Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

delta pulse 3s 3d magnometre arazi değerlindirmesi.

Başlatan muscan, 09 Aralık 2014, 11:37:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muscan

merhaba arkadaşlar.bir süre önce karadağ ustadan cihazımı aldım.maglum hava şartlarından tam bir deneme yapamamıştım.pazar günü tam olmasada cihazı test etme şansım oldu.küçük başlığın ayrımı mükemmel.eksi verdiği değerlerde ya at nalı çıktı yada paslı çivi.tek bir yerde artı değer verdi oda gümüş bir para çıktı.büyük başlıkta 1m 1m başlıkta baktığımda küçük başlığın eksi verdiği değerler artı verdi.buda benim kafama takıldı.ertesi gün karadağ ustayı aradım hatta çağrı attım o beni aradı.büyük başlıkta ayrımın olmadını ayrım küçük başlıkta oldunu söyledi.gerçi  cihazla arazide tam bir test etme şansım olmadı.3d görüntü almak daha nasip olmadı onuda bu hafta sonu düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.şu aşamalara kadar cihazdan memnun olduğumu söyleye bilirim ve buradan karadağ ustaya teşekkur etmek istiyorum her aramamda ve mail atmamda ilgi ve alakası çok güzel en kısa zamanda yanına gidip bir çayını içmem olacak.
Linkback: delta pulse 3s 3d magnometre arazi değerlindirmesi.

Karadağ

Alıntı yapılan: muscan - 09 Aralık 2014, 11:37:16
merhaba arkadaşlar.bir süre önce karadağ ustadan cihazımı aldım.maglum hava şartlarından tam bir deneme yapamamıştım.pazar günü tam olmasada cihazı test etme şansım oldu.küçük başlığın ayrımı mükemmel.eksi verdiği değerlerde ya at nalı çıktı yada paslı çivi.tek bir yerde artı değer verdi oda gümüş bir para çıktı.büyük başlıkta 1m 1m başlıkta baktığımda küçük başlığın eksi verdiği değerler artı verdi.buda benim kafama takıldı.ertesi gün karadağ ustayı aradım hatta çağrı attım o beni aradı.büyük başlıkta ayrımın olmadını ayrım küçük başlıkta oldunu söyledi.gerçi  cihazla arazide tam bir test etme şansım olmadı.3d görüntü almak daha nasip olmadı onuda bu hafta sonu düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.şu aşamalara kadar cihazdan memnun olduğumu söyleye bilirim ve buradan karadağ ustaya teşekkur etmek istiyorum her aramamda ve mail atmamda ilgi ve alakası çok güzel en kısa zamanda yanına gidip bir çayını içmem olacak.

Merhaba,

Memnun olmanıza sevindim. Ayrım konusunda, stablite konusunda, derinlik konusunda bazısorunları aştık şükürler olsun. Sanırım sizin bulduğunuz para altın alaşımlı. O nedenle değerli demiş olması lazım.

3d çekimleriniz hakkında da normal çekimleriniz hakkında da her türlü yorum ve bilgileriniz ve ayrıca videolarınızı bekliyoruz :)

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

bir_Lahzada

sayın kardağ ustam 60 lık başlıkta ayrım aynı küçük başlıkta olanla aynımıdır bugun arazide daha once baktığım yerde 60 lık başlıkla artı değer veren yerde bugun kazı yaptım ve küçük başlıkla aynı sonucu vermedi 180 cm kazdığım halde değer meselesi aynı kaldı aydınlatırsanız sevinirim

Karadağ

Eğer biryerde toprak alınmasına karşın algılama aynı kalıyorsa orada metal yok demektir.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Karadağ

Değe aynı kaldı derken siz algılama olmaya devam etti mi deme istediniz?

muscan

bu hafta sonu görüntü ve derinlik testlerini yapacam viedeo için söz veremem ama sonuçları iyi veya kötü yazarım

bir_Lahzada

evet ustam orta başlıkla aldığım sinyalı değer olarak +30 veriyordu.bu yeri 180 cm kazdığım yerde bu sefer küçük başlığı kullandığım da bu sefer çoğunluk olarak değer olarak -30 veriyor ağırlıklı verdi bazen kısmen kısmen +30 değer verdi baktımki olmuyor kazdığım yeri kapattım burda birşey olmıyacağını kanısına vardım toprak rengide sarımsı bir toprak rengi idi.anlıyacağınız büyük başlıkla kazmadan aldığım değer küçük başlıkla 180 cmden aynı değerde kaldı ve bu mesefede değerin + veya -  değerin yukselmesi gerekirdi aynı kaldı ustam..

Karadağ

Burada zaten 180cm kadar kazmanıza gerek yok. 20 cm bile toprağı alsanız algılamanın güçlenmesi, değerlerin artması lazım. Eğer algılama güçlenmiyor değer artmıyorsa kazmaya devam etmenize gerek yok.

Saygılar

bir_Lahzada

anladım zaten buda guzel bir tecrube oldu benim için değer ayı kalıyorsa o alanda birşey olmadığı belirtisidir.60 lık başlıkta ayrım da sıkıntı yoktur değilmi ustam

Karadağ

Başlık büyüdükçe ayrım kalitesi düşüyor. En iyi ayrımı 38 lik yapar. Boyut büyüdükçe ayrım kalitesi düşer.

bir_Lahzada

teşekkür ederim huseyin ustam verdiğiniz bilgiler için

Karadağ

muscan

hüseyin abi yorumları okuyorum bazı arkadaşlar 1m 1m başlıkla ayrım yaptıklarını hatta bazı cihazların artı verdiğine eksi verdini yazmış ben büyük başlıkla ayrım olmadığını biliyordum bunu bana siz söylemiştiniz hata.bu beni şaşırttı doğrusu.acaba hangisi doğru

Karadağ

Alıntı yapılan: muscan - 12 Aralık 2014, 00:03:41
hüseyin abi yorumları okuyorum bazı arkadaşlar 1m 1m başlıkla ayrım yaptıklarını hatta bazı cihazların artı verdiğine eksi verdini yazmış ben büyük başlıkla ayrım olmadığını biliyordum bunu bana siz söylemiştiniz hata.bu beni şaşırttı doğrusu.acaba hangisi doğru

Başlık büyüdükçe ayrım yeteneği düşüyor ve ayrım yapabilmek için kullanıcının etkisi artıyor.

Saygılar

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious