Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

TeknolojiEkibi Rezistivite Paylaşımı (EPE Resistiviteyi medifiye ediyoruz)

Başlatan beyazkuvvet, 02 Kasım 2014, 20:27:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

devran55

Snufflerin çözünürlüğü baya düşük dediginiz gibi fala bakmak misali surferde daha net belli oluyo siteden wtrk arkadasimiza yardımlarından dolayı teşekkürler
Linkback: Ynt: TeknolojiEkibi Rezistivite Paylaşımı (EPE Resistiviteyi medifiye ediyoruz)

Puhu

serkan2727

Sayın ustalar neden modifıye yapmıyonuz.cok acık modlar gorunuyor.

kripto55

Alıntı yapılan: devran55 - 11 Ekim 2015, 19:22:32
Çektiğim yer

Devran55 ilk çalışmaların guzel. Hayırlı olsun.. Ama o kuyuya fazla yaklaştırma makineyi duman olur sonra:):):):)

devran55

Sağol ustam senlede test yapcaz inşallah test yerimiz bol biliyosun

onur600

Alıntı yapılan: serkan2727 - 11 Ekim 2015, 20:10:00
Sayın ustalar neden modifıye yapmıyonuz.cok acık modlar gorunuyor.
Bu linkte modifiyeli satlık ürün olduğunu belirtmişler son iletide...

http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=6589.0
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

kripto55

Alıntı yapılan: devran55 - 11 Ekim 2015, 20:15:47
Sağol ustam senlede test yapcaz inşallah test yerimiz bol biliyosun

Devran ustam Bu aralar ortalık karisik aman dikkat elinde bahçe çapası gorseler direk goturuyorlar.

devran55

Faraday

fotoğrafı nasıl yorumladınız ?
boru nerde, neye göre kime göre boru ?

devran55

Arkadaşim çektiğimm yeraltındaki borunun resmini attım  borunun olduğu yerlerde direncte yükselmeler oldu  programda bu şekil çıktı  borunun birebir resmini de birebir gosterecek değil ya

spradon

İsmail bu boru işi bayağı makara oldu  ^-^ ^-^ ^-^ , pimaş değilde kanalizasyon borusu falan ölçersen daha sağlıklı olur.

spradon

Bi arkadaşın ricası üzerine 3 yerde ölçüm yaptık, çıkan sonuç bu, ne olduğunu çözemedim.

nişancı

wtrk

Aynen snaypır ustaya katılıyorum.
Ustam direnç değerleri yüksek çıktıysa kayadır.
NoBodY CaN StoP Me.!!!

devran55

Ustam peki ben ölçüm yaptığım boşluk tespitlerimde  boşluk olan yerin direnci daha yüksek cikiyo olmayan yere göre

Ankebut

Alıntı yapılan: devran55 - 12 Ekim 2015, 11:39:08
Ustam peki ben ölçüm yaptığım boşluk tespitlerimde  boşluk olan yerin direnci daha yüksek cikiyo olmayan yere göre
Sevgili devran 55 her ikiside doğrudur, boşlukta direnç daha yüksektir ancak kayalar genelde iletken olmadıkları için onlarında yüksek çıkar. Sadece metal veya su olan yerlerde direnç en düşük seviyede veya sıfır kabul edilir. Benim hatırladığım kadarıyla boşluk olan yerde direnç birden yükseliyor ancak kaya olan yerlerde direnç ani bir değişim göstermiyor ve bu şekilde kendini gösteriyordu. su ve metal ayrımı da bu şekilde oluyordu...Şimdi artık görüntülü olduğu için aradaki farkı anlama daha kolay sanırım...Saygılarımla

devran55

serkan2727

5 v yeterlı.yukseltınce demır turevını gormuyor.ama tas netlesme oluyor

nişancı

ercan

Alıntı yapılan: snaypır - 12 Ekim 2015, 13:59:15
Ercan ustam nerden buldun surferi ,resmen emar ceker gibi ,
Bu çekim neye ait kardeş?sanki uzun tünel gibi boşluğa benziyor??5x10 metre mi?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious