeler var fakat emare yok başın hemen altında mağara ve solunda mağaralar zinciri mevcut
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

makedonyalı

Alıntı yapılan: ercenk - 27 Şubat 2015, 21:54:33
Göz kısmının üstünde paralel sekilde kaş yuvaları varmı ? egerki varsa Göz kısımlarıda horasandır,horasanda varsa gerisi malum usta :)

Yok maalesef ustam hemen altında bir oda mevcut toprak dolu odanın diğer tarafında bir insan girecek şekilde yuvarlak baca şeklinde dışarıya çıkıyor  bacanın karşısında oval 2 m yakın iki insan yanyana duracak şekilde bir vajina bir metre gibi içeri girerek daralıyor  paralelinde küçük iki mihrap altında kapı şekli biri açık diğeri kapalı.

Ankebut

Bir tek bu foto ile yorum yapmak sağlıklı olmaz, karşı tarafta bulunan tepelerde belirgin bir emare yok derken görsel olarak yok diyorsun sanırım. Zaten bu gibi durumlarda görsel emare toprakta olmaz hatta hiç bulunmaz. kellenin üstüne çıkıp burnunun doğrultusuna bakman uygun olacaktır. Aradığın gerçek oradadır. Bunun yanında kellenin alt kısımda bulunan kapalı odalarıda kontrol etmende fayda vardır. İçeride kapatılmış bir geçit olabilir boşluk taraması yapmalısın

makedonyalı

Alıntı yapılan: Ankebut - 28 Şubat 2015, 00:00:06
Bir tek bu foto ile yorum yapmak sağlıklı olmaz, karşı tarafta bulunan tepelerde belirgin bir emare yok derken görsel olarak yok diyorsun sanırım. Zaten bu gibi durumlarda görsel emare toprakta olmaz hatta hiç bulunmaz. kellenin üstüne çıkıp burnunun doğrultusuna bakman uygun olacaktır. Aradığın gerçek oradadır. Bunun yanında kellenin alt kısımda bulunan kapalı odalarıda kontrol etmende fayda vardır. İçeride kapatılmış bir geçit olabilir boşluk taraması yapmalısın

Geçit olma ihtimalinde haklısın usta aynı fikirdeyim .

makedonyalı

makedonyalı

Odanın diğer tarafından baca şeklinde çıkışı

makedonyalı

Baca deliğinin karşısında oval küçük mağara (vajina)

makedonyalı

mihrap

odanın kapısı yanında oyuk

Ankebut

Yüz kabartmasının ağız kısmı kapalı sanırım. Büyük ihtimalle kapatılmış giriş vardır altlarda. Ancak bu geçitin fazla büyük olacağını sanmıyorum. Yani belki 50x50 boyutlarında bir kişinin geçeceği kadardır bu şekilde değerlendirmelisin konuyu.

makedonyalı

Alıntı yapılan: Ankebut - 28 Şubat 2015, 11:22:30
Yüz kabartmasının ağız kısmı kapalı sanırım. Büyük ihtimalle kapatılmış giriş vardır altlarda. Ancak bu geçitin fazla büyük olacağını sanmıyorum. Yani belki 50x50 boyutlarında bir kişinin geçeceği kadardır bu şekilde değerlendirmelisin konuyu.

Sağ ol ankebut usta.

asmali_26

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205217310606131&set=pcb.608772102588078&type=1&theater

https://www.facebook.com/groups/608758702589418/

bilen ustalar bide burdaki resimlere bi yorum yaparmısınız? bu linkteki ürünlerin mağaraların hepsi bana ait. ahmet adıyaman ve ben ortak araştırmamaız.

bendede bu limkteki mağara var senin maara gibi 2 metre girince duvar çıkıyo karşıya. yer toprak. eğer yerde toprak yada kum varsa orayı kaz altından oda çıkıcak bir yada iki tane olabilir. dikkat et zehirli gaz vardır. dendi bana aynısını sana iletiyorum. kolay gelsin.

Ankebut

Sayın Asmali_26 bahsettiğin duvar sanırım mağaranın doğal duvarıdır. Açılış amacı hakkında kesin bir fikrim yok, ancak özensiz yapılmış olması yarım kalan bir işmiş gibi geliyor bana. Yani define amaçlı bir çalışmaya benzetemedim. Farklı olarak işaret anlamına gelebilecek bir çalışma gördünüzmü bilemiyorum. Mağara yer seviyesinde içinde toprakta birikir kumda bu mutlaka altında bir oda olacak anlamına gelmemelidir. Şahsi kanaatim 2 metre sonunda var olduğunu söylediğin duvar doğal mağara duvarıysa burada hiç bir şey yoktur.
Saygılarımla

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious