Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

yeni actigim is yeri

Başlatan ServetsizServet, 25 Şubat 2015, 22:35:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ServetsizServet

Uzun bir rahatsizliktan mutevellid gorusemedik bir yandanda servisligini aldigimiz firmanin bastirmasi derken kis gecti ama arkadaslar sigardan uzak durun  :(kac aydir bronsitten kurtulamadim zaturreye cevirdi anca toparladim kendimi
Linkback: yeni actigim is yeri
Okumak tutkuların en soylusudur,

walkman

servet usta nerelerdesin siteye baya uzun zaman girmediniz sizinle görüşmemiz lazım. Konu malum biliyorsunuz.  Konuyu daha fazla buraya taşımamak adına Sizden gelecek cevabı ve işlemi sabırla bekliyorum.

Karadağ

Alıntı yapılan: ServetsizServet - 25 Şubat 2015, 22:35:19
Uzun bir rahatsizliktan mutevellid gorusemedik bir yandanda servisligini aldigimiz firmanin bastirmasi derken kis gecti ama arkadaslar sigardan uzak durun  :(kac aydir bronsitten kurtulamadim zaturreye cevirdi anca toparladim kendimi

Hayırlı olsun. Ne zamandır yoksunuz :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Mustafa-

geçmiş olsun usta Allah c.c. şifalar versin...
yeni işyeriniz hayırlı uğurlu bereketli olsun...
saygılarımla...

mc_307

Gecmiş olsun hayırlı olsun ustam
"Yavaş yavaş ölüyoruz" dedi kaplumbağa.
"Haklısın, ne uzun bir gün" dedi kelebek.

harunarslanli

Ustam Rabbim hayırlı şifalar versin. İşyeriniz de mübarek olsun. Helal ve bol kazanç temennilerimizle.
Hakiki ömrünü bulunduğun gün bil...

onur600

Servet ustam,
Öncelikle geçmiş olsun.İş yeriniz hayırlı uğurlu olsun.Allah bol kazanç versin...

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

BERK

Ustam öncelikle Mevla teala tekaddes hazretleri şifanızı versin.Bu bağlamda size özelden yazacam.İş hayatınızdada Allah azze ve celle işlerinize hayırlar getirsin.

makintel

Servet Ustam geçmiş olsun; Allah, cümlemizden şifalarını eksik etmesin.
Yeni işyeriniz de hayırlı olsun inşaallah.   Saygılarımla. 
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

Ankebut

Servet ustam önce Allah'tan şifalar  diliyorum, sonra işyerin için hayır ve bereket diliyorum. Allah(c.c) yüzünü güldürsün...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious