Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Pin pointer

Başlatan huseyin05, 01 Kasım 2014, 01:58:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beyazkuvvet

Hüseyin ustam bu aletin çalışmasından biraz bahsedermisin ve tam olarak ne gibi bir iş yapar bu alet ne amaçla kullanılır.Bu tarz konulara pek aşina değilim kullanımını gerektiren yerler nelerdir mesela ne amaçla kullanılır gibi ?
Linkback: Ynt: Pin pointer

mc_307

Beyazkuvvet usta bu videodan anlarsın.
Garrett Pro Pointer Review:
"Yavaş yavaş ölüyoruz" dedi kaplumbağa.
"Haklısın, ne uzun bir gün" dedi kelebek.

fearless_035

Ayrimli pinpointer devresini toprakta denedi iz mi usta mineral tepkisi nasl ? Tprak ayari icin pot goremedim merak ettim mineralli ortamda surekli otme olr mu
"Hayat bir tecrubedir yasamak gerekir.." ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

fearless_035

Toprak coq minerakli oldugu icin soledm  xp goldmax pwer kullaniyorm vlf olrak 5- 8 cm ye kadr dusuyo bagzn susmuyo chaz yoksa
"Hayat bir tecrubedir yasamak gerekir.." ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

huseyin05

Örnek kutulama için resim

beyazkuvvet

Alıntı yapılan: mc_307 - 26 Kasım 2014, 07:52:56
Beyazkuvvet usta bu videodan anlarsın.
Garrett Pro Pointer Review:

Niye bu kadar uğraşılmış bilmiyorum.Alet aynı mutfak çakmaklarına benzemiş :)

BUnun yerine bizim otomasyon sistemlerinde kullanılan bakımcılar arasında çıkık kafalı denilen çeşitli mesafelerden gören berolar ( indüktif sensörler ) de kullanılabilir...

http://turkish.alibaba.com/product-gs/lm30-3015pa-inductive-proximity-switch-495270611.html

huseyin05

Olabilir ustam ama bu sistem için özel kalıb yaptırsan maliyeti yüksek oluyor ve bu yöntem kullanıcıya kendi cihazında kolaylık olsun diye ekledim. Sizin bahsettiğin malzeme olurmu denemek lazım, kolay gelsin..

huseyin05

huseyin05

huseyin05

kato

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious