Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

EPE MANYETOMETRE

Başlatan spradon, 30 Aralık 2014, 12:30:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

teknik2230

flc sensörün devresi elinde  olan  varsa  paylaşabilirmi
saygılar
Linkback: Ynt: EPE MANYETOMETRE

spradon

gıç35 kardeşim. mesafe konusunda bende fazla bir şey diyemem, bulunduğum yer yüksek manyetik alanın içinde olduğu için sağlıklı bir sonuç alamadım. Bunun için cihazı test için başka birine gönderdim. Hazır standlarda test edilip ne olduğu ortaya çıkacak. FGM sensörler bildiğim kadarıyla uçak ve gemilerde radar cihazlarında kullanıldığını biliyorum, Bu cihazla nasıl bir şey olduğunuda testlerden sonra görecez.  Saygılar..

teknik2230

fgm  sensör  devre  şeması  lazım  olan  varmıki

Mustafa-

teknik2230

usta süpersin  çok  sağol  aradığımı  buldum

teknik2230

teknik2230

pulse  bir  dedektörü  manyomere  ile  birleşirmek  çabasındayım-flc100  sensöre  bobinine  ayrı  bir  bobin sarıp mesala  20  tur frekans  değişmesi  ile  daha  derine  dalma   ve  manyetiğini  yitirmiş madenleri bulma  testi  yapmak  istiyorum-manyometreler bilği  sahibi kişiler

Kaşif

Bu alet nasıl kullanılıyor vidyosu veya tarifi varmı ustalar.
Edep Bir Tac İmiş Nuri Hidadan, Giy O Tacı Emin Ol Her Türlü Beladan.

ercan

Naçizane hazırlamaya çalıştığım kılavuz:

Kaşif

Sağol ustam ellerin dert görmesin saygılar.

zatceke

s.a ustalarım epe için Türkçe ful hex dosyası lazım mümkünse.
Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir,
Ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir.
Ölmezliği düşünmek boşuna bir emektir;
Kahramanlık; saldırıp bir daha dönmemektir.

spradon

Türkçe hex olması lazımdı. Bulabilirsem yüklerim.

spradon

wtrk

Alıntı yapılan: spradon - 16 Şubat 2016, 14:22:20
türkçe hex

Sağoalsın ustam..

Dİrek yüklememiz yeterli mi ?
Sigorta ayarı gerekiyor mu ?
NoBodY CaN StoP Me.!!!

zatceke

Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir,
Ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir.
Ölmezliği düşünmek boşuna bir emektir;
Kahramanlık; saldırıp bir daha dönmemektir.

şirinim

arkadaşlar fgm 3 lerin baglandıgı pcb leri çizebilirmisiniz yada nasıl baglantı yapılır dosyasında varmı bulamadım

Kaşif

Kaşif

S.a sayın ustalarim fgm3 ün  bobin bilgileri nedir bilen varmı. Enduktans ohm tel kalınlığı gibi.

LeKLeK

epe rezistivite mı mantıklı manyetometre yapmak mı mantıklı manyetometre daha ıyı dıye bılıyorum ama bunun acıklamasını yapabılır mısınız ben bı rezistivite cıhazı yapmayı dusunuyorum ama marka konusunda bılgısızım hangısı ıyı yada kotu epe dusunuyodum ama rezistivite mı yapmalıyım manyetometre olanını mı yapmalıyım aralarındakı fark nedır tek fark ıslev aynı rezistivite ac elektrık gonderırken manyetometre sınyal mı gonderıyo

nişancı

bence ikiside lagzim ama iy analiz etmen gerek verileri.fgm3 kullanilan epe manyetometre gordum toprak yapisi okumasi guzel kullanimi pratik ozellikle kayalik alanda guzel hizli is yapiyor ama degerli metali gormez bosluk bulmak icin kullana bilirsin veya demir.
resistivitesini kullandim kullanmasi biraz zahmetli toprak alan olacak ondada toprak icinde bulunan anolmalleri gorebilirsin ama iyi analiz sart

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious