Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

bu yazıyı çözemedim

Başlatan grkn, 15 Ocak 2015, 21:59:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

grkn

Arkadaşlar bu yazıyı çözemedim ilginç geldi bana sizlerle paylaşmak istedim
Linkback: bu yazıyı çözemedim

acemi-usta

Alıntı yapılan: grkn - 15 Ocak 2015, 21:59:05
Arkadaşlar bu yazıyı çözemedim ilginç geldi bana sizlerle paylaşmak istedim
bu eski bir yazıya benzemiyor

bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

grkn

WT İ/\İİRA yazıyor sanki ama birinci harinin

Ankebut

Alıntı yapılan: grkn - 15 Ocak 2015, 22:15:37

Taş panoda sanki bir çok şekil var gibi yosunları temizlen gerek belki o zaman ne olduğu anlaşılır. Acemi ustanın dediği gibide olma ihtimali var

acemi-usta

Alıntı yapılan: grkn - 15 Ocak 2015, 22:15:37
burda ürya gibi gözüküyor

bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

onur600

Adını dağlara yazdım ;D

Buna benzer epey yazı vardı elimde hiç bişe çıkmadı
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

grkn

Ermenice olma ihtimali de var yosunlara falan baktım sadece bu yazı var ve roma döneminde sayı olarak kullanılan oyuklar var 10m sağında ama oyukların doğal olma ihtimali de var

Ankebut

Alıntı yapılan: onur600 - 15 Ocak 2015, 22:28:20
Adını dağlara yazdım ;D

Ustam ipucu vermiş belki dağdadır... :D :D

acemi-usta

bunun gibi  çok yazılar var şekil olarak  yeniyi anımsatıyor  yeni dediğim yani belki 100 belki 200  kast ettiğim ve değerli arkadaşlarım yazı  işaret  ok çizgi  bu tip işaretleri es geçin milyonda bir ihtimal başarı şansı var bu tip işaretlerde inanın  öyle güzel mekanlar tahrip ediliyorki haddi hesabı yok hele bide tecrübesiz olan definecilerin  kahve hanelerine denk geldinizmi bilmiyorum  onlara göre  her taşın altında bir define her yazının altında bir gömü var  ama bilgi edinmek için araştırın araştırmadanda tecrübe olmaz    dedemin tarlasında bir kayanın üstünde cocukken oyun amaçlı kazdığım birkaç çizgi ve kuşlar su içsin diye kazdığım 2 oyuk tarlanın başına bela olmuştu inanın  dayım bile  kazmaya niyetlenmişti yıllar sonra bana kazdığım oyukları gösterip burda bişey var  diy  bunları çocukken ben kazmıştım diyince şamata koptu  ^-^

grkn

Adını dağlara yazdım ;D

Vicdansız Sabuhaa  :D

acemi-usta

onur600

Alıntı yapılan: Ankebut - 15 Ocak 2015, 22:39:47
Adını dağlara yazdım ;D

Ustam ipucu vermiş belki dağdadır... :D :D

Ustam sen işi biliyon.
Yazıyı çözdük diyelim.Muhtemelen bir isim yada mevki belirtiyor.İlla define içinde yazılmış olarak düşünmeyeceğiz...
Bizim alanımız define olduğu için buna yoruyoruz.O halde yakın çevrede dikkat çekecek farklı yapılar bulmamız lazım gelir...

En büyük hatamız tam işaretin dibinde bir şey aramak.Öyle çalışmalar yaptıkki işaret nerde kalıntılar nerde.Bu çalışmalarından paylaşabileceğim düzeyde olanlarını sitede paylaştım.
Yukardaki yazının roman halinide.
http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=5649.0
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

makintel

Gereksiz işleri kimseye kaptırmam diyordum ama  siz beni solladınız be çocuklar ;) :D ;D
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

grkn

;D ustam dp yi çalıştıramayınca olay farklı noktalara geldi elimizdeki fotoları paylaşıp avunuyoruz işte sağolsun ustalar ilgileniyor

onur600

Alıntı yapılan: makintel - 16 Ocak 2015, 11:51:47
Gereksiz işleri kimseye kaptırmam diyordum ama  siz beni solladınız be çocuklar ;) :D ;D
''Dayıcığım''senden önce gereksiz işlere ben bakıyodum.Bundan sonrada kimseye yerimi vermem.
Saygılar,sevgiler...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

UNIQUE - TA5DF

NURİ A yazıyor sanki. [emoji1] [emoji1] [emoji1]
TA5DF

makedonyalı

Kutsal altın ışık batı iki çukur veya geçit. ;)
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

grkn

Alıntı yapılan: makedonyalı - 23 Şubat 2015, 11:47:19
Kutsal altın ışık batı iki çukur veya geçit. ;)

makedonyalı usam biraz daha ayrıntılı anlatabilir misinız??? vallaha heyecanlandım

acemi-usta

burda nuri  yatıyor  demişler g O0 aliba

grkn

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious