Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

delta pulse2 yardım

Başlatan efkan_, 06 Eylül 2014, 18:01:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YILDIRAY

S.a efkan sorun elinde cd4066 varsa 4066 dene bobine metal yaklastirinca susuyorsa bu entegrelerden kaynaklaniyor.cd4066 sonunda' Be ' yazanlari kullanma ayrica deltanin ozelligi adi potlari yakar. Elinfe olcu aletin varsa bunlari olc nasil olçersin potun en distaki uclara degtir potun degeri ornegin 10k ise bu degere yakin - + olabilir.
Linkback: Ynt: delta pulse2 yardım

efkan_

yıldıray bey potlar kontrol ettim hepsi değerinde fakat ben gittim merkeze bulamadım yoktu 4066 alamadım i.internetten alabilir sem alırım takarım . Ama bobıne yaklasdğnda değil üzerine koydu zaman ses tonu değişiyor güç en sonda olduğu zaman yoksa metali görmüyor hiç

YILDIRAY

Ne556 yaninds frekans icin trimpot onu yavasca cevirek dene birde

ServetsizServet

vakit olsada arkadaşa bi dp2 dizip göndersek aktif durumda  ;) ;)
Okumak tutkuların en soylusudur,

efkan_

yani cok güzl olurduda  ^-^  sağolsun suan icin kripto55 ustam yardımcı oluyor

ServetsizServet

Alıntı yapılan: efkan_ - 27 Eylül 2014, 17:44:11
yani cok güzl olurduda  ^-^  sağolsun suan icin kripto55 ustam yardımcı oluyor
teknoloji ekibi  herzaman  yardımlaşır ve seferber olur 

kripto55

Efkan arkadasimizin dp2 hazir allaha sukur teknoloji ekibi olarak cozduk bir test videosuda cektim internet olmadigindan ekleyemedim sadece resim atiyorum.

Teknolji ekibi olarak gule gule kullan dileklerimizi. Sunuyoruz efkan kardesim.

ServetsizServet

Alıntı yapılan: kripto55 - 30 Eylül 2014, 17:33:44
Efkan arkadasimizin dp2 hazir allaha sukur teknoloji ekibi olarak cozduk bir test videosuda cektim internet olmadigindan ekleyemedim sadece resim atiyorum.

Teknolji ekibi olarak gule gule kullan dileklerimizi. Sunuyoruz efkan kardesim.

kripto teşekkürler işte teknoloji ekibi dayanışması budur hiçbir üyemiz çözümsüz kalmamıştır  tebrik ederim :)

efkan_

Kripto usttama cok teşekür ederim cok yrdımcı oldu

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious