Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

front page hakkında

Başlatan Müslim yavuz, 24 Kasım 2007, 13:36:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Müslim yavuz

arkadaşlar ben şunu merak ediyorum bazı sayfaların iletişim böklümüne yazı yazıp yollaya biliyorsunuz. bunu ne şekilde yapıyor. ne ayarı gerekiyor arkadaşlar kısaca bir özet geçen olursa memnnun olurum.
Linkback: front page hakkında

Karadağ

bunu asp yada php ile yapabilirsin eğer lazımsa aspindir yada phpindir biçiminde siteler var oradan hazırını al sayfana göm ben genelde öyle yapıyorum yazmakla uğraşmak gereksiz.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Müslim yavuz

anladım peki front page de kullanabilirmiyim yoksa siteyi tamamen aps yada php mi yapmalıyım.

birde ben internetten hazır olan bir siteden sayfayı indiriyorum kodunu da alıyorum ... ama benim adresime nasıl gelecek hangi kodu değişmeliyim.  e-mailime gelirmi mesela yazılan yazı. ?

Karadağ

bunu front pagede yani html olan sayfanda kullanabilirsin ama siteden indirdiğini değil benim dediğim şekilde indirdiğini.. yani sayfayı farklı kaydedip kullanamazsın çünkü bu özelliğin yönetimi için bir admin girişi var o girişini farklı kaydetle alamazsın
ama benim dediğim sitelerden hazır kod alırsan sana admin sayfasını da verir sen kodu html ye gömünce siteadı/admin dediğin zaman bu özelliğin yönetim bölümüne ulaşırsın buradanda istediğin maile yönlendirebilirsin

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Müslim yavuz

nereden bulabilirim birde link verirsen tam olacah karadağ hocam

Karadağ

profahmet

Proje dosyalarım (güncel):
https://github.com/profahmet/projedosyalar

Müslim yavuz

karadağ ve profahmet hocama çok teşekkürler. aynen hocam istediğim buydu sağolun.

Müslim yavuz

:-\

Müslim yavuz

deniyorum haberdar ederim sizleri

Müslim yavuz

prof ahmet hocamın yolladığı linklerden biri çok güzel ama beceremedim benim bana bir yardım edin tam olarak nasıl yapmalıyım geniş bir yazı ile anlatın yaww. Karadağ hocam dediğinden pek bişi anlamadım çünki senin bildiğin şeyleri ben bilmiyorum. ben biliyormuşcasına üst bilgivermişsin :(

Karadağ

müslim profahmetin verdiği linke bakmadım benim verdiğim linkte kullanılan hazır kodlar üzerinden konuşucam

ilk olarak beğendiğin bir kodu indir, indirdiğin zipli dosyayı açınca bitane admin bitanede idex sayfası görüceksin index yazanı frontpage de aç sonra tümünü sec kopyala de, daha sonra senin sayfanı frontpage de aç içine yapıştır de sayfa boyutunu falan sen ayarlarsın...

sonrasında indirdiğin dosyanın içindekileri index hariç ftpden senin sayfanla beraber yolla email ve şifre ayarların için indirdiğin dosyada text dosyasıyla neler yapılacağı anlatılır...

hoş nasıl ekleyeceğinde anlatılır ama sen bir dene olmazsa yardımcı olmaya çalışırım bu arada iletişim formu diye verdiğim likten aratabilirsin profahmetin linklerini açamadım nette problem var açsaydım onlar hakkında da bişeyler yazardım

Müslim yavuz

çok sağol karadağ daha iyi oldu şimdi tekrar bulup deneyeceğim sağol.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious