Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

gold dhost devre şeması

Başlatan yusufii, 17 Kasım 2014, 11:34:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

walkman

Mustafa ustam bir laf attı şimdi çık işinden çıkabilirsen. Ustalarım yok öle birşey yanlış anlaşılmasın.

Arkadaşlar Gold Ghost veya Adrenalin şema  vs. elinde olan varsa bende isterim.
Linkback: Ynt: gold dhost devre şeması

nişancı

Alıntı yapılan: Karadağ - 20 Kasım 2014, 00:17:30
Alıntı yapılan: M-usta-FA - 20 Kasım 2014, 00:11:22
Karadağ ustam ne oldu bizim Junior Vlf araya 3S, 3D derken unuttun gitti...
yap bir tane Dijital Vlf gönlümüz şenlensin...

Elim ilk boşa çıktığında yapacağım bir vlf. Belki de gerek kalmaz ama olsun :)
ustam busene geçtide bahara bekleriz , havaların ısınmasıyla piyasada ısınsın.  8)

yusufii

BİLDİĞİM TEK ŞEY HİÇ BİRŞEY BİLMEDİĞİM

andon80

Arkadaşlar ne zamandan beri söylüyorum hatta sayfa bile açtım madem bukadar vlf ustamız var da neden elalemin yabanci sitelerinde tırım tırım vlf devresi aramaya çalışıyoruz hele bi el atinda elalem gavuru ile uğraşmayalım haydi ustalar iş başına ben de elimden geleni yapmaya çalışırım saygılar

yusufii

Alıntı yapılan: andon80 - 20 Kasım 2014, 21:14:29
Arkadaşlar ne zamandan beri söylüyorum hatta sayfa bile açtım madem bukadar vlf ustamız var da neden elalemin yabanci sitelerinde tırım tırım vlf devresi aramaya çalışıyoruz hele bi el atinda elalem gavuru ile uğraşmayalım haydi ustalar iş başına ben de elimden geleni yapmaya çalışırım saygılar

usta haklı
elin gavuruyla uğraşması bi ayrı gavurcasıyla uğraşması ayrı bir det haydi ustalar dünyaya nam salacak bi vlf olsun artık

yusufii

UNIQUE - TA5DF

Alıntı yapılan: yusufii - 21 Kasım 2014, 21:22:04

Bu videoyu yükleyen şahısa dikkat edin ustalar. Hakkında olumsuz ifadeler duydum(!). Duydum diyorum özellikle tanımam etmem. sadece bir kardeşimizin zarar görmesini istemem
TA5DF

yusufii

Alıntı yapılan: UNIQUE - TA5IFD - 26 Kasım 2014, 08:18:00
Alıntı yapılan: yusufii - 21 Kasım 2014, 21:22:04

Bu videoyu yükleyen şahısa dikkat edin ustalar. Hakkında olumsuz ifadeler duydum(!). Duydum diyorum özellikle tanımam etmem. sadece bir kardeşimizin zarar görmesini istemem
videoyu yükleyeni tanımam ama cihazı deneme şansım oldu 4*4 çeker cihaz

onur600

Evet masa üzerinde çekilen bu video çok süper.Elime alıp kullanmadım.Toprakta ne olur bilemiyorum.
Eğer bu ürün bizim tasarımımız olsaydı çoğu kişi yerden yere vururdu.Kulp takardı,buna da eminim...

Tasarımcısı hakkında pek konuşmamak lazım!
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

UNIQUE - TA5DF

Gold Ghost a lafım yok ustam zaten bizzat kullanıyorum ve çok ta memnunum. Başka cihaz aratmıyor. ;)

*Not: Lütfen birbirimizin emeğine saygı duyalım. Gold Ghost bir arkadaşımızın cihazı ve ticari olarak satılan bir cihaz. Fiyatıda gayet uygun.
kopyalamaya çalışmak yerine kendi cihazınızı tasarlayın. Kimsenin ekmeğine göz dikmeyelim.
TA5DF

yusufii

cihazı tasarlayan ustadan allah razı olsun bu arada sitede dp serisi cihazlarda emeği geçen katkıda bulunan tüm ustalardan da allah razı olsun  mutlaka ki emek karşılıksız kalmamalı

yusufii

kaptan

slm.gold gtos formumuzda deyerli bir ustamızın devresidir klonlamaya felan gerek yok zahten teknolojiekibi ailesine gereken ikramı yapıyor cihaz hakkını veren bircihaz derinlik ve sıtabil konusunda çok iyi
hayır da şer de ALLAH tandır

yusufii

Alıntı yapılan: kaptan - 29 Aralık 2014, 08:55:30
slm.gold gtos formumuzda deyerli bir ustamızın devresidir klonlamaya felan gerek yok zahten teknolojiekibi ailesine gereken ikramı yapıyor cihaz hakkını veren bircihaz derinlik ve sıtabil konusunda çok iyi
kesinlikle cihaz muhteşem

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious