Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

delta pulse. 3S Kullanımı hakkında bilgiler...

Başlatan Ogelmer, 29 Ekim 2014, 13:34:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sekoya28

Arkadaşlar düzgün çalışan bir DP 3 ün osiloskop eğrisi nasıl olmalıdır? Fotoğrafını ekleyen olursa çok sevinirim.
Linkback: Ynt: delta pulse. 3S Kullanımı hakkında bilgiler...

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

sekoya28

Teşekkür ederim hüseyin bey. istanbul gelirsem sizinle tanışmak isterim mahsuru yoksa adresiniz mevcut, görüyorumki sizinki hizmet vermek para kazanmak değil.

Karadağ

Alıntı yapılan: sekoya28 - 14 Şubat 2015, 02:19:22
       Teşekkür ederim hüseyin bey. istanbul gelirsem sizinle tanışmak isterim mahsuru yoksa adresiniz mevcut, görüyorumki sizinki hizmet vermek para kazanmak değil.

Teşekkür ederim. Her zaman gelebilirsiniz. Adresimiz belli. Kapımız herzaman herkese açık.

Bugün nasipse sizin için bir fotoğraf ekleyeceğim.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

sekoya28

Günler geler geçer ben hala bekler.

acemi-usta

Alıntı yapılan: ercenk - 21 Ocak 2015, 12:28:42
Arkadaşlar kullandığınız cihazınızın kendine özgü bir karaterisliği vardır...Bu karakteristik özelliklerini tam belirlemek için arazi tecrübesi şarttır..Yurdumuz 7 ayrı bölgeden oluşmaktadır ve yurt genelinde mineral ve maden olarak cok zengin topraklara sahibiz..Şöyle örneklendirelim kısaca Afyon bölgesi yapı itibariyle mermer yataklarına sahiptir bu bölgedeki aramalarımızda cihazımız 1 tl yi toprak altında 40 cm den algılarken Antalya gibi krom aluminyum zengini minarali bol topraklarda 25 cm düser..kısaca aradıgımız bölge sartlarına göre degerlendirmek önemlidir..Her dedektör operatörü cihazını vucudunun bir uzvu olarak kullanır ve onunla bütünleşirse arazide harikalar yaratır helede dp3s gibi bir cihaza sahipse..Ben kendi şahsıma dp3s3d ile benim için manevi degeri yüksek birçok şey buldum,en son tecrübem ise bit paralardı,45 lik baslıkla 3 saatte 20 tane bit topladım materyali ise bronzdu ortalama 10-25 cm derinliğinden cıktılar..Ondan öncesinde 1000 yasından büyük At nalı buldum nal okadar büyüktüki su an bizim zamanımızdaki atların tırnaklarının 2 katıydı,bunları anlatmamdaki sebeb şudur toprak altındaki eski medeniyetlerin kalıntılarını görmek onlara dokunmak madeni degersiz bile olsa o tarihi yaşamak bana göre en büyük zevktir..Definecilik zengin olma hayalinden öte gecmiş tarihi görmemizi sağlayan bir hobidir..Saygılarımla
selam   büyük nal dediğiniz katana nalıdır  buda bitür at yalnız normal atın 5-10 kat gücünde  bu atın kökeni rusya  diye biliyorum saygılar
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

kayzer1915

Formda düzgün calisan eğrilermevcut bunu hhüseyin üstada söyler beklemezssin korkma :P

mbaysal

Slm ustalar DPS 3 s aldik yalnız gümüş olayı niye eksi değerde veriyor yardım lütfen

Mustafa-

bende saf gümüşte +20 veriyor...

ama gümüş bilinen yüzüklerdede  (-) değer...

gümüşten gümüşe değişiyor...

yildiray44

merhaba Hüseyin bey  benimde elime bir delta pulse 3s geçti youtube deki videolarınızı izledim osiloskop eğrisi kalibre için mi gerekiyor. maksadını anlayamadım. izah eder misiniz. ikinci bir sorum olacak ben kafama göre bobin sarıp cihaza bağlarsam her.gi bir osiloskop cihazına bağlayıp ayar yapmam mı gerekecek benim 1x1 başlığım yok kendim sarıp kendim bağlayıp kullanabilir miyim. bu konuda nasıl bir yol izlemem gerekecek. bu cihaza uçurtma başlık bağlama şansımız var mı?

myfavorites

Slm dp3s için kullanan arkadaslar menü ayarlarında
Hassas ayar 00
                        00
                        00
Ayarlarda D 10
                  M  6
                   T 80
Degerleri tam olarak ne oluyor

Birde 2.45 R
Enduk 570uh
Çap.     42 cm

10x10 bakir levhayı 50 cm den  alıyor

LeKLeK

Alıntı yapılan: myfavorites - 23 Ekim 2015, 01:04:14
Slm dp3s için kullanan arkadaslar menü ayarlarında
Hassas ayar 00
                        00
                        00
Ayarlarda D 10
                  M  6
                   T 80
Degerleri tam olarak ne oluyor

Birde 2.45 R
Enduk 570uh
Çap.     42 cm

10x10 bakir levhayı 50 cm den  alıyor

hocam bu bobının sonumleme dırencı ve serı olarak bagladıgımız dırenc ne kullandınız ırfz840 ta bı ısınma olmadı mı ? yada varsa dırenc kısmının resmı

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious