Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

TeknolojiEkibi Rezistivite Paylaşımı (EPE Resistiviteyi medifiye ediyoruz)

Başlatan beyazkuvvet, 02 Kasım 2014, 20:27:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

impossibleman

Alıntı yapılan: impossibleman - 22 Aralık 2015, 16:08:27
6x4 ebatında 1 er metre aralıklarla yeni çekim aldık. Yorumlarınızı rica ediyorum.
Arkadaşlar bu yer tadilat için açıldı. Mavilikler yer daha önce kazılmış olduğu için boşluk gösteriyormuş. Kırmızı olan yer ise bina kolonunu gömmüşler. Kolon içindeki demir parçalarını algılamış. saygılarımla.

spradon

Alıntı yapılan: impossibleman - 23 Haziran 2016, 03:32:36
Alıntı yapılan: impossibleman - 22 Aralık 2015, 16:08:27
6x4 ebatında 1 er metre aralıklarla yeni çekim aldık. Yorumlarınızı rica ediyorum.
Arkadaşlar bu yer tadilat için açıldı. Mavilikler yer daha önce kazılmış olduğu için boşluk gösteriyormuş. Kırmızı olan yer ise bina kolonunu gömmüşler. Kolon içindeki demir parçalarını algılamış. saygılarımla.
Boşluk, kaya taş gibi akım geçişi zor olan yerlerde direnç değeri yüksek çıkar ve renk kırmızı olarak gösterir, yani mavi rengi boşluk olarak bilen arkadaşlar bu sizi yanıltmasın.

spradon

Boşluğun görüntüsü nasıl olduğunu resimden daha iyi anlarsınız. Yaklaşık 4 metrede 5*5 büyüklüğünde L şeklinde bir yapı.

cepni84

nişancı

bence o kaya tabakasi usta bosluk olsa deger 1e duser veya o arada gezer kendi tecrubem tabi yinede siz daha iyisini bilirsinizde

mehdi06

devran55

Bende 1 senedir bu cihazı kullanıyorum boşlukta aşırı yükselme gevşek toprak kazılmış yerde direnç değerlerinde düşüş gozlemledim

spradon

Alıntı yapılan: snaypır - 24 Haziran 2016, 01:36:44
bence o kaya tabakasi usta bosluk olsa deger 1e duser veya o arada gezer kendi tecrubem tabi yinede siz daha iyisini bilirsinizde
Snaypır ustam, yer zaten açık olan bir yapı, ben üstten ölçme yaptım. Eski terkedilmiş askeri bölgede sığınağa benzer bir yer.

nişancı

tamam iste ustam muhtemel ustu ya betondur yada tas kaya filan oruludur .derinlik nekadar ustan onemli olan o

spradon

Burada iyi bir görüntü elde edebilmenin en önemli kuralı düzgün ve nizami bir ölçüm yapmak. Bazıları çok aceleci davranıyor. 3-5 kareyle sonuç almayı hayal edenler var, Ölçüm yaparken kazıklar sağ soldaki ölçüm alanlarına kaymamalı ve kareleri mümkün olduğunca eşit bir şekilde çakılmalı.

no_fear

Rezitivte datayi nasil alacagiz  ustamlarim snufler pragrami yüklü pcde birturlu datayi almadım

omerserif07

Mrb ustalar bu cihazi nasil kullaniriz ve nasil data aktarimi yapariz bi video cekermisiniz
Tesekkurler
NE MUTLU TÜRK"ÜM DİYENE

cepni84

suffler programı ile data aktarımını yapabilirsiniz ardından surfer ve voxler incelemeside mümkün

ArifYuksel

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

tnt2nova

Oda benden buda benden cidden ciddi bir paylaşım yok bu konuda muhterem john becker! demosu için 2100$ istemiş mezarın a gelip buraksam bana ordan yollarmisin orjinal hex'i :) PCB basmak kutulamak sikinti deyil birde video çekin kim  ciddi yapmiş verim almış cidden tebrik edelim... lakin yapipta sakliyan varsada cidden gerek yok paylaşki herkez yapsin, eğerki adam akilli ciddi bir video çeken açıklama yapan ben bu demoyu yaptim süper verimli diyen :) çıksın meydane

Eğerki üzücü kırıcı bir paylaşım olarak algilandi ise özür dilerim yönetimden. Tüm herkeze iyi çalışmalar!

mehdi06

buda benim rezistivitem test edersem sonuçları paylaşacağım

ahmet4333

crazy

ALLAH aşkına 1aydır amacıma ulaşamadım kit aradım ateş pahası demonte kit aradım yok biri yardımcı ola bilir mi ALLAH rızası için pcb malzeme konusunda

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious