Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

dp3s kar ustunde arama

Başlatan murat_42, 01 Aralık 2014, 23:21:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

murat_42

Elimde resim olmadigi içim ekleyemiyorum ancak yaşidigimi anlatacagim.. Kar ustunde ve Don zeminde arama yapan oldumu bilmiyorum ama haftasonu başima geldi.
Haftasonu koydeydim yeni yaptıgım dp3s i abime vermek  için gittim. Karda buzda deneyelim diyerekten bobini sarip cihazi Actık... 1m2 başlik ile bahcede cihaz ayrim modunda hiç susmadan otmeye başladi. cihazi minaral moda aldim sifirladim. Gereksiz otmeyi kesti. Bi yerde bi sinyal verdi degersiz diye.ne var bi bakalim ne kadar derinde diye Don topragi kazdik... 50 cm kadar kazdiktan sonra kuflu bi kariş boyunda cubuk demir gibi bi metal cikti. Bençe gayet guzel bi derinlik Karda ve buzlu toprakda algilamasi da gayet mukemmel. Hava cok soguk oldugu içinde fazla gezinmedik ztn amacimiza ulaştik..
Saygilar...
Linkback: dp3s kar ustunde arama

Karadağ

Merhaba,

Deneme bilgilerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben de daha kar üzerinde deneme fırsatı bulamamıştım. 50cm toprak üzerinde ne kadar kar vardı?

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

murat_42

Yaklaşık 10 cm kadardi hocam. Onun altıda donmuş toprak...

Karadağ

Alıntı yapılan: murat_42 - 02 Aralık 2014, 07:46:50
Yaklaşık 10 cm kadardi hocam. Onun altıda donmuş toprak...

Video bekliyoruz :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious