Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Bunlar işaretmi

Başlatan ensar, 10 Eylül 2014, 11:13:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ensar

MERHABA arkadaşlar bu fotograflar doğalmı ..
Linkback: Bunlar işaretmi

ensar

bunlarda aynı resimlerin devamı yükleyememişdim .

kripto55

evet define işaretidir..Etrafda geniş çaplı araştırma yapınız..

ensar

etrafta ne gibi araştırma yapmak gerekir pek tecrubem yok bu konuda tatilde çekilmiş fotoğraflar ..

kripto55

2inci isaretler oyuklarin onlerinde yanlarinda yon verici isaretler vardir onlari takip ederek resimlerri atin tekrar bakalim etrafda supheli bisey varmi

onur600

Alıntı yapılan: ensar - 10 Eylül 2014, 11:26:39
bunlarda aynı resimlerin devamı yükleyememişdim .

Bu resmin kısmen aynısınıMammi35,yüklemişti...

Direk define sembolü olmasa da ikinci,ücüncü işaret veya mezarlık alan simgesi ve sunak taşı olarak bolca kullanılan bir semboldür.
Kaliteli tek ve büyük oyma çevre araştırması sıralı küçük oymalar ise kısmen yakında bulunan mezarları işaret eder.
Her mezarda define,hazine olmaz...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

ensar

bu işaretin bulunduğu kaya epeyce büyük ve 100-150 metre civarında daha küçük kayalar var onlarda ise daha ufakları var ..

ensar

farklı olarak bunlar var arazi tepelik ve kayalık çok kurcalamışlar ama bana kalırsa netice alınmamış topragın içinde hep kırmızı kiremit rengi taşlar var .

Ankebut

Bilindiği gibi defineler en iyi ihtimalle en yakın 70-80 yıl önce gömülmüşlerdir. Birinci resimler define saklanmak üzere yapılmış bir oyuğa benziyor ve açılmış ve malzeme alınmıştır.İç duvarlara bakarsan doğal etkenlerle fazla temas etmemiş ve duvarlar pürüzsüzleşmemiş. Ancak doğal değil insan yapımı.

ensar

arazide baya dolaştım ama açılmış bir mezar odasına denk gelmedim bu işaretler kaya mezar mıdır :?

Ankebut

ilk resim diğerlerinden farklı ama o da işaret değil muhtemelen aradığın birinci çukurun içindeydi onu da zamanında açmışlar. Diğer çukurların işaret olma ihtimali zayıf çünkü yer seviyesinde fazla işaret konmuyor. Belki üçgen olan taş ve oyuk altında kuyu manası taşıyabilir ama dediğim gibi genelde yer seviyesinde çok ama çok nadir olur işaretler.
Saygılarımla

ensar

herkeze teşekkür ederim arkadaşlar vakit ayıdığınız için ..

Ankebut

Estağfirullah daha iyi oluyor hem görsel olarak hem fikirsel olarak vakit geçiriyoruz.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious